Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - hfubbe

Sider: [1]
1
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Damage for de forskellige class.
« Dato: Marts 26, 2014, 11:28:01 pm »
tak for svar. Jeg legede selv med passiv skills i går aftes og så at når jeg "smed" Sharpshooter væk, så røg jeg ned på 169K damage, så den giver et "forkert" billede med Sharpshooter på.

2
Diablo 3: Reaper of Souls / Damage for de forskellige class.
« Dato: Marts 25, 2014, 10:52:50 pm »
Hej alle.
Så måtte jeg hellere få skrevet mit første indlæg  ::)

Jeg spiller primært DH og har en forholdsvis høj damage (ca. 380.000). En af mine venner spiller wizard og hans damage ligger ca. på 100.000. Jeg spiller primært i T2 - så dør jeg ikke så tit :-). Min kammerat spiller ligeledes på T2 og når vi spiller sammen, kan vi sagtens tage T3 - uden at dø alt for mange gange..
Spørgsmålet går simpelthen på, om min damage tal og hans damage tal kan sammenlignes. Jeg syntes han critter voldsomt meget mere end mig, og kan uden problemer følge med min damage. Måske har jeg mere AOE damage end ham, mens hans single damage klart slår min.

Måske et underligt spørgsmål, men begynder at tro at det DamageMeter, som Diablo beregner ikke er korrekt, eller tager den ligeledes højde for mine AOE skills ?

På forhånd tak for svar :-)

Hfubbe.

Sider: [1]