Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

* Random Quotes

"Oh I hate staining my hands with the blood of foul Sorcerers!"
- Barbarian

Forfatter Emne: Zlay3r's Blog nu opdateret 27/03/2011  (Læst 10438 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Zlay3r

 • Indlæg: 1433
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Zlay3r's Blog nu opdateret 27/03/2011
« Dato: Februar 28, 2009, 01:17:14 pm »
0
Kommer i en pc nær dig snart  ;)

"Fodboldlørdag Sas liga start"

så skete det endeligt, efter en længere vinterpause startede sas ligaen officielt igen, top mod bund i kampen FC midtjylland eller Danmark om man vil, mod Esbjerg. Statistisk set vil Fcm vinde, men nu må vi se hvordan kampen udarter sig kampstart er kl 17:00.

"Kampen FC midtjylland Esbjerg 1-1" (sløjt fcm tag jer sammen det er næsten et 1 div. hold i "taber" til)

Efter en inhuman lang fodbold vinterpause, kom der lørdag kl 17:00 (17:05 kampen startede lidt forsinket) gang i SAS ligaen igen, her var det topholdet FC midtjylland der skulle slagte bundproppen esbjerg.
1 halvleg havde ikke noget med fodbold at gøre, Esbjergs mandskab lignede nogle lilleput spillere (de var meget små) ingen kropsstyrke og de fjumrede rundt med bolden når de i små øjeblikke formåede at ha kontakt med den. Dog kunne man heller ikke kalde FCM'S "spil" prængende, kampen lignede faktisk 2 bundhold der kæmpede for at undgå nedrykning, ekstremt flovt taget i betrægtning at fcm mandskab er væsentligt dyrere og på papiret bedre end esbjerg.

Anden halveg begyndte det at ligne fodbold, da Farlige Frank Kristensen kommer ind i stedet for vores alle lille nigerianer Jude Nworuh.
Frank formår lidt sløset dog at heade et mål ind til 1-0 hvilket i sig selv var rart, hvis det ikke var fordi fcm burde ha været foran med 3-4 mål  :(  .
Herefter gik der stilstand i skidtet igen, fcm blev lidt for overlegne og begynde at pjatte rundt og lege med de også ringe Esbjerg spillere.
Dog formår FCM'S forsvar at fjumre i den 89 minut så en debut spiller for esbjerg (en eller anden random gut fra montenegro) i andet forsøg (ja 2 skud på mål hvor fanden i helvede er forsvaret???  >:( ) lykkedes dog med meget held at få den i kassen, lidt ærgeligt da lasse faktisk redder den begge gange men den lige svipser i anden omgang.

dagens højdepunkt ud over styketræningen, må siges at være fcm support menuen på mc donalds og de ellers velkendte sløje colaer på mc donalds.

Ikke prængende fodbold på den gamle 13 skala lå kampen klart til et sted mellem 03 og 5  :'(

« Senest Redigeret: Marts 27, 2011, 06:55:08 pm af Zlay3r »

Offline Zlay3r

 • Indlæg: 1433
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Zlay3r's Blog nu opdateret 7/9/2009
« Svar #1 Dato: September 07, 2009, 01:36:34 am »
0
07/09/2009

I Torsdags et smut til lægen, ikke noget bedre end smerter i knæ og arm, specielt wankerarmen (højre ofc). Anyways så først konstateret en skade i højre arm, albuen for at være mere specific. Knæ'et kunne han (min læge) ikke helt finde ud af hvad der var i vejen med men kunne godt se noget ikke lige spillede som det skulle, skal så et smut på hospitalet her en af dagene i fremtiden på Ortopædkirugisk formentlig og i værste fald ha foretaget en  kikkertoperation i knæ'et, dog er der forundersøgelse først selvfølgelig.

Fredag, var stille og rolig hvilket er lidt fail imo.

Lørdag en shoppingtur til Tyskland med en ven, hans kæreste og mor, ganske hyggeligt 4 personer inkl. trailer. Min vens Pegeuot 106 Zen var også godt fyldt i traileren var der ca 352kg også bilen var også godt booket (den må maks lastes 750kg) På vejen hjem omkring Herning kom hvad jeg troede ville være det forløsende mål fra Bendtner over radioen, mener vi hørte p3.
Regnede med Sejeren var hjemme, hvis de ellers gad at "grave sig ned", Desværre til min skuffelse og de fodboldinteresserede danskere smed de det hele væk ved elendigt forsvarsspil og det endte som alle nok ved uafgjort (lugter snart et trænerskifte, Morten ffs det er bare ikke godt nok). Vil tillade at tage et kort resume over landsholdet, det gik jo godt i Mexico i firserne (husker ikke om det er 84 eller 86 mener 84) og dejligt i 1992, holdet blev selvfølgelig ringere derefter ingen tvivl om Schmeichel, brdr. Laudrup etc var klassespillere bare en skam at se vi som fodboldland ikke har evnet at "udvikle" bedre spillere, eller bare nogle på niveau med førnævnte.
Nu studser nogle nok over "udvikle" er med "gåseøjne", dette skal jeg naturligvis gerne forklare, jeg er af den overbevisning at man kan træne sig op til et hvis niveau, men hvis en har evner for noget vil disse altid være bedre, et eksempel vil nok være Ronaldinho i hans velmagtsdage, han kunne tryllebinde mange med hans boldspil både diverse "tryllekunstner" og det sublime spil.
Men for at vende tilbage til Tysklandsturen, havde en forfærdelig bekymring inden vi skulle afsted på vores formentlig sidste tysklandstur i 2009, havde læst på tekst tv og diverse netaviser gennem noget tid at danmark og tyskland skulle ha indgået en aftale om dansk pant på tyske dåser for at "undgå de blev smidt i den danske natur", hvilket efter min overbevisning er noget værre lort. For det første tror jeg ikke på pant ville afhjælpe det problem da folk smider med glasflasker osv når de er fulde, hvilket naturligvis er trælst mhp. hunde der træder i disse skår eller for den sags skyld cykler der punkterer.
Jeg ville naturligvis gerne ha noget mere "gunstigt" viden så spurgte et par ansatte i diverse grænseshops, Calle, Otto Duborg, Flegaard disse var ret overbeviste om dette bare var noget sluder den røde blok havde spinnet op, det var naturligvis en lettelse da jeg ikke tror på pant løser milijøsvineriet.
En løsning kunne være at man lavede en "skrotpræmie", de fleste dåser fra tyskland er som bekendt aluminium hvilket kan smeltes om og lave diverse gode ting af, våben, køkkenudstyr og cykler af blot for at nævne nogle. Hvis vi siger 24 tomme dåser vejer omkring 1kg kunne man lave et slags pantsystem, dog hvor man afregner i kg i stedet f.eks 1kg aluminium 10kr eller lign.
Det må jeg indrømme jeg tror mere der har effekt. dog håber jeg aldrig det sker så hellere endnu en finanskrise, krig eller "Muhammedkrise" , da pant på dåser vil ha en grim effekt på salget af dåseøl vand etc fra tyskland, hvis vi antager der er omkring 20000 ansatte i tysk/dansk grænsehandel i diverse grænsehandler, og de godt 3000 er danskere (kan ikke huske hvem det var der udtalte det) og sidste år blev der solgt ca 400 millioner dåser til Danmark hvis der kom pant på disse ville salget falde og koste arbejdspladser for danskere og tyskere i det dansk/tyske grænseområde.
Personligt håber jeg ikke der kommer en "pantkrise", for skal vi se realistisk på det vil tyskeren der ejer en grænsehandel nok først fyre de ikke tyske ansatte frem for hans egne landsmænd, hvilket der i sidste ende ville kunne koste 3000 danskere deres arbejde.

Så min bøn til jer skulle der komme pant på dåser fra tyskland, så venligst smid alt hvad i har af tomme dåser i naturen, så vores kære politikere kan se deres pantlort ikke virker og forhåbentligt fjerner en sådan ekstra afgift igen. Jeg er som nok nogle har regnet ud modstander af tomme afgifter og andet lignende som vi i Danmark har så rigeligt af, bare på Biler f.eks...


opdaterer løbende men lige min guldkorn i øjeblikket.

Offline Zlay3r

 • Indlæg: 1433
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Mindeord for min farfar, mine tanker etc.
« Svar #2 Dato: Marts 27, 2011, 06:04:24 pm »
0
Goddag D3x'ere i har nok undret jer en del over min "manglede aktivitet på forummet", forklaring skal findes i det blogindlæg jeg poster i dag.
Jeg har haft mine overvejelser om jeg skulle poste det her eller om det var upassende, men jeg tror på alle herinde evner at kunne se det i større perspektiv.
En af de 2 personer gennem min opvækst der har betydet mest for mig døde Tirsdag den 22 Marts 2011 på Herning Sygehus kl 01:15 af en hjerneblødning (den anden døde i 1995). Jeg har valgt at skrive nogle tanker osv. ned i dag og poste det her, som en sidste ære og respekt for en mand som jeg ville ønske når jeg bliver ældre bare kunne blive 1% af det han var.

Mindeord for min Farfar Niels Tage Møller.
Smuk begravelse godt nok overrasket over der var så mange. Farfar du var en en'er uden sidestykke en fuld Maabjerg kirke, 70+ mennesker til kaffe efter hvor der var regnet med godt 40, også ca 26 til spisning om aftenen på Sevel Kro med Fantastisk gammeldags mad.
Din første date med farmor var jo på Sevel kro så hvilket sted kunne være mere passende at slutte.
Jeg vil aldrig glemme dig, var lige oppe og se dit gravsted i dag, tænde 2 lys der blæste ligeså hurtigt ud som jeg kunne tænde dem. Dit sted er urimeligt flot, tabet af dig har tærret mere på mig end jeg kunne drømme om. Jeg håber du har det godt hvor du er nu, jeg ser frem til at se den Farfar jeg husker, din søn min far læste de stikord op ved arrangementet efter, jeg er ked af jeg ikke kunne samle en egentlig tale ud af dem men det blev for svært, fik holdt en tale i din ære, og som ønsket for at vise dig min sidste ære og respekt blev mit ønske om at få lov til at bære din kiste også opfyldt.
Jeg er ked af jeg aldrig fik det sidste spil kort med dig som lovet nu du var kommet dig over da hovedkranspulsåren sprang, smed som min sidste gestus et spil kort ned til dig i graven da vi havde sænket din kiste ned. Jeg mindes Fredagen før du døde (18 Marts) hvor jeg besøgte dig og Farmor. Jeg kan ikke mindes jeg nogensinde har hørt og set dig i så godt humør som den dag hvor du fortalte, de havde hentet Krykkerne, kørestolen og rollatoren, du var gående og smilende uden sidestykke, og det siger ubeskriveligt meget om dig.
Det føltes så forkert efter godt et halvt års kamp hvor du viste at selv mod umulige overlevelses odds var du overlegen og klarede noget som 1 ud af under 10000 overlever, også endda med så små men, at du så med så kort varsel skal dø af en blodprop i hjernen.
Niels (lille Niels), Maria og Jeg holdte som sagt en tale i din ære, det gjorde Egon, Far og andre også, husker dem ikke alle da det lige pt. er svært at samle tankerne ordenligt.
Jeg er ligeledes ked af vi aldrig fik lavet noget gør-det-selv sammen igen som jeg også lovede da jeg malede dine og farmors dørkarme i bunden for nogle uger siden, men som et lille plus er jeg da glad for du ikke skal lide mere og du ikke skal bekymre dig om de ting vi ikke fik gjort. Jeg har lovet "whist banden" at få lært at spille Whist ordenligt så jeg med tiden kan spille med dem, jeg er godt klar over jeg aldrig på noget tidspunkt kommer til at matche dine 70+ års kortspilserfaring, men vil gerne forsøge.
Jeg har naturligvis lovet at ligeså tit som jeg besøgte dig og farmor vil jeg naturligvis også besøge farmor fremadrettet, selvom vi havde mere med hinanden at gøre end farmor og jeg (ikke at der var meget forskel) skal hun naturligvis ha' alt den hjælp og støtte jeg kan give hende, ligeledes fra resten af familien og vennerne.
Jeg ved der er en havemand til at holde haven som du havde så kært, og som altid stod smukt og fin.
Jeg er lidt ked af måden det skulle slutte på i Herning, et forløb jeg ikke vil beskrive her da jeg syntes det er lidt for privat.
I mit tab af dig farfar, har jeg ikke blot mistet min farfar, men også en faderfigur, en læremester og føler også jeg har mistet min bedste ven, uanset hvordan jeg havde det har du altid været der, du var uselvisk, altid ærlig og ville alle andre det bedste, man fristes til at sige andre frem for dig, en egenskab man savner den dag i dag hos mange.
Du var ligeledes en menneskekeder uden sidestykke, en person der ikke var bange for at tage kontakt til nye mennesker og du talte altid med respekt og pæne toner om alle.
Jeg kunne skrive meget mere, men syntes ikke det skal trækkes i langdrag.

Niels Tage Møller 17.06.1934-22.03.2011 ære være dit minde, du vil aldrig blive glemt og de aftaler og ting jeg lovede dig vil jeg efterleve resten af mine dage. Dit Barnebarn Andy Møller.

Offline Zlay3r

 • Indlæg: 1433
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Zlay3r's Blog nu opdateret 27/03/2011
« Svar #3 Dato: September 28, 2015, 10:47:39 pm »
0
Spiller cs go , er på ts3 nyt kommer snart rart at se forummet ikke er dødt selvom jeg har holdt en mindre pause. (bedre tid til at skrive her de næste dage)

 


* Medlemmer Online

 • Dot Gæster: 138
 • Dot Skjult: 0
 • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: diablo 1 af MixZer0
[Marts 19, 2023, 04:06:02 pm]


Sv: beta D4 af DonBonzini
[Marts 17, 2023, 07:52:55 pm]


Sv: beta D4 af frisser
[Marts 17, 2023, 06:45:35 pm]


Sv: beta D4 af frisser
[Marts 17, 2023, 06:23:01 pm]


Sv: beta D4 af frisser
[Marts 17, 2023, 02:31:53 pm]

Refresh History  full_page
 • MonsterPool: Back online!
  November 21, 2022, 08:12:14 pm
 • mads-wm3: Yes, det har vi - er du kommet ind på den endnu eller?
  Oktober 03, 2021, 08:03:54 pm
 • darkdk: Har vi egentlig en discord?
  September 27, 2021, 04:04:14 pm
 • RedMunch: Hvis nogle skal med kl. 17 så join discord eller tilføj mig på battlenet :P
  September 23, 2021, 08:54:02 am
 • Subtonic: 18 timer aaaaaarrrrrgggghhh
  September 22, 2021, 11:10:42 pm
 • DonBonzini: Jeps, kan downloades nu
  September 22, 2021, 09:33:16 pm
 • Camelo: Godt 23 timer til D2:R :)
  September 22, 2021, 05:44:39 pm