Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Angstens time  (Læst 2712 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Angstskrig

 • Lord of Cookies
 • Indlæg: 3691
 • Køn: Mand
 • C#
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Angstskrig#2687
Angstens time
« Dato: August 13, 2011, 08:21:58 pm »
0
Hejsa


Så er det fandme på tide med en Blog om mit liv og mangel på samme.

Nogle kender mig, andre gør ikke, men fortvivl ikke - jeg skal nok blive berømt. Nok ikke gennem Paradise Hotel eller Singleliv (selvom jeg fører et for tiden), men gennem mine ukuelige planer for min fremtid. Intet kan ryste mig eller slå mig ud af kurs. Jeg er stålsat på ... hov er det en kat derude? Brb.Jeg har Diabetes Type2. Den kom snigende sammen med 10 kilo hen over en vinter. Samtidig har jeg ingen rygrad og en forfærdelig holdning til at støvsuge. Jeg kan simpelthen ikke se meningen med det. Der går ikke mere end 4-5 måneder så er støvet igen tykt som et smukt gråt persisk tæppe. Man burde forbyde støv!

Anyway - jeg har langt om længe indset, at jeg er tvunget til at gøre noget ved det hele. Startende med min Diabetes, som rent faktisk kan tage livet af mig. Eller bare gøre det surt. Eller i det mindste lidt ubehageligt. Jeg har derfor lagt en slagplan for min kommende fremtid:

1. Omlæg min kost - dvs spis mindre og spis sundere.

2. Løb - jeg har gjort det før, så hvor svært kan det være. Måske nogen vil med på HMT i august næste år?

3. Finde den eneste ene - eller måske nummer tre i rækken. Jeg har en meget begrænset tjekliste hun skal igennem og bestå, men hun må da være derude et sted. Kan være jeg skal tjekke de der Ukrainske websites? De ser jo alle herre godt ud og internettet lyver aldrig!

Det jeg skal bruge er simpelt: En ugentlig måling - kilo, cm, afstand, sengefyld. To skal falde, to skal stige. Man kunne måske sige, at den ene ikke absolut skal stige med mere end 1, men KUN EN SITH BRUGER ABSOLUTTER!

Anyway - jeg vil opdatere her løbende og håber I vil komme med jublende tilråb, roser og håndkys. Kritik modtages også, men husk jeg er meget sårbar og kan ikke tåle modgang. Overhovedet.

Offline Angstskrig

 • Lord of Cookies
 • Indlæg: 3691
 • Køn: Mand
 • C#
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Angstskrig#2687
Sv: Angstens time
« Svar #1 Dato: August 15, 2011, 12:28:04 pm »
0
Mandag. Føler mig som Garfield. Kage direkte i sylten.

Var ved læge og fik fjernet de sidste 3 sting fra min operatin. Om et par dage er jeg sikkert kamplar igen. Kvaksalveren derinde tog satme godt ved.

Videre til Deedee's efter morgenmad - ellers bliver jeg gnaven. Det blev til en BLT. De har åbenbart fået et for stort parti bacon hjem, for jeg fik omkring 1 kilo i min sandwich. Jeg klager ikke.

Arbejde. Næsten alle er retur fra ferie. Lidt mindre pres på telefonerne. Jeg skifter job om 14 dage, så motivatinen er lidt lav. De andre kan nok godt klare den, selv om jeg er på 75% blus.

Og så til det vigtige. Det er Uge 1 Dag 1 i min 10 ugers plan, som du kan læse mere om her:
http://marathonguiden.dk/portfolio/fra-0-til-5-km-pa-10-uger/

Christian fra job skal med. DHL på torsdag bliver nok lidt af en udfordring. Alt under 1 time er acceptabelt. :)

Kigger lige ud af vinduet her kl 12:27 og håber fandme regnen stopper snart...

Offline Angstskrig

 • Lord of Cookies
 • Indlæg: 3691
 • Køn: Mand
 • C#
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Angstskrig#2687
Sv: Angstens time
« Svar #2 Dato: August 16, 2011, 04:06:40 pm »
0
Igår blev lidt en afvigelse fra planen. Jeg skulle jo være startet op på min 10 ugers 0-5 km træning (http://marathonguiden.dk/portfolio/fra-0-til-5-km-pa-10-uger/), men i stedet valgte Christian og jeg at løbe 5 km for at teste os inden DHL på torsdag. Da vi begge er i utrolig dårlig form, måtte vi erkende at alt under 45 min ville være ren WIN. Temperaturen var god, der var ingen regn på vejen og bakkerne var overkommelige (Udkanten af Slet retning mod Holme). Det blev til 39 minutter om 5,23 km. Virkelig ikke så tosset, når man tæller med at vi ikke har løbet en eneste tur sammen i år.

Trøjerne til DHL ankom i dag. Jeg har fået en large udleveret. Den er ca på størrelse med min nieces sommerjakke. Min niece er 2 år. Jeg fik den byttet af en kollega. Han mente i stedet jeg skulle have en 3XL. Oh well, hellere for stor end for lille. DHL kan bare komme an.


Offline Angstskrig

 • Lord of Cookies
 • Indlæg: 3691
 • Køn: Mand
 • C#
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Angstskrig#2687
Sv: Angstens time
« Svar #3 Dato: August 19, 2011, 07:17:46 am »
0
DHL overstået. Det blev til 36:54 og dermed under de 40 jeg satsede på. :) Der var cirka en billion mennesker inde i parken og stemningen var kanon. Der blev grillet og drukket fadbamser bagefter. I LIKE!

Næste år er ambitionerne naturligvis at skære den under 30 minutter. :P

Benene? Jo de har det efter omstændighederne rimeligt godt. Jeg holder dog en kort pause og regner med en meget lille tur lørdag, for så at starte op igen mandag.

Offline Angstskrig

 • Lord of Cookies
 • Indlæg: 3691
 • Køn: Mand
 • C#
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Angstskrig#2687
Sv: Angstens time
« Svar #4 Dato: August 23, 2011, 07:28:32 am »
0
Mandag gik som forventet. Træningen er hermed skudt igang og jeg regner med at om senest 16 uger er 5 km en barneleg. Så tager jeg vinteren over til at holde de 5 km ved lige og i foråret skal turen udvides til 10 km. Bliver spændende at se om Jan "Deadfish" følger med hele vejen. :)

Store planer I know, men uden et mål er det hele ligemeget.

Offline Angstskrig

 • Lord of Cookies
 • Indlæg: 3691
 • Køn: Mand
 • C#
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Angstskrig#2687
Sv: Angstens time
« Svar #5 Dato: August 24, 2011, 09:14:20 pm »
0
Dagens træning gik rigtigt godt. Og taget i betragtning af, at vi igår blev lokket med på en 8,5 km rask travetur, er jeg faktisk benovet over, hvor godt mine ben har det. I morgen er der dog dømt total hvile. Skal ikke overdrive det!

Jan er stadig en fast bestandel af turen og vi er begge max hooket på at løbe de 5 km uden nogen form for pause.

Ud over det er håret blevet rykket af og jeg har 2 dage tilbage i min nuværende stilling.

All is well in the land of Fearscream!

Offline Angstskrig

 • Lord of Cookies
 • Indlæg: 3691
 • Køn: Mand
 • C#
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Angstskrig#2687
Sv: Angstens time
« Svar #6 Dato: September 02, 2011, 07:01:59 pm »
0
Endnu en uge er gået og der er blevet trænet hårdt. Dvs tre løbeture. :) I dag var det lissom lidt mere op ad bakke, men vi er ved godt mod.
Jan svigter mig 100% i næste uge - noget med at han skal til Prag - blabla. Whiner! Jeg må trække Christian med i stedet.

Weekenden er fuldt booket ud med både sofa, seng og mere sofa. :P

Måske er der en beta på vej? One never knows...

Offline Angstskrig

 • Lord of Cookies
 • Indlæg: 3691
 • Køn: Mand
 • C#
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Angstskrig#2687
Sv: Angstens time
« Svar #7 Dato: September 07, 2011, 08:50:27 pm »
0
Tiden går... hurtigt. Igår rundede jeg 35. 35!!! Det er næsten rund. Halvrund. Lidt som mig. Sørgeligt.

Træningen går stadig fint - løber nu tre gange ugentligt. Det bliver langsomt lettere at løbe og holde vejrtrækningen fornuftig.

Jeg er samtidig startet på nyt arbejde i TDC. Masser af udfordring og afveksling. De to ting jeg manglede mest i det gamle job. At lønnen og arbejdstiden så er langt bedre - det er bare et plus. Desuden har vi travlt så der er masser af overarbejde at hente. :)

Tror jeg vil afslutte dette indlæg med at ønske jer alle en glædelig jul.
« Senest Redigeret: September 07, 2011, 09:05:49 pm af Angstskrig »

Offline Angstskrig

 • Lord of Cookies
 • Indlæg: 3691
 • Køn: Mand
 • C#
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Angstskrig#2687
Sv: Angstens time
« Svar #8 Dato: December 11, 2011, 01:39:44 pm »
0
3 måneder! Så lang tid tager det at skrive et blog indlæg. True story!

Jeg er stadig rund. Eller halvrund eller noget. 108,3 sagde løgneren ude i badeværelset igår. 108,3. Det er 108.300 gram. Hvis jeg var kokain var jeg millioner værd! Men ak, jeg er højst lidt flormelis.

Er lige kommet hjem fra 3. runde af Orbicons Nytårscup. Havde egentlig en ambition om at komme ned omkring de 30 minutter. Og det er vel det sjove ved ambitioner. At man har et mål og jagter det. Jeg har stadig det mål. Også til 4. runde. Anyway - det blev 32 minutter og det er vist ok taget vejret og underlaget i betragtning.

I morgen er det D-dag. D står ikke for dommedag eller dummebøde eller dovenskab. Det kunne være omvæltningsdag, men så ville det være O-dag.  ;D
Nej - jeg skal til diætist. "Men Brian - det har du da ikke brug for" tænker I sikkert nu. Og nej, naturligvis har jeg ikke det. Mine 20 overskydende kilo kan jeg da sagtens tabe uden hjælp. Ik? IK?  :-[

Desværre er realiteten lidt anderledes. Jeg kan lave alverdens gode planer og have ideer, som helt sikkert vil ændre mit liv, men de holder cirka fra sofaen og hen til køleskabet. :( Jeg tror jeg er uofficiel verdensmester i at bryde mine løfter til mig selv. Jeg håber lidt struktur og en vedvarende opfølgning kan få mig på rette spor.

Jeg skal vist i bad. Selvom termometeret sagde 2,6 grader da løbet startede, føltes det som 30 grader, da jeg kom i mål.   8)


Offline Angstskrig

 • Lord of Cookies
 • Indlæg: 3691
 • Køn: Mand
 • C#
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Angstskrig#2687
Sv: Angstens time
« Svar #9 Dato: Maj 03, 2012, 07:45:38 pm »
0
Tja

Lang tid siden jeg har opdateret her, men synes det er på tide at få lidt struktur på mit forløb igen.

Min diætist er sur på mig. Det forstår jeg godt. Eller rettere jeg forstår hendes vrede over, at jeg ikke følger hendes råd, men samtidig må hun da være glad for, at hun har en vedvarende kunde? :)

Jeg er stadig omkring 106-7 kilo. Jeg var ellers på vej ned med en indvejning på 104. Og lægen siger 80 kilo. 80! Det svarer vel til at amputere et ben.

Jeg kæmper med maden. De dage jeg arbejder er det let nok - stå op, gå i bad, spis, tag på arbejde, spis kl. 10 og middag kl. 12. Spis lidt mere kl 14 og tag hjem kl 15:30 - spis igen kl. 16 og aftensmad kl. 18. Sidste måltid ca 20-21 og så i seng. Alt sammen let nok. Men så kommer fridagene. Weekenden. Ferien...

Jeg arbejder med det. Prøver at sætte tingene ind i et skema. Spis dit og spis dat. Det virker som en joke for de fleste, men jeg kan ikke gøre det uden et skema.

Suk... i det mindste er jeg hamrende intelligent og ved præcis hvor og hvornår jeg skal bebrejde mig selv.

 


* Medlemmer Online

Sv: Season 21 starter 3/7 af Lars
[Juni 24, 2020, 11:38:45 am]


Sv: Season 21 starter 3/7 af nevorak
[Juni 23, 2020, 10:54:55 pm]


Season 21 starter 3/7 af mads-wm3
[Juni 23, 2020, 06:09:10 pm]


Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af MonsterPool
[April 22, 2020, 10:09:58 pm]


Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af frisser
[April 21, 2020, 02:47:56 pm]

Refresh History  full_page
 • mads-wm3: Av av... Kan godt lide at du mistede to, og så tænkte "alle gode gange tre" :P
  Juni 29, 2020, 12:38:44 am
 • frisser: Skulle nok ikke have spillet D2 i dag. Foreløbig kostet 3 karakterer. Herligt!
  Juni 28, 2020, 10:41:27 am
 • Kimusen: Season 20 slutter søndag d.21/6 kl 17.00 :)
  Juni 18, 2020, 08:42:36 pm
 • Kimusen: 2.6.9 PTR'en starter d.21/5 :)
  Maj 15, 2020, 10:42:41 pm
 • Kimusen: Patch 2.6.8 er live :)
  Marts 04, 2020, 12:14:01 am
 • Kimusen: Season 20 starter d.13/3 kl 17.00 :)
  Februar 29, 2020, 11:40:56 am
 • Kimusen: PTR'en er live :)
  Februar 07, 2020, 12:15:13 am