Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Heart of the Swarm preview  (Læst 1398 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Herfelt

  • Indlæg: 50
  • Respect: 0
    • Vis profil
Heart of the Swarm preview
« Dato: Oktober 22, 2011, 02:48:09 pm »
0
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=277762

Videoen i toppen af linket indeholder en spoiler mht. slutningen af Wings of Liberty

Som protoss spiller ser jeg frem til de nye units. Det er en interessant idé at gøre Thor til hero-unit.

De 3 nye multiplayer maps ser også rigtig gode ud. http://i.imgur.com/y7K4ah.jpg ser dog lidt underlig ud. Natural er underligt placeret og meget åben, hvilket gør det meget svært at få en expo hurtigt op mod specielt zerg.

Alt i alt ser det rigtig lovende ud.
« Senest Redigeret: Oktober 22, 2011, 03:02:57 pm af Herfelt »

Offline Camelo

  • Administrator
  • Indlæg: 17058
  • Køn: Mand
  • Respect: +55
    • Vis profil
    • D3x
  • Battletag:
    Camelo#2470
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #1 Dato: Oktober 22, 2011, 02:57:54 pm »
0
Åhh, Kerrigan. Bliv nu en god pige!

Offline Herfelt

  • Indlæg: 50
  • Respect: 0
    • Vis profil
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #2 Dato: Oktober 22, 2011, 03:01:56 pm »
0
Når hun har reddet the Swarm så kan det være, at Jim Raynor får hende tilbage :P

Offline Zilinia

  • Indlæg: 182
  • Køn: Mand
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Zilinia#2791
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #3 Dato: Februar 24, 2012, 07:44:19 pm »
0
Det bliver godt med nogle nye zerg units :) jumii ;)

Offline Steffenlikesmen

  • Indlæg: 722
  • Køn: Mand
  • Nikolas Bech
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Dallas#2248
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #4 Dato: Februar 26, 2012, 10:04:59 am »
0
Når hun har reddet the Swarm så kan det være, at Jim Raynor får hende tilbage :P

(click to show/hide)
- Veni, vidi, vici

Offline Zilinia

  • Indlæg: 182
  • Køn: Mand
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Zilinia#2791
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #5 Dato: Februar 26, 2012, 09:33:21 pm »
0
Når hun har reddet the Swarm så kan det være, at Jim Raynor får hende tilbage :P

(click to show/hide)

Hehe du keder dig lidt :P det er da ham der skal blive til en zerg :D såå får de en masse zerglings ;)

 


* Medlemmer Online

  • Dot Gæster: 93
  • Dot Skjult: 0
  • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: S14 start af Kimusen
[Juni 14, 2018, 08:52:10 pm]


Sv: S14 start af mads-wm3
[Juni 14, 2018, 08:14:47 pm]


S14 start af Kimusen
[Juni 14, 2018, 02:33:20 pm]


Sv: max block eller ej af frisser
[Juni 14, 2018, 02:13:12 pm]


Sv: max block eller ej af Xenophon_
[Juni 14, 2018, 01:56:05 pm]

Refresh History  full_page
  • Dragonshard: :) så er vi igang med s14
    Juni 21, 2018, 10:23:19 pm
  • Lars: Kan kun påtage mig skylden for lugten af alkoholdet. Vi brugte vores adgang til universitetet for at anvende toilettet :D
    Juni 11, 2018, 11:30:54 am
  • Camelo: Jeg flygtede fra byen under karneval i år, Lars. Første gang i mange år, hvor jeg ikke deltog. Kom retur ved 17-tiden, og alt lignede lort, og der lugtede af pis og alkohol. Klassisk ;D
    Juni 04, 2018, 08:33:59 pm
  • Lars: Andre Aalborgenser fra siden der var til karneval i går? Sikke et kanon vejr :D
    Maj 27, 2018, 10:46:19 am
  • mads-wm3: Jamen tillykke da!
    Maj 17, 2018, 08:10:26 pm
  • Camelo: Frisser! Tillykke med dagen :)
    Maj 16, 2018, 09:20:55 am
  • Camelo: Ja, det er sgu lidt for varmt til at sidde indendøre. Lidt køligere i dag, lader det til.
    Maj 16, 2018, 09:20:43 am