Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Heart of the Swarm preview  (Læst 1294 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Herfelt

  • Indlæg: 50
  • Respect: 0
    • Vis profil
Heart of the Swarm preview
« Dato: Oktober 22, 2011, 02:48:09 pm »
0
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=277762

Videoen i toppen af linket indeholder en spoiler mht. slutningen af Wings of Liberty

Som protoss spiller ser jeg frem til de nye units. Det er en interessant idé at gøre Thor til hero-unit.

De 3 nye multiplayer maps ser også rigtig gode ud. http://i.imgur.com/y7K4ah.jpg ser dog lidt underlig ud. Natural er underligt placeret og meget åben, hvilket gør det meget svært at få en expo hurtigt op mod specielt zerg.

Alt i alt ser det rigtig lovende ud.
« Senest Redigeret: Oktober 22, 2011, 03:02:57 pm af Herfelt »

Offline Camelo

  • Administrator
  • Indlæg: 17047
  • Køn: Mand
  • Respect: +54
    • Vis profil
    • D3x
  • Battletag:
    Camelo#2470
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #1 Dato: Oktober 22, 2011, 02:57:54 pm »
0
Åhh, Kerrigan. Bliv nu en god pige!

Offline Herfelt

  • Indlæg: 50
  • Respect: 0
    • Vis profil
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #2 Dato: Oktober 22, 2011, 03:01:56 pm »
0
Når hun har reddet the Swarm så kan det være, at Jim Raynor får hende tilbage :P

Offline Zilinia

  • Indlæg: 182
  • Køn: Mand
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Zilinia#2791
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #3 Dato: Februar 24, 2012, 07:44:19 pm »
0
Det bliver godt med nogle nye zerg units :) jumii ;)

Offline Steffenlikesmen

  • Indlæg: 722
  • Køn: Mand
  • Nikolas Bech
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Dallas#2248
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #4 Dato: Februar 26, 2012, 10:04:59 am »
0
Når hun har reddet the Swarm så kan det være, at Jim Raynor får hende tilbage :P

(click to show/hide)
- Veni, vidi, vici

Offline Zilinia

  • Indlæg: 182
  • Køn: Mand
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Zilinia#2791
Sv: Heart of the Swarm preview
« Svar #5 Dato: Februar 26, 2012, 09:33:21 pm »
0
Når hun har reddet the Swarm så kan det være, at Jim Raynor får hende tilbage :P

(click to show/hide)

Hehe du keder dig lidt :P det er da ham der skal blive til en zerg :D såå får de en masse zerglings ;)

 


* Medlemmer Online

  • Dot Gæster: 75
  • Dot Skjult: 0
  • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: S13 start af nevorak
[I dag ved 12:55:47 am]


Sv: S13 start af Kimusen
[I går ved 10:48:55 pm]


Sv: S13 start af McOwen
[I går ved 10:16:07 pm]


Sv: S13 start af mads-wm3
[I går ved 08:44:24 pm]


Sv: S13 start af frisser
[I går ved 07:47:51 am]

Refresh History  full_page
  • nevorak: Hvis det skaber mere aktivitet og community. Er det vel en god ting til hjemmesiden og ingame. Flere kommer måske til at spille sammen og give mere fællesskab.
    Februar 17, 2018, 10:35:39 pm
  • Totem: Næsten enhvert community har lavet en Discord til dem :D - det er også super nemt at sætte op, men fjerner måske lidt fokus fra hjemmesiden
    Februar 16, 2018, 04:04:16 pm
  • Lars: Personligt har jeg ikke for meget tid til at spille noget som helst for tiden, men syntes en Discord ville være rart, fordi når tiden kommer kunne det jo være dejligt at have en nem kontakt til andre fra forum. Tænker jeg måske vil spille lidt i den nye sæson, siden jeg ikke spillede i den sidste.
    Februar 15, 2018, 05:34:18 pm
  • ravn725: måske det var noget der kunne hjælpe lidt, de serveres jeg er på, laver folk også andet end selve spillet, bare for at skabe lidt aktivitet+ lidt spas :D.. det kunne jo bare være en server kun for medlemmer her på forum og ikke kun clanen ingame.
    Februar 10, 2018, 01:30:31 pm
  • Camelo: Er Discord det nye? :) Tror ikke, der er nogen, der har lavet det, ravn. Nej, der er ikke vildt meget gang i Diablo for tiden. Der kommer tilsyneladende ikek en patch her til den nye sæson. Men ny sæson plejer at give lidt liv i en begrænset periode :)
    Februar 10, 2018, 12:23:57 pm
  • ravn725: nogen der har lavet en D3x Discord?
    Februar 09, 2018, 05:04:15 pm
  • mads-wm3: Hej, hvis du mener en officiel D3X TS, så har vi ikke haft sådan en i lang tid. Der er nogle brugerdrevne, selvom jeg vil gætte på mange er gået over til discord... Og tror heller ikke der er særligt mange der spiller Diablo lige for tiden..
    Februar 07, 2018, 08:51:14 pm