Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Heart of the Swarm preview  (Læst 1246 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Herfelt

  • Indlæg: 50
  • Respect: 0
    • Vis profil
Heart of the Swarm preview
« Dato: Oktober 22, 2011, 02:48:09 pm »
0
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=277762

Videoen i toppen af linket indeholder en spoiler mht. slutningen af Wings of Liberty

Som protoss spiller ser jeg frem til de nye units. Det er en interessant idé at gøre Thor til hero-unit.

De 3 nye multiplayer maps ser også rigtig gode ud. http://i.imgur.com/y7K4ah.jpg ser dog lidt underlig ud. Natural er underligt placeret og meget åben, hvilket gør det meget svært at få en expo hurtigt op mod specielt zerg.

Alt i alt ser det rigtig lovende ud.
« Senest Redigeret: Oktober 22, 2011, 03:02:57 pm af Herfelt »

Offline Camelo

  • Administrator
  • Indlæg: 17038
  • Køn: Mand
  • Respect: +53
    • Vis profil
    • D3x
  • Battletag:
    Camelo#2470
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #1 Dato: Oktober 22, 2011, 02:57:54 pm »
0
Åhh, Kerrigan. Bliv nu en god pige!

Offline Herfelt

  • Indlæg: 50
  • Respect: 0
    • Vis profil
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #2 Dato: Oktober 22, 2011, 03:01:56 pm »
0
Når hun har reddet the Swarm så kan det være, at Jim Raynor får hende tilbage :P

Offline Zilinia

  • Indlæg: 182
  • Køn: Mand
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Zilinia#2791
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #3 Dato: Februar 24, 2012, 07:44:19 pm »
0
Det bliver godt med nogle nye zerg units :) jumii ;)

Offline Steffenlikesmen

  • Indlæg: 722
  • Køn: Mand
  • Nikolas Bech
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Dallas#2248
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #4 Dato: Februar 26, 2012, 10:04:59 am »
0
Når hun har reddet the Swarm så kan det være, at Jim Raynor får hende tilbage :P

(click to show/hide)
- Veni, vidi, vici

Offline Zilinia

  • Indlæg: 182
  • Køn: Mand
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Zilinia#2791
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #5 Dato: Februar 26, 2012, 09:33:21 pm »
0
Når hun har reddet the Swarm så kan det være, at Jim Raynor får hende tilbage :P

(click to show/hide)

Hehe du keder dig lidt :P det er da ham der skal blive til en zerg :D såå får de en masse zerglings ;)

 


* Medlemmer Online

  • Dot Gæster: 68
  • Dot Skjult: 0
  • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.

* Season 12 Countdown



Sv: Øhh undskyld MP af frisser
[November 29, 2017, 08:43:44 pm]


Sv: Season 12 starter i dag, torsdag d. 9. november af mads-wm3
[November 29, 2017, 05:50:29 pm]


Sv: Season 12 starter i dag, torsdag d. 9. november af MonsterPool
[November 28, 2017, 11:54:47 pm]


Sv: Øhh undskyld MP af MonsterPool
[November 28, 2017, 08:56:21 pm]


Sv: Season 12 starter i dag, torsdag d. 9. november af Camelo
[November 28, 2017, 08:55:32 pm]

Refresh History  full_page
  • Lars: Sne! Det sner. [link]
    I går ved 06:51:38 pm
  • Tyraels-Warrior: hvad går soj for på scl?
    November 15, 2017, 11:28:36 am
  • Kimusen: Kan se at man i Battle.net appen kan oprette groups nu, er det noget nogen herinde kigger på..? :)
    Oktober 24, 2017, 04:22:30 pm
  • Lars: Ah, kan se i den anden tråd at den er blevet løst. Så det er irrelevant nu. :p
    Oktober 18, 2017, 12:32:04 pm
  • Lars: Ceepa hvad tid er du ledig? Har en 800p Necromancer med Rathma, har selv klaret den så tror ikke det bliver et problem for os at tage den. Lars#2526 in-game.
    Oktober 18, 2017, 12:29:51 pm
  • mads-wm3: Fra hvad jeg har set minder det en del om warframe, bortset fra at warframe er gratis (ingame payments, men det er ikke nødvendigt), og warframe er meget mere komplekst med mange flere features
    Oktober 17, 2017, 03:23:44 pm
  • mads-wm3: Ville gerne hvis jeg havde en ordentlig char denne season :p
    Oktober 17, 2017, 03:22:23 pm