Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Ulbrikt

Sider: [1] 2
1
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Har I fundet nogle gode items?
« Dato: Maj 20, 2012, 03:40:05 pm »
Har fundet 2 legendaries - Heart of Iron og Spectrum.

Det lever op til mine forventninger over hele linien med én undtagelse.

Legendary og Set items... Bum.

I min diablo verden giver det ingen mening at rares kan blive bedre end legendary items. Hvad er pointen så i at der er så lave droprates på dem når de ikke er værd at bruge? Jeg kunne ikke bruge dem idet der var "forkerte" stats på dem. Random stats synes jeg ikke der skal være på legendaries. Så lige Doombringer på AH. Prisen er meget forskellig, men der er også nogen der er helt ubrugelige og giver ingen mening. Samtidig er jeg det svært med at se en Witch Doctor og Wizard løbe rundt med store 2 hand weaps. Det er jeg lidt ked af.

Men ellers gj Blizz, har fået lavet mig en Monk tank, der klare sig okay i inferno :) Men der går noget tid inden jeg når længere end act 2.


2
Off Topic / Sv: Så kommer det snart med posten! :D
« Dato: Maj 10, 2012, 06:30:57 pm »
Jeg var også overrasket over at få en mail med samme ordlyd fra coolshop.dk. Men så har jeg sgu vinger fra starten af. :)

I allready got wings!! Ej min er også blevet sendt idag :) Damn det er for fedt.

3
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Bedste char til MF?
« Dato: Maj 09, 2012, 07:41:38 pm »

Anyways, det kan være jeg bare skal holde fast i min DH, og så finde nogle boots med 200% speed increase ;)

Geiv! eller? Tror det bliver svært at overskue kampe når du bevæger dig så hurtigt! :)

4
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Diablo 3 items, hvad gør i med dem?
« Dato: Maj 08, 2012, 11:18:59 pm »
Regner ikke med at nogle af dem ryger på RMAH i hvert fald. Har ingen interesse i at tjene penge på spillet.
Men altså, enten så bruger jeg dem, gemmer dem til en anden char, trader dem eller laver dem til materials hvis de er useless. Det kommer jo meget an på hvilket item vi snakker om. :)

Hvis Gold bliver så eftertragtet som Blizz siger, så har jeg en ide om at alt andet end rares/legedaries/set items solgt for gold, hvis blacksmith er maxed. Tror kun essences på hell/inferno bliver noget "værd".

5
Den giver også en masse stof til eftertanke :)

Glæder mig mere og mere til at få hele historien i D3 :D

Hvis man ikke har kunne holde sig 100 % fra spoilers som undertegnet, så ligger historien lige til højrebenet, og efter den sidste reveal er jeg helt sikker. Men damn jeg glæder mig til at se den spille sig ud i D3... Er du helt vanvittig !  ;D :P

6
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: TV-spottet kører på dansk TV!
« Dato: Maj 06, 2012, 10:38:41 pm »
Jeg så den selv her for et par timer siden på kanal 5 :) sgu sjovt :D

Det undrer mig ikke, at det er netop disse kanaler, der viser spottet. Har et eller andet sted svært ved at se TV2 vise det. Tv3 og 3+ derimod kunne jeg også forestille mig, ville vise spottet snart.

Så den idag, kan ikke lige huske om det var før eller efter FCK-OB, men 3+ gotz it!

7
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: En række spørgsmål
« Dato: April 23, 2012, 08:59:56 pm »
Man får ikke mindre EXP hver, hvis man spiller i en gruppe. Man deler alt exp lige over som er skaffet (i en radius af 1 - 1,5 skærms længde, har jeg fået at vide).

Vedr. dit tekniske spørgsmål, det kan jeg ikke svare dig på.  ;D

Mange tak for dit svar!
Dvs, at så længe man er en del af ''fighten'' modtager man de samme amount exp, som hvis man klarede den alene? Kan jo sagtens se logikken i, at man skal være inde for en vis radius, for at modtage exp.. Ellers kunne man jo bare stå i town og leeche. Det tror jeg ikke, bliver noget problem.
Er der andre, som kan bekræfte det?

Spillede med 2 mates i weekenden, hvor jeg var i byen, og de var på vej ned til han blacksmithen kone. De monsters på vej ind til hende fik jeg exp af selvom jeg var i byen.. Godt nok mens jeg var på vej hen til indgangen til kælderen, men alligevel. Dog fik jeg ikke ligeså meget som de andre. Så ved ikke hvor fedt det er . Håber heller ikke at de gør det muligt at gennemføre q's, ved hjælp af en mate, mens man selv står i byen.

8
Barbarian / Sv: Barbarbian Spotlight Video
« Dato: April 09, 2012, 07:37:59 pm »
3:03... ser godt nok fedt ud - havde håbet på større encounters af den art :D

Ja for saitan! Gief MORE!

9
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Ny launch site
« Dato: April 06, 2012, 07:39:06 pm »
Jeg har set hvad 100% unlocking kommer til at være. Men jeg vil ikke spoile noget for nogen, da vi jo nok skal nå dertil når siden lige virker ordenligt ;) men i kan godt glæde jer! :D

GIEF!

10
Wow! CE Står til 949 kr på Coolshop nu her! :O --> https://www.coolshop.dk/catalog/product/55800-diablo_iii_3_collectors_edition_for_pc_mac_pc

@Alowan: Det er måske der du bestilte din CE? Eller der du fik den rettet? Min stod før som 20. august 2010, men nu står der 20 marts 2012 da jeg har haft snakket med kundeservice for at lave den om i dag.

Så det samme! Oo

 Havde også lige haft fat i kundeservice for at få rettet min pris til. Som sagt tidligere, Coolshop is the only way to roll!

12
Er stadig lidt mistroisk omkring den da den ikke gav +xp.. men det er måske bare mig.

Tror måske fordi han er level 13 = max?

13
haha tænkte nok det var der han fik den ;) umiddelbart er det ikke særligt svært imo... man skal bare ikke have templar med, og så skal man have tålmodighed...

Ja lige præcis. Men igen, jeg gider ikke sidde i 2 timer for at slå den. så hellere bare hygge med betaen :)

Sidder jo bare og venter på at få release date i starten af næste uge :)

14
Nice nok at den ikke larmer.
Jeg har selv en gamle Dell mus, men skal bestemt skiftes ud med SteelSeries Diablo III mus.

Har lige fået den... Den er bomben! Og så med diablo settings er det jo max nice ! og så er det røde lys jo bare ren fizz :)


Sider: [1] 2