Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Heart of the Swarm preview  (Læst 1171 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Herfelt

  • Indlæg: 50
  • Respect: 0
    • Vis profil
Heart of the Swarm preview
« Dato: Oktober 22, 2011, 02:48:09 pm »
0
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=277762

Videoen i toppen af linket indeholder en spoiler mht. slutningen af Wings of Liberty

Som protoss spiller ser jeg frem til de nye units. Det er en interessant idé at gøre Thor til hero-unit.

De 3 nye multiplayer maps ser også rigtig gode ud. http://i.imgur.com/y7K4ah.jpg ser dog lidt underlig ud. Natural er underligt placeret og meget åben, hvilket gør det meget svært at få en expo hurtigt op mod specielt zerg.

Alt i alt ser det rigtig lovende ud.
« Senest Redigeret: Oktober 22, 2011, 03:02:57 pm af Herfelt »

Offline Camelo

  • Administrator
  • Indlæg: 17015
  • Køn: Mand
  • Respect: +49
    • Vis profil
    • D3x
  • Battletag:
    Camelo#2470
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #1 Dato: Oktober 22, 2011, 02:57:54 pm »
0
Åhh, Kerrigan. Bliv nu en god pige!

Offline Herfelt

  • Indlæg: 50
  • Respect: 0
    • Vis profil
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #2 Dato: Oktober 22, 2011, 03:01:56 pm »
0
Når hun har reddet the Swarm så kan det være, at Jim Raynor får hende tilbage :P

Offline Zilinia

  • Indlæg: 182
  • Køn: Mand
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Zilinia#2791
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #3 Dato: Februar 24, 2012, 07:44:19 pm »
0
Det bliver godt med nogle nye zerg units :) jumii ;)

Offline Steffenlikesmen

  • Indlæg: 722
  • Køn: Mand
  • Nikolas Bech
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Dallas#2248
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #4 Dato: Februar 26, 2012, 10:04:59 am »
0
Når hun har reddet the Swarm så kan det være, at Jim Raynor får hende tilbage :P

(click to show/hide)
- Veni, vidi, vici

Offline Zilinia

  • Indlæg: 182
  • Køn: Mand
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Zilinia#2791
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #5 Dato: Februar 26, 2012, 09:33:21 pm »
0
Når hun har reddet the Swarm så kan det være, at Jim Raynor får hende tilbage :P

(click to show/hide)

Hehe du keder dig lidt :P det er da ham der skal blive til en zerg :D såå får de en masse zerglings ;)

 


* Medlemmer Online

  • Dot Gæster: 53
  • Dot Skjult: 0
  • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: Primal blær af Krakadoom
[I går ved 09:13:26 pm]


Sv: Primal blær af Lars
[August 16, 2017, 06:28:28 pm]


Sv: Mangler: Guardian - Season Journey af Krakadoom
[August 14, 2017, 06:36:07 pm]


Primal blær af Krakadoom
[August 14, 2017, 05:53:42 pm]


Sv: Nogle der spiller D3 på Ps4? af danielbrix
[August 12, 2017, 10:49:44 am]

Refresh History  full_page
  • mads-wm3: Jeg har sendt dig en friend request - så må vi lige se på det når vi begge to er på ;)
    Juli 29, 2017, 11:16:38 am
  • mads-wm3: Du kan prøve at leave og så inviter jeg igen?
    Juli 29, 2017, 11:11:23 am
  • BirdDog: OK, jeg for beskeden There was a problem sending the chat message to your clan. (code 319012)  har stået på i 1½ døgn nu
    Juli 29, 2017, 09:42:34 am
  • mads-wm3: Jeg har ikke oplevet nogle problemer, og har heller ikke hørt noget fra andre
    Juli 28, 2017, 10:56:05 pm
  • BirdDog: andre der ikke kan skrive i chatten inde i spillet altså vores clan chat?
    Juli 28, 2017, 07:39:30 pm
  • Camelo: Good luck med S11, ja :)
    Juli 20, 2017, 05:02:53 pm
  • Kimusen: GL HF boys, i wish you feeeeed season :)
    Juli 20, 2017, 04:56:13 pm