Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz  (Læst 15547 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2010 Af Alexander / Canz
« Svar #15 Dato: September 03, 2010, 10:23:44 am »
0
Jep ;D Synes det er blevet tid, til endnu et indlæg.

Har ikke været så aktiv på det sidste, al min tid, har været optaget af arbejde, og sygemeldelse.  Må ifølge Spangsbjerg kun arbejde 18 timer i ugen, hvilket jeg synes er helt hen i vejret, da jeg ikke kan leve uden mit arbejde, men på samme tid kan jeg godt se, at det er det bedste for mig, da jeg nok ikke kan holde til mere end det lige nu.

Var indlagt, til observation, i lørdags på Psykiatrisk skadestue, da jeg fik det ekstremt skidt lige pludselig. Kunne ikke love dem, at jeg ikke ville gøre skade på mig selv, så de valgte at tvangsindlægge mig, for en enkel nat. Fik 100mg Seroquel at sove på. Det hjalp i den grad, især at få sovet ud. Dagen efter havde jeg det helt klart en del bedre, men var stadig meget nede. Tror det var presset på arbejde, der fik mig til at gå ned. Havde hele ansvaret for gården i 2 dage, da min mester var taget på en kort ferie.

Men hvis man ser bort fra alt dette, synes jeg faktisk at det går godt. Kan klare den smule arbejde jeg har. Min mester roste mig også, for mit arbejde her forleden. Hvilket kom som en overraskelse, da han aldrig plejer at rose en. Han sagde også, at når jeg kom op på 30 timer i ugen, ville jeg få mere i løn. Så stiger fra 16.000.- i måneden til 18.000.- i måneden, hvilket jeg synes er temmelig godt, da jeg kun er elev :p

Har endelig fået taget mig sammen til at købe ny computer. Det blev til en Asus, men synes ikke den kører WoW ordentligt. Den har 4 kerner, 4 GB DDR3 Ram, Nvidia GeForce 1GB dedikeret, og en masse andet jeg ikke lige kan huske :p Synes at den med de specs skulle kunne køre WoW med mindst 60+ Fps, men den kører kun med 30 :( Han sagde inde i Expert, at jeg kunne ændre på grafikkortet, og processer. Så den kan køre skolearbejde, og gamer. Men kan ikke finde ud af, hvordan jeg ændrer det. Har læst manual osv igennem, men der står intet om det. Nogen der har et godt forslag til hvordan jeg ændrer det ? :) Den ligner denne; http://www.expert.dk/products/details/0884840646815.aspx . Dog med en i3 istedet for.

Det blev vist alt for denne gang. Arbejde kalder, så kan ikke skrive mere :p

Hyg jer :D
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2010 Med psykisk lidelse Af Alexander / Canz
« Svar #16 Dato: September 07, 2010, 02:56:53 pm »
0
Wuptidu !! ;D

For søren da. Arbejdet kører bare, glæder mig til at komme på arbejde, selv klokken 0415 om morgenen :)
Malker nu 210 køer på 2timer og 30 minutter :) Er ganske enkelt stolt af mig selv :D

Har genoptaget kontakt, med en gammel veninde. Hun synes at forstå, hvor svært jeg kan have det nogle gange, og er der også for mig, når jeg har det skidt. Det i sig selv, er noget jeg sætter rigtig stor pris på :)
Blev udskrevet fra skadestuen, en dag efter jeg var blevet indlagt. Skide lækkert :D

Havde i sidste uge, ansvaret for hele gården ;D Min mester var taget på ferie, og roste mig til skyerne da han kom hjem. Havde sænket celletallet fra; 200.000 Til 150.000. Det er antallet af hvide blodlegemmer i mælken :) Og kimtallet var nede på 3.000 pr liter mælk :D Er virkelig stolt af mig selv, over at jeg kunne klare det. Opdagede også nogle køer, der var halt, samt nogle med Yvebetændelse. Det var min mester også utroligt glad for. Tror jeg har bevist endnu en gang, at han godt kan overlade mig ansvaret for gården i nogle dage, hvis han har behov for nogle fridage :p

Arbejdet kalder nu her klokken 1520. ;D Kan næsten ikke vente :D

Hyg jer :p
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2010 med Psykisk lidelse Af Alexander / Canz
« Svar #17 Dato: November 26, 2010, 12:48:04 pm »
0
Synes der er blevet på tide med endnu et indlæg. Det er ubehageligt for mig at skrive dette, men bliver nødt til at komme ud med mine følelser. Har snakket med hende, hendes familie og min egen familie og venner om det. Men det gør det ikke mindre ubehageligt.

Det hele startede, i lørdags, hvor jeg holdte en lille fest, for nogle venner. Det var skide hyggeligt. Jeg lagde mig ind for at sove, ved en 12 tiden, og sagde til de andre, at de lige kunne komme ind og sige, at de tog i byen. Det gjorde de som aftalt. Jeg regnede med, at jeg derefter kunne sove til morgenen. Men sådan skulle det ikke blive.

Min lillebror og min gode veninde, kom ind og vækkede mig 0530 ca. Undrede mig over hvorfor, men da jeg fik grunden, vågnede jeg meget hurtigt. Min svigermor havde fået et opkald fra min kærestes veninde. Beskeden lød på, at hun bare skulle tage det helt roligt, men at hende og min kæreste sad på sygehuset, og at hun lige fik en betjent.

Min svigermor havde haft ringet til mig 4 gange, og efterladt en besked på min telefon svarer alle gangene. Og min kæreste havde haft ringet til mig lidt i 4. Beskeden lød på, at jeg skulle ringe med det samme, jeg hørte den. Det nåede  jeg aldrig, da min ven kom ind og sagde hva der var sket. Jeg tænke at det kunne ikke være sandt, men ak, det var det desværre. Min kæreste havde været i byen, lørdag aften og var blevet overfaldet og voldtaget om morgenen klokken 0345 ca.

Jeg nægtede simpelthen at tro på det. Men ringede til min svigermor, som var på grådens rand. Jeg begynde at tro på det. Min ven og jeg, skyndte os derefter til fyn, hvor min kæreste bor. Vi var derovre i løbet af 40 minutter. Vi kørte fra Ribe mod fyn klokken 0640 ca, og bankede på hendes dør 0715. Da vi kom ind, så jeg at hun lå og sov på sofaen. Det blev jeg vældig lettet over, jeg satte mig derefter ud og røg, med min svigermor og svigerfar, hvor vi fik snakket det hele igennem. Hva der var sket, og hvordan det var sket.

Da vi havde snakket sammen, gik jeg ind og vækkede min kæreste, hvorefter jeg snakkede med hende om det. Hun var helt nede, hvilket jeg godt forstår, da det hun havde været igennem er ubeskriveligt.

Hun havde lørdag aften spurgt om jeg ikke hentede hende og hendes veninde, så de kunne være med til festen. Har gjort det før, men sagde til hende, at jeg var for træt, til at jeg turde køre nogle steder. Hvis jeg nu havde hentet hende, var dette aldrig sket. Har en trang til at beskytte mine kærester, og derfor føler jeg at jeg har svigtet denne trang, og er derfor utrolig ked af det.

Om aftenen søndag, efter aftensmaden derovre, sagde jeg til hende, inden jeg kørte hjem, at hun SKULLE ringe, bare der var det mindste. Da jeg sagde det, begynde hun at græde, som jeg aldrig har set det før. Jeg spurgte hende, om jeg ikke skulle tage at blive derovre nogle dage. Hun svarede at det behøvedes ikke, da jeg skulle på arbejde om morgenen. Jeg ringede til min mester, og fremlagde sagen. Hva der var sket osv. Han sagde: Du bliver bare derovre, indtil du kan tage hjem. Så finder vi ud af noget med arbejdet. '

Jeg kørte derefter hjem med min kammerat, hentede min egen bil, medicin og tøj, og skyndte mig derefter tilbage til fyn. Da jeg kom derover, var hun stadig oppe, mens resten af familien lå og sov. Jeg spurgte hende hvorfor hun ikke sov, hun svarede, at hun ikke kunne sove. Vi lagde os ind og snakkede lidt, og efter noget tid faldt hun i søvn. Dog kun for en kort tid. Jeg lå vågen hele natten, og snakkede med hende, når hun vågnede.

Mandag morgen havde hun fået sovet, en lille smule. Men fik dog sovet i løbet af dagen, op af mig. Hun lider nu af søvnbesvær, frygt for mørke, frygt for at lukke øjnene for at sove. Hun er begyndt til psykolog, hvilket jeg synes er godt, da jeg selv kender effekten, af hva en psykolog kan hjælpe med.

Tager til fyn igen søndag aften, hvis vejret tillader det, og igen i weekenden der kommer, for at være der for hende.

Indlægget er måske lidt rodet, men bær over med mig. 
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2010 med Psykisk lidelse Af Alexander / Canz
« Svar #18 Dato: December 02, 2010, 01:01:29 pm »
0
Status update.

Har snakket med en grædende pige hele natten. Den pige er min kæreste. Hun føler sig grov svigtet, af det danske system. Ganske enkelt fordi, ham der her forgreb sig på hende, muligvis ikke bliver dømt, da der ikke er tegn på vold, mod min kæreste, eller ham der gjorde det.

Og så stemmer der forklaringer ikke overens. Like wtf. Selvfølgelig gør de jo ikke det. Hvem havde dog forventet det ? Jeg havde ikke.

Snakkede dog også med mine svigerforældre, da jeg var derovre Søndag - Tirsdag. De sagde, at kom sagen ikke for retten, ville de anke den. Det kan sgu ikke være rigtigt, at sådan en idiot, skal gå rundt på fri fod, efter det han har gjort ..

Hun har nu fået oplyst hans navn, men nægter at fortælle mig det. Normalt er jeg langt fra voldig, og foretrækker, at løse problemerne på en ordentlig måde. Men i det her tilfælde, ville jeg nok ikke kunne holde mine næver i ro, hvis jeg mødte ham. Men til hvilken nytte ville det være ? Så er det mig der sidder med en dom midt i det hele. Det ville jo også være noget lort. Derfor er det nok meget godt, at jeg ikke får hans navn af vide.

Siden det skete, for en uge siden, har jeg ikke kunnet koncentrere mig om mit arbejde. Snakkede med min mester om det, og han sagde, at det var helt forståeligt, og at jeg bare skulle slappe af, hvis det blev for meget for mig. Det har jeg en vældig stor respekt for.

Havde det været på min gamle arbejdsplads, havde jeg fået af vide, at hvis jeg ikke passede mit arbejde ordentligt, ville jeg bare blive fyret.

Tager derover igen fredag aften, efter arbejde. Hvis vejret er til det tager jeg bilen, hvis ikke tager jeg toget. Er rimelig ligeglad med min økonomi lige nu, da jeg synes min kæreste er vigtigst lige nu.

Vil forsøge at holde jer up to date, når jeg hører noget nyt.

Hold jer muntre, jeg vil ihvertfald forsøge. :)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2010 med Psykisk lidelse Af Alexander / Canz
« Svar #19 Dato: December 09, 2010, 09:49:51 pm »
0
Jep jep jep. Lad os da prøve et nyt blog indlæg :D

Sidder lige nu i huset, med min kæreste og Simonsen. Meget hyggeligt faktisk. Hun har det meget bedre, hun griner hele tiden lige nu. Det glæder mig rigtig meget :)

I sagen, er der ikke rigtig sket noget nyt, udover at jeg også har fået hans navn af vide nu. Ikke at jeg bil bruge det til noget, da jeg ikke føler det vil gavne noget. Hun var inde på politistationen forleden for at spørge om sine ting. Hun fik af vide, at de ikke kunne give hende dem endnu, da de ud fra tøjet åbenbart kan se, om hun er blevet skubbet eller ej. Imponerende hva man kan nu til dags. De sagde også til hende derinde, at der var sket noget nyt i sagen, men at de ikke kunne fortælle hende hva det var, men at det var til gavn for hende, og ikke ham.

Fik gevaldig meget ros af mine svigerforældre, da jeg var derovre i weekenden. Fik af vide, at jeg fra første dag, var trampet ind i deres hjerter med store træsko. De sagde samtidig, at hvis ikke Peter og jeg havde været derovre, så hurtigt som vi var, den dag, tror de ikke, at hun ville sidde hvor hun sad i dag. Det i sig selv, synes jeg er en rigtig stor ros :)

Men vil dog også sige, at vi var derovre ekstremt hurtigt, da jeg lige var vågnet. Vi kørte fra Ribe ca 0630 og bankede på deres dør i Odense 0715. Vi fløj lavt. Nuf said :p

Var med til familie fødselsdag samme weekend, jeg var derovre og fik alt dette af vide. Det var rigtig hyggeligt, og blev taget i mod med åbne arme :D Åd dem så godt nok også ud af huset. Men det snakker vi ikke om :p

Er blevet inviteret til at holde jul, ovre ved dem. For at dette skal kunne lade sig gøre, skal jeg have snakket med mester om, at holde fri fra jule morgen - 2. juledags morgen. Hvis jeg må det er, tager jeg gerne hele nytårsdag og nytårsmorgen og aften. Håber det kan lade sig gøre, da jeg rigtig gerne vil holde jul med dem. Tror det vil blive rigtig hyggeligt :)

Ser lige hvornår jeg har tid / lyst / nyt at skrive om :)

Hold jer muntre :)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2010 med Psykisk lidelse Af Alexander / Canz
« Svar #20 Dato: December 15, 2010, 04:11:43 pm »
0
Halløj  :)

Har ikke så meget at skrive om, men ville lige give jer en update på tingene. Vi har ikke hørt mere i sagen, end det hun fik af vide, for noget tid siden. Men hun har det bedre. Hun sover bedre om natten nu, der har været 2 sammenbrud den sidste uge, hvor jeg måtte holde om hende, hvilket jeg med glæde gør :)

Har næsten fået fri fra arbejde, for at holde jul hos dem :)

Med hensyn til arbejde, går det rigtig godt. Der er absolut ingenting mellem mig og mester mere. Vi kører et skide godt team, hvor han sætter pris på mine synpunkter, og hvordan jeg synes vi skal gøre tingene. F.eks. her for noget tid siden, var min kammerat til job samtale derude. En job samtale, jeg havde skaffet ham, da vi kommer til at mangle en medarbejder pr 1/1'11. Han ringede til mig et par dage siden, altså min mester, og spurgte mig, hva jeg synes om min kammerat, og om jeg troede han ville passe ind i vores team. Jeg sagde, at jeg synes vi skulle give ham en chance, for at vise hva han kan. 10 minutter efter ringer min kammerat, og siger at han har fået en chance :p

Vi havde en spalte der kollapsede i dag. Spalter er det som køerne går på. I vores goldko afdeling, er de lidt slidte, så der knækkede en i dag. Heldigvis faldt kvien kun i med et ben, så den kunne selv komme op igen :)
Vi fik dog lappet hullet med nogle jernbane svæller :) Dog er vores gyllepumpe gået i baglås, så vi kan ikke pumpe gylle ud -.- Så vi skal have hevet hele pumpen og af hullet den står i, for at fjerne, hva der nu end standser den. Problemet er bare, at den vejer 500 kg -.-

Hyg jer :)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2010 med Psykisk lidelse Af Alexander / Canz
« Svar #21 Dato: December 20, 2010, 12:19:48 am »
0
FOR FUCKING HEDE HULE HELVEDE DA OGSÅ !!!

Lige som jeg troede, at det hele bare kørte, er jeg røget i et meget dybt hul. Dybere end nogensinde. Sidder og skriver dette, med tårer i øjnene.

Ville virkelig ønske mig et liv, uden medicin. Men ved, at jeg muligvis aldrig vil få det. Det plager mig som et djævel! Aner ikke hva faen jeg skal skrive. Er bare træt af det hele lige nu. Sidder med selvmordstanker, der er værre, end de nogensinde har været.

Har lige ringet til min Far & Mester og sat dem ind i hvordan jeg har det. Min far ringede straks til min storebror, da jeg ikke må køre bil, som jeg har det nu. Så han tager min bil med hjem. De er på vej herned nu. Heldigvis. Min mester sagde, at jeg ikke skulle komme på arbejde i morgen, og at han ville finde en anden, til at klare mit job. Det blev så min kollega, som straks kom med en smart replik.

Someone help me, out of this shit!
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Liver på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #22 Dato: Februar 08, 2011, 04:03:22 pm »
0
Hmm. Det er noget tid siden, jeg har skrevet noget herinde. Har behov for at komme af med noget nu, og kan ikke finde et bedre sted at gøre det, end her.

Sidder med tårer i øjnene og følelserne udenpå tøjet. Der er sket så meget. Jeg er ikke sammen med min kæreste mere. Det gik bare ikke. Det gjorde ikke så ondt, som jeg frygtede det ville gøre. Måske havde jeg ikke de rigtigt følelser for hende alligevel ?

Er blevet kontaktet af en gammel kæreste, som jeg altid har skrevet godt med. Vi blev uvenner, men nu har hun skrevet til mig igen. Det er rart, at der er et lyspunkt i denne mørke tid for mig.

Var i byen her den anden dag, med min bror og en af vores kammerater. Jeg brugte xxxx antal kroner. Hvilket jeg ikke havde råd til. Så nu står jeg med det ene ben inde i RKI. Mødte en rigtig sød pige, inde i byen, som jeg har skrevet lidt med, og haft noget kørende med, men lige pludselig har jeg fået den kolde skulder af hende :/ Ved ikke hvorfor, men kan ikke få hende i tale. Jeg sidder tilbage med den følelse, at jeg ikke er god nok til, at have en kæreste. At jeg ikke kan finde ud af noget. 

Jeg kan finde ud af mit arbejde, og det går rigtig godt. Har ingen problemer, med mit arbejde, eller med min mester, men synes der har været så meget skidt på det sidste, at det ikke kan få denne følelse til at gå igennem.

Ved som sagt ikke hva jeg skal gøre af mig selv. Jeg har haft det skidt før, men ikke på samme måde som jeg har det nu. Jeg er virkelig ude hvor jeg ikke kan bunde nu. Eftersom jeg er rimelig høj, er det rigtig langt ude. Skulle bare af med det her.

Vil se om jeg har overskud til, at skrive senere på ugen. Men bliv ikke overrasket, hvis der ikke kommer noget. Orker knapt nok at arbejde lige for tiden.

Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #23 Dato: Februar 25, 2011, 09:31:10 pm »
0
Wupti du !  ;D

Livet har sjældent set så lyst ud, som det gør nu. Er omgivet af nogle gode venner. Har fundet mig selv. Er blevet den gamle glade Alexander igen.

For satan en måned det har været. Den ene gode uge har afløst den anden. Er virkelig glad lige nu. Har jeg faktisk været hele måneden. Stort set :p Der har lige været nogle enkle nedture. Men det har været så lidt, at det ikke har kunnet overskygge følelsen af succes :D

Som vi også har snakket om, skulle jeg ligge det med piger på hylden og bare være mig selv. Det har jeg nu gjort. Og for søren, hvor det dog har ændret en del i mit liv ;D Kan nu slappe af, på en helt anden måde, end jeg kunne før. Har ikke en pige / kæreste jeg skal tage hensyn til nu. Jeg kan bare give den gas. Det bliver der også gjort når jeg er i byen. Dem jeg var i byen med, sidst, sagde at som tak for en vild bytur, ville de give de næste ture. Og for filen nogle ture det er blevet til :D

Hmm. Hader at slukke Cigaretter. Brænder mig altid på dem. Man hva faen. Man skal jo kravle før man kan gå :p Nu har jeg så kravlet i snart 5 år. Før eller siden må jeg da lære at gå :D

Mit toilet virker endelig igen, efter 4 uger, uden et fungerende toilet, er det en befrielse ikke at skulle låne mesters toilet :D

Aner ikke hva jeg ellers skal skrive. Ville bare dele denne måned med jer ;D

Der kommer nok snart mere :D

Hyg jer ;D
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #24 Dato: Februar 28, 2011, 03:54:01 pm »
0
Det bliver et meget kort indlæg det her. Sidder på min telefon og skriver, da min computer er ved en ven, for at blive formateret ordentligt :)             
Håber han kan udrette noget, som jeg ikke selv kunne.

Men livet uden computer passer mig ikke særlig godt. Har efterhånden læst alle mine bøger for 5. gang nu :p

Har da heldigvis mit arbejde, der kan holde mig i gang.  Hurra for det.

Er begyndt at spise varm mad til middag nu, istedet for til aften. Synes ddet er meget bedre end til aften :)

hold jer muntre

Canz 
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #25 Dato: Maj 09, 2011, 11:51:12 pm »
0
Wuhu.

Tid til endnu et indlæg. Det er længe siden :) Der har været så meget på det sidste. Og ikke af det dårlige :p

Er helt vildt ovenpå nu. Har aldrig haft det bedre :) Har det faktisk nu så godt, at jeg tør have smertestillende i huset :) Det er ekstremt lækkert, at have det sådan.

Det går bare godt lige nu. Alt som kan gå galt, går ikke galt :p Det kører på skinner :D Ved ikke hva jeg skal skrive. Så skriver bare hva der er sket de sidste stykke tid ;D

Har stadig ingen kæreste. Men har haft nogle one-night stands. Det er bare ikke helt det samme, som at elske den person man nu er sammen med. Er langt om længe kommet mig over Maria. Det har heller ikke taget lang tid da  ::)

Den sidste måned er bare gået med arbejde, og afslapning. Er endelig kommet op på fuldtid, efter 1 år. Aldrig har jeg følt mig mere levende en jeg gør nu. At kunne bruge min krop hele tiden, uden at gå og lave ingenting det halve af ugen :)

Er dog blevet sat op i medicin. Noget af det medicin jeg tager, giver ufrivillige tics i ansigtet. Har dog vænnet mig til dem nu. Men det er stadig træls, at nogle folk spørger, om man ikke nok vil holde sit ansigt i ro. Det ville jeg gerne, men det kan jeg sgu ikke :p

Er begyndt at ryge ekstremt meget, i forhold til hva jeg gjorde før i tiden. Ved ikke helt hvorfor, for har det ikke skidt. Men man må jo tage det sure med det søde :)

Er begyndt at skrive med en hollænder veninde igen. Gud hvor er det dog befriende, at skrive med en, som allerede kender mig skide godt. Vi kan snakke om alt. Lige fra Edderkopper til støvsugere :D

Har også snakket en del med min vens kæreste her på det sidste. Det går ikke så godt i deres forhold lige nu, så vi snakker sammen om det. Hun var med i byen, for 2 uger siden. Rigtig hyggeligt, at have hende med i byen, hvor hun kunne glemme alt om sin kæreste. Godt nok da vi kom hjem, fik vi en lang snak om det, hvorefter vi gik en tur, for at slappe af, og snakke i det fri :) Men så vidt jeg ved, og har hørt, efter at have snakket med min kammerat, så ser det ikke ud til at deres forhold, kommer til at eksistere i fremtiden. Det har jeg dog ikke sagt noget om, til hans kæreste, da jeg ikke føler, at jeg vil gøre det værre end det er :)

Her til aften sad min lillebror, Christian, Line og jeg oppe den en kammerat Daniel og grillede. Ekstremt hyggeligt, bare at sidde og snakke, drikke noget vin / øl og spise god mad :)

Min lillebror og jeg er også begyndt, at komme med bedre ud af det med hinanden. Vi snakker meget bedre sammen nu. Han sidder i min sofa, og spiller computer lige nu :) Har skaffet ham praktikplads på mit arbejde. Det er dog begrænset hva han laver. Han slår græs, og laver arbejde, som vi ikke lige har tid til :p Men han klarer det nu meget godt. Og så vist jeg ved, nyder han det vist. Bare at være ude i det fri, og slappe af. Som vi nu gør på landet ;D

Er begyndt, at elske livet. Det jeg har, og det jeg ikke har, kan jeg fint leve uden :D Aldrig har jeg været så ked af, at jeg prøve på, at tage mit eget liv, som jeg er nu. Elsker virkelig livet. Tænk hvor meget jeg ville have gået glip af ?! Alle mine venner, min familie og hva jeg har rundt omkring :) Elsker virkelig livet, som det er, alt er, ville sige perfekt, men intet er livet er perfekt, men mit liv er så tæt på, at være perfekt, som det kan blive :)

Vi skrives helt sikkert ved ;D
« Senest Redigeret: Maj 09, 2011, 11:59:20 pm af Canz »
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #26 Dato: Maj 19, 2011, 05:04:42 pm »
0
Halløj :)

Troede det hele gik godt, men der tog jeg fejl. Har lige fået en nedtur af de store. Har mistet lysten til at, selv at arbejde. Gider simpelthen ikke arbejde i landbruget mere. Det hele hænger mig langt ud af halsen.

Har gået og været konstant træt de sidste 14 dage. Uden at forbinde det med, at det gik ned af bakke. Grunden til at jeg ikke forbandt det med noget er, at jeg aldrig har haft det sådan før. De sidste 14 dage har også bare været et mareridt. Har slet ikke gider op om morgenen, for at tage på arbejde. Hvilket er underligt, da jeg aldrig har haft svært ved, at komme op om morgenen.

Var ovre på psykiatrisk skadestue, og snakke med dem i går. Jeg sad og græd, imens jeg snakkede med dem. Hvilket jeg aldrig har gjort før, da jeg aldrig græder, hvor der er mennesker jeg ikke kender :(

Er blevet ændret i medicin. Så hvor jeg før fik  22 mg Seroquel om morgenen, når jeg stod op, får jeg nu 100 mg. Og til natten får jeg 300 - 500 mg. Grunden til, at jeg får Seroquel er, at jeg skal sove uforstyrret. Hvilket har resulteret i, at jeg har sovet 20 timer ud af døgnets 24 timer. Og sådan kommer det nok, til at være de næste 7 dage, hvor jeg skal tage stilling til, om jeg vil fortsætte i landbruget, eller om jeg finde noget andet, at lave.

Der har altid været noget andet arbejde på tale. Hvis det kan lade sig gøre, bliver det hos Scan office, hvis de vil have mig, må jeg arbejde 25 timer om ugen, til at starte med. Og så evt øgning til 30 timer. Skal også have kommunen med ind over for, at høre om de vil give mig løntilskud. Hvis ikke de vil det, skal jeg have fundet noget andet, som kommunen føler, at jeg kan klare, uden at gå ned igen.

Men kan ikke rigtig se, hva de skulle være, da jeg ikke føler for noget andet arbejde end landbruget, men da jeg har mistet lysten til, arbejde i landbruget.

Cheers.

Lad os se, om de vælger at indlægge mig igen, eller om kan klare mig selv herhjemme :) Only time will tell.

Hold jer muntre :)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #27 Dato: Maj 28, 2011, 05:44:41 pm »
0
Hmm.

Sagde for nogle dage siden, at jeg ikke gad arbejde i landbruget mere. Det har nu ændret sig, efter jeg har været sygemeldt i 14 dage. Har fået lysten nogenlunde tilbage. Ikke så meget pga arbejdet i landbruget. Men mere fordi, at nu vil jeg sgu fuldføre den her uddannelse.

Klarer jeg den, hvilket jeg nok skal med de folk jeg har omkring med, bliver det den største udfordring jeg nogensinde har klaret. Det er et kæmpe bjerg, jeg skal op over. Stigningen føles som om den er på 90 grader lige op i luften. Men klare den skal jeg sgu.

Har min kammerats kæreste, som om 3 uger, er udlært landbrugsskole lærer. Hun ved alt om køer, som man skal vide. Har 3 kammerater, der alle er udlærte landmænd. Den ene er ekstremt god til økonomi, den anden er god til tegniner, den tredje er en logiker, der tager tingene stille og roligt. Og så har jeg selvfølgelig min familie, som jeg ved er der 100% for mig.

De 14 dage, jeg har været sygemeldt, var fint nok de første 4 dage, hvor jeg kunne slappe af, sove, og være mig selv. Som landet ligger lige nu, tager jeg 400 -  600 mg Seroquel hver aften og evt 100 - 200 når jeg står op igen, for at kunne falde til ro, og bare sove. Det har så medført, at jeg sover 10 - 16 timer i døgnet. Muligvis godt nok, men dagen er ikke så sjov, når man sover det hele væk.

Men hvis det, er hva der skal til for, at jeg kan vende tilbage til landbruget, er det noget jeg må leve med.

Var nede og snakke med min mester i går, om hvordan vi skulle gribe det her an, så jeg kunne komme tilbage igen. Han foreslog 2 timer dagligt, hvilket jeg synes er alt for lidt. Så vi blev enige om, at jeg starter op med ca 10 timer i ugen. Og derefter, må vi se, hvornår jeg kan klare mere arbejde.

Jeg håbet selvfølgelig, at der ikke går længe, inden jeg kan komme op i tid igen. Men det vil tiden jo vise.
Hvis jeg ikke kan klare, fuld fart, må jeg jo nøjes med, at tage det hele i halv fart. Men mon ikke jeg overlever det hele ?  :) Det skal jeg sgu !

Hold jer muntre !  ;)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #28 Dato: Juni 03, 2011, 10:59:10 pm »
0
Denne gang er det livet på ondt.

Har stort set levet af Seroquel i 3 uger nu. Til dem der ikke ved hva der er, er det noget medicin, med en bivirkning, der gør en træt. Det er den bivirkning jeg er ude efter. Men nu hvor jeg skal sove uden, kan jeg ikke falde i søvn. Og har noget arbejde jeg skal klare klokken 0415 i morgen tidlig. Hvis jeg ikke får sovet, klarer jeg den aldrig. Og da slet ikke da jeg skal lære en ny elev op, til at kunne klare den om morgenen.

Er begyndt at skrive lidt med en pige jeg var indlagt med. Vi skrev sammen over facebook til at starte med. Fik der hendes msn, men da jeg ikke selv kunne få det til, at virke med at tilføje, gjorde hun det for mig :p
Det udviklede sig hurtigt til, at jeg fik hendes mobil nummer. Så nu har vi skrevet sammen i nogle dage, og skulle have set nogle film i weekenden, men hun har lige fået det dårligt med sig selv, så hun har ikke lyst til at komme herned. Det her jeg fuld forståelse for, hvilket jeg også har sagt til hende. Og at hun bare skal skrive til mig, hvis der er det mindste, da jeg altid er ved min telefon. Dette sagde hun tak til, hvilket gjorde mig glad, men hun svarer ikke på mine beskeder nu, så sidder lidt med en tom følelse indeni, da jeg troede jeg muligvis havde fået en veninde, der kunne snakke med om de problemer vi har til fælles.

Men ak. Sådan går det jo nu en gang. Kan og vil ikke presse på, for at hun skal snakke med mig. Hvis hun ikke føler for det lige nu, er jeg ikke den der skal presse! Jeg har den indstilling til tingene, at lyster folk ikke at skrive med mig, vil jeg ikke være påmassende, eller hva faen man nu siger, for at de skal skrive med mig. Det skal være 100% deres eget valg.

Så nu sidder jeg i jordhulen, foran min computer og glor og skriver på dette blog indlæg. Ikke det mest sjove, at lave, når man ikke kan sove, men det er dog stadig rart, at have et sted man kan komme af med sine tanker, følelser og andre ting. Især da i folk ikke kender mig IRL. Det synes jeg selv er rart, da det giver mig en vis form for frihed.

Ikke fordi jeg ikke vil lære jer folk, at kende overhovedet. Ser frem til den dag, hvor jeg har mulighed for, at lære jer at kende. Om det bliver over en skummer eller til julefrokost, er det samme for mig. Selvom jeg efterhånden føler, at i kender mig rimelig godt, på baggrund, af hva jeg har skrevet indtil nu i min blog.

Det er svært at skrive; "hold jer muntre", når jeg ikke selv er i stand til at holde mig munter. Men kan da skrive hold jer i live, da det er hvad jeg selv stærkt har tænkt mig at gøre!
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #29 Dato: Juni 08, 2011, 03:06:44 pm »
0
Hmm.

Som i nok husker, da det ikke er længe siden jeg lavede et indlæg, har jeg fået svar fra hende jeg har skrevet med. Hun var på facebook, da jeg kom på. Jeg spurgte hende, om jeg havde sagt noget upassende eller noget andet, hun var blevet stødt over. Hendes svar var; Nej det har du ikke. Men jeg føler ikke for at skrive med dig, eller have noget med dig, at gøre. Hun kunne ikke give mig nogen grund, men da jeg ikke ville presse på, sagde jeg bare, at det var fint nok og ønskede hende god vind fremover.

Selvfølgelig er det lidt træls, men der er ikke noget, at gøre ved det nu :) Livet går videre, heldigvis :p

Lever dog stadig af Seroquel, da jeg overhovedet ikke kan falde i søvn om aftenen længere. Er nu oppe på 500 - 600 mg. Ganske træls, men hvis det er hva der skal til for, at jeg kan sove, må jeg tage det med.

Er endelig blevet barberet og har fået fjernet håret, så jeg ikke ligner en vildmand længere :D

Ved skisme ikke hva jeg mere skal skrive, så vil lukke af for nu. Nu skal der satme hives i patter ! ;D

Kan i hygge jer!
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

 


* Medlemmer Online

 • Dot Gæster: 184
 • Dot Skjult: 0
 • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: Skørt spil af frisser
[Juni 18, 2021, 08:14:26 am]


Sv: Diablo 2 Resurrected - Bekræftet release dato d. 23-09-21 af mads-wm3
[Juni 13, 2021, 09:03:14 pm]


Diablo 2 Resurrected - Bekræftet release dato d. 23-09-21 af Sigon
[Juni 13, 2021, 07:58:08 pm]


Sv: WOW af Camelo
[Juni 07, 2021, 03:12:24 pm]


Sv: WOW af frisser
[Maj 23, 2021, 11:22:30 pm]

Refresh History  full_page
 • Mikkeline Kakaomælk: Nej skrev Hatten også,d et så jeg slet ikke! Hej Hatten <3
  April 20, 2021, 05:47:38 pm
 • BirdDog: Tik Tak
  April 08, 2021, 09:30:07 am
 • mads-wm3: Har sendt en invite ;)
  April 07, 2021, 10:41:20 pm
 • BirdDog: Hey. Kan se at jeg er røget ud af guilden i sin tid, er det muligt at komme ind igen? jeg er stadig medlem i community inde i d3 kan jeg se. Hedder det samme der inde, BirdDog
  April 07, 2021, 04:54:41 pm
 • Camelo: What? Hatten og SKT? Det er 2004 igen! ;D
  April 02, 2021, 10:37:33 am
 • mads-wm3: Måske :P
  Marts 31, 2021, 09:21:20 pm
 • hattemager: Er I stadig i live? :)
  Marts 31, 2021, 03:25:44 pm