Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Rosenkjaer

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 15
1
Tech. Support / Sv: Case til ny computer
« Dato: Juli 04, 2012, 12:36:27 am »
Tak igen for svarene :) jeg kiggede på CM's cases som noget af det første, da jeg umiddelbart godt kan lide deres ting, men synes ikke at den var helt i øjet, selvom Storm Enforceren var en af dem jeg bedst kunne lide.

Jeg tror at jeg har fået det smidt ned til 2 cases:
Enten Fractal Design R3'eren, og så ofre den éne usb 3.0
Eller Antec's nye Eleven Hundred, som jeg lidt hælder til, da jeg bedre kan lide at have mine usb udad, end opad-rettet.

Men det er så bare spørgsmålet om jeg vil hellere vil gå efter lydløst, eller performance :)
Tak for alle svarene, det har været meget hjælpsomt!

Gogo Fractal R3. Du får ikke et bedre cabinet til pengene og dets performance er også rigtig godt.

2
Diablo 3: Reaper of Souls / Problemer med ingame chat...
« Dato: Juni 01, 2012, 11:54:39 pm »
Hey jeg har for første gang oplevet problemer med min ingame chat. Jeg kan godt whispe mine venner og de kan se hvad jeg skriver men jeg kan ikke se hvad de skriver. Jeg kan heller ikke joine deres spil og bliver kicked fra party hvis vi laver et.

Er der andre som har oplevet dette problem eller ved om der er et specielt fix til det? Jeg har på intet tidspunkt tidligere oplevet dette og jeg har prøvet at relogge flere gange osv.

3
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Crafting i endgame?
« Dato: Maj 30, 2012, 12:20:46 am »
Hvordan kan JC være fantastisk? Gems på AH koster ekstremt lidt og at crafte/opgraderer dem selv koster 20 gange så meget. For mig pt. giver ingen  af delene den store mening men JC er da helt hul i hovedet da det er langt dyre end  AH.
Fordi ingen vil betale den direkte pris af hvad opgraderingerne koster - så kan de jo se hvor dyrt det er sammenlagt.. Så dem som vil sælge gems har måtte skrue priserne ned, det er dog stadig begrænset hvor store du kan finde dem - men mere vil altid være bedre i sidste ende så længe det er det rigtige du har, og ved en gennemspilning er det meget lettere at skifte gems ud.. Også fordi de ikke noget level req har, hvilket virker meget underligt imo...

Ved godt hvorfor priserne er lave :) Fatter bare ikke at der er så mange som siger at JC er en fantastisk profession osv. for mig at se er den stort set ligegyldig da den er langt dyre end hvad du finder på AH og ingame får du også rigeligt med gems.

4
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Crafting i endgame?
« Dato: Maj 29, 2012, 07:06:44 pm »
Hvordan kan JC være fantastisk? Gems på AH koster ekstremt lidt og at crafte/opgraderer dem selv koster 20 gange så meget. For mig pt. giver ingen  af delene den store mening men JC er da helt hul i hovedet da det er langt dyre end  AH.

5
Barbarian / Sv: Barbs imbalanced i forhold til andre classes.
« Dato: Maj 28, 2012, 01:26:06 pm »
Bedste farming er at farme AH :) køb billigt sælg til markedspris og køb herefter det gear du har brug for. Vil skyde på at jeg har tjente omkring 13-15 mio guld på AH i løbet af de sidste 10 dage og har pt. lidt over 9 mio stående så det er en nem og hurtig måde :).

6
Plejer der ikke altid at være en stor chest på lvl 2 i en 2 lvls cave?

7
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: xp farming, hvor?
« Dato: Maj 26, 2012, 09:50:36 am »
akt. 2, quest 2, sidste del. Jeg ved ikke om denne er blevet nerfed men det var lige så godt hvis ikke bedre end azmodidan runs.

8
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Attack speed
« Dato: Maj 25, 2012, 10:21:09 am »
Jeg mener ikke at attack speed er lagt oven i dpsen. Jeg får langt højere dmg. boost ud af våben med attackspeed end våben med lignende dps men uden attack speed. Tilgengæld (så vidt jeg kan se) er damage % lagt oven i dpsen.

9
Barbarian / Sv: Barb skill setup
« Dato: Maj 23, 2012, 11:40:20 pm »
Hva siger i til dette setup?
Kan sikkert fungerer udemærket men kommer vel an på hvilket niveau du er på. Jeg tror ikke det er specielt effektivt på inferno. Jeg synes at boon of bul-kathos og relentless er lidt af et spild. Rent teoretisk lyder relentless jo fint nok i tilfælde af at du er meget lang tid om at gå fra 100% hp til 0% men eftersom at dmg. på inferno er meget spike agtigt så vil du ofte ikke ligge under 20% men i stedet være død efter f.eks. 2-3 slag. Jeg vil heller ikke mene at cleave er det rigtige på inferno og den speed boost du får fra frenzy er simpelthen for god til at undlade synes jeg.

Mit inferno build vil formentlig være noget lignende dette.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WVYikT!dbV!ccZaab

Jeg er dog lidt i tvivl om jeg skal vælge wrath of the berserker i stedet for earthquake på inferno men det må tiden og tests vise. Jeg er også lidt i tvivl om jeg skal vælge den rune til earthquake eller jeg skal prøve path of fire (som jeg endnu ikke har testet).  Jeg er også lidt usikker på om jeg skal vælge hardened wrath eller impunity til war cry men er bare et spg. om at se hvor gain er størts når jeg har mit inferno gear klart. Hvis armor upgraden fra mine passive er for stor så  vil jeg skifte nerves of steel ud med berserker rage.

10
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Super exp grind spot i akt. 2
« Dato: Maj 23, 2012, 01:12:00 am »
Får de ikke "kun" 44k for at nakke azmodidan? I så fald så er den i akt 2 langt hurtigere og bedre taget i betragtning af at han løber ret meget for at komme til azmodidan. Den anden tager kun 1 min ingame og så får du 70-100k alt efter om du er lvl 57 eller 59

11
Barbarian / Sv: Barbarian tank items - Hjælp!!
« Dato: Maj 22, 2012, 10:09:56 pm »
Jeg har en lvl 60 barb  og render rundt i mit magic find gear på Hell pt. med skjold og 1h. Jeg gør 9k dps så du skal langt over de 6k :) brug 300k-400k på AH til et 650+ dps våben som vigtigst af alt har attack speed som stat. Det lyder måske af meget at bruge men de penge er super givet ud. Jeg steg 2500k dps da jeg skiftede mit våben.

12
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Super exp grind spot i akt. 2
« Dato: Maj 22, 2012, 01:14:06 am »
hvad questen og underakten helt præcist? :)

Act. 2, underact 2, quest "lieutenant vachem".

Som lvl 59 giver den 70k exp pr. gang. Ingame tager det præcis 1 min at gennemfører  det og så ca. 30 sek at logge ud og ind igen osv. Jeg grindede 57-58 på 40 min, 58-59 på 55-60 min og 59-60 på ca. 1 time og 15 min. Har ikke prøvet område før lvl 57 men tror sagtens man kan gå der omkring mindst 54 sikkert også tidligere.

13
Diablo 3: Reaper of Souls / Super exp grind spot i akt. 2
« Dato: Maj 21, 2012, 09:05:20 pm »
Som titlen siger udnytter jeg pt. et grind/quest spot i akt. 2. til at power lvl. Det er som sagt i akt. 2, quest line, 2 og den sidste del der. Det er det sted i akt. 2 hvor du går ind i en by og belails minions er forklædt som vagter. Jeg læser i øjeblikket denne quest på hell og får lige over 50k for at dræve mobs og 51k exp quest. Jeg er 1½-2 min om at løse questen og over 10 min havde jeg grindet 630k exp. Dette svare til at jeg kan gå fra 57-58 på 40 min ved fuld grind.

Jeg ved ikke hvordan dette er i forhold til, det som de fleste i øjeblikket benytter sig af, nemlig det sted i heart of sins men synes lige jeg ville opfordre folk til at prøve dette. Det er super enkelt og på intet tidspunkt et problem at klare det.

14
Barbarian / Sv: Barb skill setup
« Dato: Maj 20, 2012, 07:48:59 pm »
Jeg er ikke så langt fra lvl 60 med min wizard, og efter jeg lige har spillet lidt imens jeg er lvl 60 vil jeg lave mig en barb.

Synes at Pecenetra's build ser meget spændende ud.

Mit build tror jeg vil kunne se sådan her ud: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bPXVcY!ZYd!aYacaZ

Jeg har læst lidt rundt omkring på nettet omkring ideen bag dette, og lyder meget spændende. Ideén er at jumpe ind i en gruppe mobs, og give dem tæv ;)

og så har jeg berserk når det er vilde single tagets.
Men har ingen ide om det vil kunne holde på hell eller inferno dette build, da det er rimelig aggressivt, at hive alle mobs ind til en.
Tænkte også eath quake kunne være vild.


Jeg vil tro det her er fint nok på normal men det er alt alt alt for offensivt på mere end det. På NM vil jeg råde dig til at putte lidt healing ind f.eks. på revenge og på rend. Dette gør en stor forskel når du charger ind i packs. Jeg ville også skifte wrath of the berserker til earthquake eftersom at earthquake er alt for syg og kan tage alt fra store packs ned til bosser.

På normal og NM ville jeg måske også overveje at skifte rend ud med frenzy og så kombinerer den 75% speed boost du får med cleave til at lave aoe med. Har ikke selv prøvet comboen men er ret sikker på at den må være effektiv hvis man holder stacks oppe.

Et sådan build til noraml og NM kunne måske se sådan her ud (Hell er en helt anden sag der skal du kører meget mere deffensivt).

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WbSVTY!Zcd!aaaaab

15
Barbarian / Sv: andre der har problemer med at klare diablo
« Dato: Maj 20, 2012, 05:21:07 pm »
Han er nem nok hvis man kender hans abilities. Så vidt jeg husker laver han 3 ting i fase 3. Han laver nogle cages. Disse ses på jorden som sorte pletter inden de  lukker. Undgå disse sorte pletter og så er du godt kørende :).

Hans anden abilitie er (så vidt jeg husker) noget ild som du selvfølgelig ikke skal stå i.

Den tredje abilitie er hans elektriske 360 graders skydning. Her skal du bare løbe rundt om ham så undgår du det let. Ikke løbe langt væk fra ham  men løb tæt om ham da du herved har den korteste afstand og hurtigst undgår dmg.

Følger du disse 3 ting så er Diablo peace of cake og du kan nakke ham med alle skill setups  og nærmest også alt gear eftersom at hans basis attacks ikke gør meget skade. Det er en fuldstændig basis fight fra et hvilket som helst andet RPG spil hvor det i store træk går ud på at undgå ild eller ting på jorden.

Jeg nakkede ham på normal og NM med et aggressiv 2 1h setup hvor jeg ingen deffensive skills havde og kun havde revenge som healing. Her var mine stats fokus også lagt på str. 

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 15