Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Lars

Sider: [1] 2 3
1
Off Topic / [PSA] TEAMVIEWER ER BLEVET HACKED
« Dato: Juni 03, 2016, 11:31:22 am »
De fleste her inde kender nok teamviewer, smart lille program som kan bruges til rigtig meget godt.

Teamviewer siger selv at der ikke er sket et brud, men rigtig mange bruger på reddit skriver at der er et brud.

Reddit post

Teamviewers statement.

Har ikke selv haft et problem, da jeg ikke har brugt programmet i lang tid, så ville bare sørge for at der ikke er nogen herinde der bliver hacked og muligvis mister penge, hvis de kommer ind på paypal.

2
Off Topic / David Brevik om Diablo 1 fra '94
« Dato: Marts 20, 2016, 10:57:04 pm »
Måske nogen der kan huske David Brevik som tidligere har arbejdet for Blizzard North på Diablo serien (undtagen D3). Han har deltaget i en konvention der hedder GDC og for at fejre det originale Diablo 20 års jubilæum, har David bla. snakket om det hvordan Diablo blev udviklet i 1994-1995 mere kan læses her.

Men hvad jeg syntes er mest fantastisk af alt han har snakket om, er den originale "pitch" for Diablo, da det blev præsenteret for Blizzard North i '94. Det er på intet ringere end 8 sider (6 med tekst).

De små fakta, som f.eks. foreslås at der i alt kun skal bruges 11 personer til at lave alt fra design til programmering og lyd effekter. Og så kommer det kun til at være under 1 år under udvikling. Meget stort forskel fra nutidens spil udvikling, hvor team/budget tilsvarende ville være anslået som et indie game nu til dags.

Jeg tror sikkert man kan finde et video cast af hans panel fra GCD. Jeg mindes at have læst at han også snakkede om, hvordan battle-net blev hostet fra en computer alene

3
Off Topic / Shoutout til Irontoe
« Dato: Marts 07, 2016, 11:22:44 pm »
Throwback til 7-3-2015. Irontoe afgav et løfte i clan chatten og gad nok vide om det ikke burde være på tide om, at vi hører fra manden selv om han endelig fik ringen?Bare lige for at have det hele på rette plads så er egenskaber for billedet her som viser datoen

4
Diablo 3: Reaper of Souls / Sæson 5 Meta Game (Patch 2.4)
« Dato: Februar 06, 2016, 04:22:27 pm »
Season 5 Meta Game (Patch 2.4)

Sæsonnen har nu været i gang i 23 dage ud af de forhåbentlige 3 måneder. Så vi er snart 1/3 af vejen. Jeg syntes personligt at jeg er kommet tættere på et "steady farming phase", hvor man i bund og grund laver det samme for at få højere gem levels til at lave caldesann's despair i sine ancient items og få en masse paragon levels. Det betyder også at Meta gamet nogen lunde er fastlagt for denne sæson.
Derfor vil jeg i denne post lave en nedbrydning af de vigtigeste ting i meta gamet for 4-player gruppe spillet i Greater Rifts som består af en Wizard, Monk, Barbarian og Witch Doctor.


Introduktion
Før jeg begynder på nedbrydningen af gruppespillet samt de individuelle roller. Så vil jeg foreslå alle, at man læser hele guiden, fordi det betyder meget at man forstår alles roller, selvom at man kun skal spille den ene rolle, fordi det kan hjælpe en til at forstå, hvad ens egen class gør og hvordan man måske kan gøre det bedre.

Som de fleste nok har fundet ud af indtil videre så handler det om Wizard og deres tornadoer fra Energy Twister, som laver utrolig meget damage, når man stabler en masse af dem oven på hinanden. Som det er lige nu, er de høje (75+) 4-player Greater Rifts nogenlunde optimiseret så meget som det nu kan blive omkring Wizarden. Det er derfor man har 3 supports, Monk, Barbarian og Witch Doctor som har forskellige roller der hver især hjælper Wizarden. Derfor har jeg valgt, at starte guiden med en forklaring på Wizarden.

Wizard
I denne sæsons meta game har vi en meget anderledes damage dealer i forholde til Hota Barben, Dart Doctoren og Static Monken. Wizarden er rimlig godt dækket hele vejen rundt på damage, survivability og mobility, hvilket jeg ikke vil gå i detaljer med, fordi det handler ikke om Delsere Mangum Opus Energy Twister men om, hvordan Wizarden skal spilles i en 4-player Greater Rift.

Selv med Wizardens høje survivability og mobility er der stadig et problem, når man skal gå fra en gruppe af monstre til en anden og destro højere difficulty, jo højere chance er der for at wizarden vil dø, pga. den måde de får survivability (Inner Sanctuary, Slow Time og APD). Det er derfor vigtig at man er opmærksom og virkelig lærer at kende sine styrker og svagheder.

Som tidligere nævnt så handler det om Energy Twister som har en nogenlunde stor AoE, men ikke stor nok til at man bare kan være ligeglad, med hvor man kaster dem hen. Pixel stacking, som det hedder er noget ALLE Wizards skal lærer, for at man kan opnå det fulde potentiale og jeg føler først at jeg er begyndt at kunne gøre det perfekt nu efter at have spillet buildet i 3 uger.
Jeg har uploaded en lille video, som viser hvordan man kan gøre det.
Energy Twister Pixel Stacking - Diablo 3

Som man kan se i videoen så stacker jeg op til 10 Twister i samme position på ydre siden af et hjørne. Det er netop vigtig at gøre det på ydre siden, fordi på den måde kan Barbarianen trække en masse monstre hen til tornadoerne, men man dræber den Elite pack man har stacked der. Wizards, lig ekstra godt mærke til, hvor jeg har placeret min mus, lige midt i hjørnet og ud i ingen ting, hvis du placerer musen før hjørnet så løber alle dine Tornadoer rundt i hele rummet. Det tager en del øvelse, men sådan er det jo med alt. Det kan også være en god ide at stå tæt på hjørnet, for at det virker bedre. LAD VÆR med at flyt musen for at placerer din Slow Time, når du har fundet det rette sted for dine tornadoer, du har ikke lyst til at miste dit sted for pixel stacking, da du kan have besvær med at finde det igen. Husk at Slow Time bliver placeret samme sted some dine tornadoer, hvis du har musen uden for mappet.

Der findet mange forskellige placeringer for pixel stacking på ydre siden, som vist i min video. Men der er også alt for mange til at jeg har tid til at filme alle sammen, så i må bare lærer jer frem, destro mere man spiller, destro flere hjørner finder man ud af kan bruges og så husker man dem efter hånden. Det er ikke nødvendigvis altid at det er mulig at man kan pixel stack på ydresyden af et hjørne, det kan også være muligt at gøre det inde i et hjørne. Der er mange der har set inder siden af et hjørne som den eneste mulig, men det er altså ikke sandt. Jeg har efterhånden fundet ud af at yder siden er bedre end inder siden, men det betyder ikke at man ikke skal bruge inder siden, hvis man har en god placering for det.

Barbarian
Barbarian er meget ligesom sidste sæson. Man har sit Ancient Spear og Ignore Pain. Men nu er Globe spawning også blevet en del af buildet, for at man kan hjælpe Wizarden med at spawn flerer tornadoer. Barbarian har tre roller. Det basale er at holde buffs oppe, hvilket er nemt, men stadig så vigtigt at det skulle nævnes her i guiden. Der er ikke noget værre end at ens Wizard dør, fordi Ignore Pain udløb. Det er derfor vigtig at du ikke løber for langt væk fra din Wizard, fordi det kan være rigtig farligt.

Når det er på plads så har vi det næste punkt, som dækker over de to andre roller Barbarian har. Pull og Globes. Når man har en stor gruppe af elites/champions/trash monstre, så spawner en Monk nok globes til at Barbarianen ikke har brug for at spawn dem, fordi Wizarden får nok Arcane Power og Power Hungry stacks samtidig med at de får Arcane Power on Crit fra alle monstrene. Så derfor er det vigtigt at Barbarian fokuserer mere på at pull monstre hen til det sted hvor Wizarden stacker sine tornadoer. Fordi det er ikke altid at monstrene kommer der hen af sig selv. I højere Greater Rift levels kan det også være end ide at trække elites af sted til en anden pack eller en større gruppe af monstre eller helt tredje en pylon, hvis man er så heldig. Det er både en kombination af at man har brug for flere monstre til at spawn globes, men også for at få så meget progress ud af det som man overhovedet kan. (Man vil jo gerne gøre det så hurtigt som muligt eller hvis man laver 90-100, så vil man jo gerne klare Greater Riften for at få gem upgrades og leaderboard placering.)

Det kan være svært at give en perfekt beskrivelse af hvordan man altid skal gøre det, fordi det er uendelig mange forskellige kombinationer i et rift level. Men øvelse gør mester og derfor handler det bare om at hele tiden se på hvad man kan gøre for at gøre sin rolle som pull bedre. På Enkle Champion packs og Rift Guardianen er en Barbarian og Monks rolle omvendt, her er det Barbarianen som spawner mange flere globes end Monken gør, fordi Barbarianen har skille rune på Hammer of the Ancient (Birthright) og Solanium. Derfor skal Barbarian non-stop angribe bossen, mens monken fokuserer på Cyclone Strike adds, hvis man har en boss som Hammelin, Saxxtris og The Binder.

NB: Når man skal få bossen til at stack ved et hjørne, hvor Wizarden kan pixel stack, kan det være man skal løbe væk eller teleport til byen, for at ens Ancients ikke stopper bossen fra at komme hen til dette hjørne.

Hvis man gerne vil spille support Barbarian og man har fået gearet til det, men stadig ikke har den store ide om, hvordan man skal spille, så brug Twitch.tv til at se, hvordan nogle af de andre streamers gør det. Jeg har kigget lidt på Empyrian fra ZE og han gør et godt job mht. at pull monstre osv.

Monk
Monken har den samme funktion som en Barbarian, at spawn globes og pull. Det er bare lidt anderledes i forholde. Man spawner flest globes når der er mange monstre i modsætning til Barbaren. Og ens pull er også andereledes i forholde til Barbaren, fordi det har en kortere range, men man holder alle monstrene tæt på Wizardens tornado, hvilket er vigtigt for at alt på skærmen dør. Der ud over så giver man Inner Sanctuary til Wizarden, det er derfor vigtig at position sig selv tæt på Wizarden og deres tornadoer, fordi så vil man altid give Wizarden Inner Sanctuary og man vil træk monstrene tæt på tornadoerne og så kommer der også en masse globes.

Monken har ikke den store rolle i forholde til Wizarden, når man flytter sig fra det ene sted til det andet, man har nogle buffs fra Mantras, men det betyder ikke det store, når man taler om at blive oneshottet eller ej. Derfor vil Monks tit bevæge sig forrest og få en god position for elite packs på ydre eller inder siden at et hjørne, så det er klar til at resten af gruppen kommer.

Monken er også grunden til at man vil gemme en pylon, hvis man er tæt på Rift Guardianen, fordi den ekstra Champion pack kan betyde alt, om man klarer bossen eller ej. Det er svært at give en eksat beskrivelse af, hvornår man skal gemme en pylon og bruge Nemesis til at få en ekstra pack. Men et sted over 90% er det meget garenteret, fordi man går ind i et hjørne og får bossen til at teleport der, så det betyder ikke så meget, om man skal backtrack en lille smule for at man kan tage pylonen. Monken spawner en masse globes med deres AoE når der er den ekstra pack, så det betyder at Wizarden kan have mange flere tornadoer.

Witch Doctor
Witch Doctoren er speciel, fordi man skal altid være mobil for at samle globes op til Wizarden samtidig med at man holder sine buffs kørende på sine allies og debuffs på monsters.

Witch Doctoren er også den ansvarlige overfor Pylons, om man skal tage den nu eller gemme den, som forklaret tidligere ift. Rift Guardian. Det kan også være farligt at spawn en ekstra pack, hvis man allerede har problemer med en pack der har nogle nasty affixes som Wizarden har svært med at klare. Derfor skal man altid vurderer og det hjælper specielt hurtigt at kunne spørge Wizarden hvis man evt. bruger Skype eller Teamspeak.

Koordination betyder rigtig meget, hvis man har en Conduit, Channeling eller Power Pylon kan det hjælpe rigtig meget, hvis man kan få en ekstra elite sammen med packen fra Nemesis Bracers, fordi man nemt kan få meget value ud af den ene Pylon.

Når man bevæger sig fra lokalisation til lokalisation, skal man prøve så godt som muligt at beskytte Wizarden (Det er vidst ikke alle support WD builds som bruger Illusory Boots, så man er nogenlunde lige så hurtig som Wizarden, så derfor bliver det ikke et problem at man løber for hurtigt for an). Men hvis man har et rift level med smalle døre og en spredt density, hvor der er mange monstre i de små døre og rumme, som gør det svært for Wizarden at komme rundt, så kan det hjælpe, hvis man bruger sit CC på monstrene for at Wizarden får fri passage.

Det gør selvfølgelig at man ikke kan være lige så hurtigt som Monken eller Barbaren, men det er kun godt nok, fordi hvis man bruger sit CC på de monstre som Barbaren og Monken skal pull, kan de blive immune til deres pull, fordi der i en tidligere patch blev gjort sådan så man ikke kunne lave perma CC. Derfor er der forskellige spells som overlapper hinanden og gør at man ikke kan pull dem og det gør det kun surt, hvis monstrene ikke friviligt kommer over til tornadoerne, hvor alt damagen er.

Tips til højere Greater Rifts
Til sidste er der en omgang tips til højere Greater Rifts, men også Greater Rifts generelt.

Hvis du har spawned en pack med Nemesis Bracers på bossen og den ikke er død inden bossen er. Så behøver man ikke dræbe den, hvis alle teleporter til byen, går til tidligere/næste floor eller bare løber langt nok væk, så skal packen nok despawn af sig selv. Men husk dette kan også ske, hvis du har spawned en elite pack med en Pylon længere væk fra bossen, så skal man ikke løbe for hurtigt væk fra den, fordi så forsvinder den bare.

Gems, hvis der er meget lag på serveren (prime time OP!), så lad vær med at bruge Pain Enhancer og Gem of Efficacious Toxin, de gør kun at det lagger mere.

For supports så undgå også at putte Paragon Points i Life on Hit og Area Damage på Utility, det kan også skabe lag og intet af det er nødvendigt for at man kan overleve og gøre sin rolle. Undgå derfor også Area Damage og Life on Hit på dit gear og Gems i våben. Jeg foreslår man smidder Diamond gems i sine våben, selvom man ikke laver så meget damage, kan det i nogle tilfælde når man prøver at lave en ny rekord, om man klarer den eller ej, fordi der er så få sekunder tilbage.


Håber det gav lidt stof til eftertanke, jeg tror inderligt at stort set alle kan lave 76-85, hvis de bare putter lidt arbejde ind i spillet og fokuserer på at blive bedre. Jeg har bevidst ikke lagt links til guides ind for, hvilke builds man skal bruge, men de kan ledt findes på Diablofans, Youtube og Icy-venis.
Spørgsmål og andet er velkommen! Discuss!

5
Off Topic / Sæson 5: Survival Guide
« Dato: Januar 15, 2016, 01:24:30 pm »
Sæson 5: Survival Guide
Er du også stresset på dagen op til den nye sæson begyndelse og er du ved at forberede hele boligen til en weekend besat af Diablo 3?
Alle kender det sikkert, man skal game hele natten med sin gruppe og alt skal bare være parat.

Jeg har valgt at samle de vigtigste punkter fra min liste over ting der skal være færdig inden kl. 16:55, hvor gruppen samles på Teamspeak.

Her er den.
 • Er du ordentlig udhvilet? Sørg for at få en halv times middagslur, hvis du ikke fik nok søvn (helst efter alle andre ting på listen er ordnet, så du ikke stresser for meget, når du skal til at sove)
 • Rengør værelset/kontoret. Støvsug og tør det hele af. Udstyret skal være klar til mange timers gaming.
 • Drikkevarerne er på køl, ikke? For meget i køleskabet er bedre end for lidt
 • Har du planlagt mad du skal lave inden startskud på sæson 5 kan du forberede meget tidligt på dagen eller hvis du bestiller mad kan du gøre det tidligere end kl. 17
 • Luft værelset/kontoret ud mellem 16:00 og 16:30. Mere end 15 minutter, så der er massere af frisk luft
 • Sørg også selv for at motionere en lille smule, gå rundt om blokken/nabolaget for at få lidt frisk luft inden da, så er du ekstra frisk. Det kan også være en god ide, hvis man har et kæledyr(hund) som skal have noget luft. Lige før eller lige efter luren
 • Tag et bad, så er man helt frisk og så lugter man heller ikke efter sin tur og/eller middagslur
 • Er køkkenet fyldt med opvask eller er opvaskemaskine stadig fyldt? Sørg for at der er plads til de ting du skal bruge under din gaming session, så du ikke langsomt for et stort stabel er service på dit bord eller gulv ;)
 • Har du tidligere oplevet problemer med computer eller router kan det være end god ide at genstarte begge eller en af delene inden kl. 17:00
 • Har du ikke været logget ind på Diablo i løbet af de sidste par dage, så huske at der kan være mulig patch(s) der skal downloades.
 • Har du spillet tidligere sæsons kan du måske huske det kendte "Character creation error", Blizzard har lavet en funktion som hedder "Rebirth" som tager en non-sæson character og laver den ind til en sæson character, når sæson begynder, så undgår man at støde på bugget. Man kan bruge sin normale level 70 eller man kan bare lave en ny level 1 character forud.
 • Sørg for at du har din leveling guide klar, hvis du har sådan en, hav en liste over den leveling metode dit party anvender. Evt. på din nr. 2 monitor, hvis du har sådan en.
 • Måske har du slet ikke valgt, hvilken class du skal spille endnu. Måske skal du lave mere research eller snakke med dit team.
 • Har du nok snacks i huset, så du kan holde energi niveauet oppe? Måske skal du hurtig forbi det lokal supermarked ;)
Det var mine tips til en god sæson forberedelse. Har du nogle faste ritualer, som du normalt udfører inden en weekend spækket med Diablo 3?

6
Off Topic / Officiel BlizzCon'15 tråd
« Dato: November 06, 2015, 09:22:48 pm »
Officiel BlizzCon'15 tråd

BlizzCon er kanp begyndt og vi står med en begivenhedsrig weekend med noget for alle Blizzard fans!

Jeg glæder mig personligt meget til de først annonceringer på alle sider. Starcraft, World of Warcraft, Hearthstone, Heroes of the Storm, Diablo 3 og det langt ventede Overwatch.

Jeg sidder sammen med min bror og vi har en virtual ticket, så der kommer nok et par opdateringer i løbet af natten og igen i morgen vil jeg prøve at lave et recap på første dagen, før dag 2 begynder.

Derfor vil jeg afslutte af med at sige, at alt under denne post vil med højest sandsynlighed indeholde spoilers.  :)

Hurtig links til alle recap af hvert game:

7
Diablo 3: Reaper of Souls / Diablo 3 meta.
« Dato: September 08, 2015, 11:47:10 pm »
Som mange nok ved, så er Monks og Barbarians det helt store hit lige nu.

Så derfor er denne video meget relevant.

CRAZY! Real team work! 4 guys with 4 hammers...


Barbarian in a nutshell.

8
Build Guides / Irontoes løfte fra season 2.
« Dato: April 29, 2015, 07:45:31 pm »
Holder folk stadig øje med Irontoes løfte om at twerk?

Vil håbe for ham at han ikke stadig leder efter hans Soj.Jeg ledte efter et screenshot da jeg fandt dette og kom i tanke om, at jeg slet ikke havde lagt det op på siden.

Et løfte er vel et løfte.
(click to show/hide)

9
Off Topic / Diablo 3 April Fools 2015!
« Dato: April 01, 2015, 03:57:26 pm »
Diablo 3 April Fools 2015!

Så blev det endnu en gang den 1. april og det betyder Blizzards klassiske april fools!

Måske er der nogen der kan huske denne gammel klassiker med Cain
fra 2001. Som måske for nogen bringer nogle minder frem fra de gamle tider.

I år har Blizzard valgt, at lave nogle forskellige ting. På PTR kunne man ikke længere finde "Seasonal Hero" når man ville lave en ny class, men i stedet finder man nu "Bighead Hero".

Diablo 3 Bighead Mode


Her har Diablo 3's design team virkelig haft gang i den kreative side og sjovt må man sige det er, jeg syntes personligt, at Maltheal ser helt skør ud.

Desuden så har Diablofans.com været på spil med deres helt egen Aprils nar i form af datamining af patch 2.3.

De har blandt andet fundet på den sjove funktion med integration af Twitter i Diablo 3 og selfies som man kan dele med sinde venner:
Desuden har de også fundet på nogle helt nye set bonus til nogle af de sæt vi ikke får en opdatering af i Patch 2.2 (Bl.a. Helltooth og Vyrs)

 • Legacy of the Seven Stones 2 pieces: Continuously summon Zombie Bears from your back to cover your "vulnerable side". Increase its damage by 400%.
 • Legacy of the Seven Stones 4 pieces: Whenever you run away from an enemy, cast Acid Cloud behind you. Increase it's damage by 400%.
 • Legacy of the Seven Stones 6 pieces: Hex now summons two Shamans which mimic your set bonuses.
 • Helltooth Harness 2 pieces: Wall of Zombies now casts five walls at the target point.
 • Helltooth Harness 4 pieces: Enemies trapped between Wall of Zombies become confused.
 • Helltooth Harness 6 pieces: Enemies who die near a Wall of Zombies explode and summon you an extra Zombie Dog.
 • Ivgorod's Relics 2 pieces: Removes the cooldown of Breath of Heaven, Inner Sanctuary and Blinding Flash. Dash Strike can now dash double the distance.
 • Ivgorod's Relics 4 pieces: Allies affected by Breath of Heaven or Inner Sanctuary continuously use Dashing Strike towards random directions for 2 seconds.
 • Ivgorod's Relics 6 pieces: Enemies hit by a Dashing Strike are knocked OUT of the screen and take 30000% weapon damage for 1 second.
 • Vyr's Fantastic Finery 2 pieces: Archon gains the effect of every Rune.
 • Vyr's Fantastic Finery 4 pieces: Archon skills deal 500% more damage and become immune to crowd control.
 • Vyr's Fantastic Finery 6 pieces: Archon reduces 99,99% of incoming damage and melts enemies just by looking at them.
 • Zakarum's Doomed Battlegear 2 pieces: When Blessed Hammer hits an enemy, it spawns two other Blessed Hammers.
 • Zakarum's Doomed Battlegear 4 pieces: Whenever you block or use a Wrath Generator, cast two Blesssed Hammers for free.
 • Zakarum's Doomed Battlegear 6 pieces: Continuously cast Blessed Hammers every second. Increase Blessed Hammer damage by 600%.
Men, så heldige er vi vidst ikke, selvom mange af dem lyder meget sjovt, så er det nok for godt til, at være sandt. Selvom jeg må indrømme, at jeg virkelig godt kunne tænke mig, at Vyr's set bonus var ægte.  ;D

10
Diablo 3: Reaper of Souls / Reaper of Souls fylder et år!
« Dato: Marts 22, 2015, 08:40:17 pm »
Reaper of Souls fylder 1 år!

Den første expansion pack til Diablo 3 fylder 1 år og det betyder buffs! I en hel uge fra d. 23 marts til d. 30 marts er der 100% mere guld og experience.

Ja I hørte rigtigt, Reaper of Souls fylder 1 år og det har Blizzard valgt, at fejre ved, at give os alle sammen kage buffs!

+100% BONUS GOLD FIND AND EXP – HAPPY BIRTHDAY, REAPER OF SOULS!No one can stop Death… from having his cake and eating it, too!

To celebrate one year of Reaper of Souls (and the community who continues to support us), all heroes who log in to Diablo III this week on any platform will receive a +100% bonus to Gold Find and EXP! As with previous buffs, the bonuses provided will stack multiplicatively with existing in-game bonuses, including those provided by items, Shrines, Pools of Reflection, and Paragon points.

This bonus Gold Find and Experience period begins in the Americas region on Monday, March 23 at 12:00 a.m. PDT and ends on Monday, March 30 at 11:59 p.m. PDT.

We've been dying to share this buff with you, and we hope you're as excited as we are for the coming year. Thanks for defending Sanctuary, nephalem, and remember: death was just the beginning!

*Please note that this buff will only be available on console for Ultimate Evil Edition.

**For PC, the buff will start and end at the noted times in each gameplay region according to its local time zone (PDT for the Americas, CET for Europe, and KST for Asia). For console, the buff will start and end in all regions at the same time, listed above. For time zone assistance, click here.
Skal der farmes mere guld eller experience? Jeg tror det bliver dobbelt så sjovt, at farm i den kommende uge.  :D

11
Season 2 slutter 5. april - Season 2 starter 10. april

Det er knap en måned siden Blizzard meldte ud, at season 2 snart er ovre. Nu har vi fået en slut dato for Season 2 og en begyndelses dato for Season 3.

Season 2 End & Season 3 Start Dates:
There will be a short period of time between when a Season ends and the next begins. During this time, you’ll be able to sort through your rollover rewards and review your progress on the Leaderboards. It’s a great time to reflect on the accomplishments you’ve made and enjoy the culmination of your pre and post-Season loot hunts!

Season 2 will be ending at the following dates and times for each region:

 • North America: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. PDT
 • Europe: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. CEST
 • Asia: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. KST

Season 3 will be starting shortly after at the following dates and times for each region:

 • North America: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. PDT
 • Europe: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. CEST
 • Asia: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. KST

For time zone assistance, click here. We look forward to seeing you in Season 3!
Hele posten omkring, hvad season-rollover indebære kan findes over her.

Hvad syntes I? Er det for tidligt eller er det i rette tid?

12
Diablo 3: Reaper of Souls / Forsøg på Season Conquest "Sprinter"
« Dato: Januar 19, 2015, 09:38:41 pm »
"Sprinter" Season 1 Conquest
Hej alle.

Jeg har netop fundet ud af, at der er ingen i clanen. Som har lavet conquesten "Sprinter" på season. Det indebære, at man skal klare Act 1 til 5 på under 1 time.

Så jeg tænkte, at på fredag eller lørdag (Det kommer an på hvornår vi kan samle et team. Men så samles vi mellem kl 8 og 9 om aftnen og så prøver vi.

Det er rimlig krævende, at klare denne conquest, da det handler om hastighed. (Gotta go fast). Jeg tænker, at vi enden går på teamspeak (jeg har en server) eller på skype for, at vi har en bedre koordination.

Classes

Danetta's Demon Hunter med Danetta's Spite og Danetta's Revenge, Build - Video

Crusader med Swiftmount, build- ingen video :( - (med denne build og 49% Cooldown Reduction, kan man have perma Steed Charge)

Wizard med Aether Walker og Cosmic Strand, Build - Video - Wizard snydetricks

Ting som kan være yderst brugbare:
MASSER af Cooldown Reduction (CDR udregner) og Resource Cost Reduction.
Andre brugbare legendaries.

Og til sidst, så vil jeg pointere, at Wreath of Lightning eller Boon of the Hoarder gem i level 25, kan være yderst brugbar på grund af movement speed buff.

Så skriv hvis I har lyst og hvilken tid der passer bedst. Mød parrat, dem der er mest dedikeret får en plads. :)

13
Off Topic / Deadmau5 hygger sig med Torment 6 Hardcore Season over skyerne.
« Dato: November 07, 2014, 01:05:40 pm »
Deadmau5 lå i går et billede på instagram, hvor han spiller på hans Hardcore seasonal character.

embed code virker ikke :(

Jeg tror aldrig nogensinde der er nogen der har spillet Diablo 3 så højt oppe i luften. Men hvad syntes I?

14
Off Topic / HTC One m8?
« Dato: September 22, 2014, 02:54:30 pm »
Hej, har i lidt tid kigget på telefonen, da min gamle er ved at være en ~3½ eller 4 år gammel og det er på tide til et upgrade. Er det værd at købe M8'eren?

Har også overvejet om HTC One mini 2 var en god runner-up til M8.

Nogle der har telefonen eller kan give nogle anbefalinger? Det haster ikke med at få en ny telefon, vil helst gerne købe den rigtige til at starte med, da det skal være uden abonnement og jeg orker ikke at returner en ny telefon efter jeg har bestilt, hvis det viser sig at være helt forkert valg.

- Lars

15
Blær og Tud / Paragon 100 på Seasons
« Dato: August 31, 2014, 08:10:33 pm »
Så kom den der...
Sider: [1] 2 3