Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Canz

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 26
1
Off Topic / Sv: Billedtråden!
« Dato: Juli 30, 2015, 05:57:35 pm »
https://www.dropbox.com/sh/azif0i1pbc1qw8a/AADiePQ3Nn6AAiZJVP87Uv4Ia?dl=0

Synes lige jeg ville dele lidt billeder og film af det jeg går og bøvler med lige for tiden  ;D

2
Off Topic / Sv: Billedtråden!
« Dato: Juni 15, 2015, 05:49:57 pm »
Rip, den er vidst pænt død :P

Jep. Sagde også til dem, at hvis du de kunne lave den skulle de dælme have lov :-P

3
Off Topic / Sv: Billedtråden!
« Dato: Juni 15, 2015, 05:00:47 pm »
Har fikset din url fra photobucket :) Husk at vælge 'Direct'-linket til højre for billedet inde på Photobucket.

Og av - hvilken mobil? Og hvad skete der?


Tak Camelo :-)
Den blev desværre ramt af en Toyota Hiace, inden jeg opdagede jeg havde tabt den ud af min lomme :-)


Og av - hvilken mobil? Og hvad skete der?

Kan næsten gætte mig til at det er en arbejdsulykke? (Se arbejds bukserne og støvler på manden der holder den.)

Korrekt Lars. Nåede aldrig at skifte tøj, inden jeg gik op med den :p

4
Off Topic / Sv: Billedtråden!
« Dato: Juni 15, 2015, 12:22:47 am »


 :-\

Jeg kan ikke lige få photobucket og forum til at samarbejde. Evt en admin / moderator der vil hjælpe ?  :P

5
Off Topic / Sv: GTA V spillere på PC søges
« Dato: Maj 27, 2015, 03:53:25 am »
Epicfame burde du kunne finde mig som. Jeg er ikke så ofte online, men når jeg er, er jeg frisk på alt muligt :)

6
Tech. Support / Sv: Flytning af data fra: Telefon > Computer
« Dato: Maj 27, 2015, 02:07:40 am »
Hmm, sidder selv lidt i samme problem, har en Samsung til at ligge med knust skærm og en del indhold jeg godt vil have ud. Men en ny skærm står vist i 2k ca fordi det er en udgået model og alt muligt. Har dog ikke gidet at kigge mere på det...

Man burde vel kunne lave en ghost mirror eller screen mirror, hva det nu hedder, af din enheds skærm på din computer, og så via computeren kunne vælge at hva der skal ske ? :)

7
Tech. Support / Sv: Flytning af data fra: Telefon > Computer
« Dato: Maj 26, 2015, 09:44:52 pm »
Monsterpool: Kan åbne telefonen, men der er ingen undermapper. Så tror ikke det er slået til :-)

Xanethia: Kanon side. Synes ellers jeg havde søgt vidt og bredt :-) Men det ser desværre ud til, at jeg skal skifte skærm i den under alle omstændigheder, da jeg skal have slået USB debugging til. Det er lidt svært at finde uden en fungerende skærm :-)

Jeg bukker og takker for jeres hurtige hjælp !  ;D

8
Tech. Support / Flytning af data fra: Telefon > Computer
« Dato: Maj 26, 2015, 09:14:49 pm »
 D3X's vismænd, jeg kommer til jer som en sidste udvej, inden jeg ender med at opgive min telefon.

Jeg står i den situation at jeg skal have tømt min gamle Samsung GS4 for al' data der nu måtte være på den. Problemet er, at jeg ikke er i stand til at gøre det med Samsungs egen app, der er beregnet til dette formål. Ej heller har jeg haft held med andre programmer.

For at gøre det hele en tak vanskeligere, virker skærmen ikke på telefonen.

Har i nogle gode ideer ?  :)

På forhånd tak

Canz

9
Blogs - Kommentarer / Sv: Canz
« Dato: Januar 25, 2015, 04:45:52 am »
Pecenetra: De får masser af tanker og hilsner, så snart jeg lige husker mig selv på det. Så det er ikke der den halter  :P

Jeg har dagligt i flere måneder gået til møder med andre tidligere misbrugere, som har hjulpet mig enormt og som giver mig lysten til at forsøge at forblive clean :)

Jeg prøvede, som du siger, at gøre det sjovt at træne i starten. Og det var også vældig underholdende at stå og hygge mig med min bror, indtil jeg lavede noget forkert løft som lige gjorde min ryg voldsomt øm. Det medvirkede også til at jeg lidt mistede lysten :)

Tak min ven :)

10
Blogs / Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Dato: Januar 24, 2015, 10:25:08 pm »
Så får den, snart er der gået 2 år, siden mit sidste indlæg og hold nu op hvor er der sket meget på de 2 år  ;D

Da jeg blev faglært og begyndte at arbejde hos min gamle mester igen, var det rart så længe det varede. Min krop sagde desværre i sidste ende stop, hvilket førte til at jeg måtte sige op og acceptere tanken om, at jeg nok ikke ville komme til at arbejde i landbruget mere.

Sket er sket og jeg kan ikke ændre på det nu. Må da ærligt indrømme, at jeg savner landbruget stort set hver dag, men har da fundet nye veje i livet hvor jeg kan bruge min energi  :) Disse veje har lige nu ført mig til en dagsinstution, hvor jeg er i løntilskud på 4 måned og med 2 måneder tilbage, må jeg se i øjnene, at jeg ikke skal arbejde med børn selvom det er utroligt hyggeligt :)

Jeg overvejer lidt at søge ind på mekaniker uddannelsen eller lager og logistik, når jeg er færdig. Men nu må jeg se hva tiden bringer med sig atter en gang :)

Ville ønske jeg kunne sige jeg havde 2 års jubilæum som clean, men det ville være en løgn. Har ikke længere et misbrug på nogen måde, men har dog haft nogle weekender hvor jeg er endt med et rør i hovedet. Heldigvis hører det til sjældenhederne, at jeg ikke kan styre den impuls og jeg arbejder dælme på, at det ikke sker :)

Jeg var begyndt at træne med min lillebror for nogle måneder siden, for at holde min krop i gang og for at bygge nogle muskler på den, men jeg må nok sande at jeg ikke er verdens mest tålmodige person når det kommer til træning, så har mistet lysten til at træne, desværre.   ::)

Kæreste fronten er stadig sat i bero, da jeg ikke synes jeg møder nogle piger der fanger min interesse i en sådan grad, at jeg overhovedet overvejer dem som en mulig partner. Det er måske også meget godt, at jeg ikke skal bruge min tid på det ?  ;D

Har en mor der den 7. December 2014 drog til Sierra Leone som en del af Hærens Sundhedstjeneste for at bekæmpe Ebola. Er dælme stolt over at have en mor, der tør kaste sig ud og sådan noget og rejse så langt for at hjælpe folk hun ikke kender. Men havde da også mine betænkeligheder da hun sagde hun gerne ville afsted, men efter flere dybe kopper kaffe og lange samtaler, har jeg fået en del mere ro på. Nu ser jeg blot frem til at hun er hjemme igen i starten af Februar  :)

Heldigvis har jeg verdens bedste kammerater og veninder omkring mig, som faktisk er alt jeg føler jeg har behov for på nuværende tidspunkt :)

Bør virkelig overveje at begynde og skrive herinde noget oftere igen, da det er rart at komme af med mine tanker og følelser, selv om det blot er på et forum hvor ingen nogensinde har mødt mig, ej heller kender mig  ;D

11
Off Topic / Sv: Nye indkøb
« Dato: Januar 07, 2015, 11:28:10 pm »
Underligt. Jeg har bare en ting med elektronik. Det er jeg rimelig godt til at ødelægge  ;D

Den fryser ofte på oplåsning, låser af sig selv og genstarter på tilfældige tidspunkter .. Jeg ved ikke om jeg bør sende den til rep. Det kan jo være der er noget hardware / software fejl ?

12
Off Topic / Sv: Nye indkøb
« Dato: Januar 07, 2015, 08:57:04 pm »
Fik jo egentlig oprindeligt en invitation fra Lars (tak til ham), men det nåede desværre at udløbe, inden jeg fik gjort noget ved det.

Jeg var dog på stikkerne, da de fejrede anniversary før jul - der kunne alle købe.

@ Canz

Tjo, jeg ved ikke helt, hvad jeg skal skrive. Den er bare lækker - især prisen taget i betragtning. Jeg tror, jeg til hver en tid ville vælge den over Samsungs plastic-modeller (Samsung Alpha er dog ret lækker - vist også første af deres high-end-telefoner, der har fået metal).

OnePlus One føles dyrere end de 2399 kr., den koster. Lækker at holde på, skrider ikke mellem fingrene (som en iPhone 6 eksempelvis let gør) pga. sandstens-stilen på bagsiden. Skærmen er rigtig lækker - gode farver. Dog ikke helt så gode farver som på iPhones eller Samsungs nyeste. Det er ikke noget, der går mig på, da jeg ikke selv bemærker det - det er hovedsageligt taget fra tests rundt omkring.

Rigtig godt kamera også. Har taget nogle gode billeder med telefonen so far. Slow-motion-funktionen er også rigtig cool.

Og så er det bedste ved fonen for mig nok, at den er så tilpasningsvenlig - noget man selvfølgelig får med i form af Android-pakken. Men at telefonen kører med CyanogenMod, gør, at der lige er den tand ekstra at lege med. Det kan jeg rigtig godt lide.


Fed. Tak Camelo :) Jeg har selv Alpha'en, men må ærligt indrømme at jeg er enormt skuffet over den. Synes på ingen måde den lever op til mine forventninger om en ny telefon. Den er alt for sløv og fryser også rigtig ofte. Så må hellere lige kigge på den anden :)

13
Off Topic / Sv: Nye indkøb
« Dato: Januar 06, 2015, 04:53:57 pm »
Ah ja. Jeg gav jo også mig selv en julegave i år. Pakket ind og det hele - leveret med julemanden juleaften.

https://oneplus.net/dk/one Sandstone Black. Er yderst tilfreds.

Jeg havde selv kigget på den, men endte med en Samsung igen. Når du lige har lært telefonen ordentligt at kende, kan du så ikke smide en kommentar eller 2 om den Camelo ? :)

14
Off Topic / Sv: Nye indkøb
« Dato: Januar 06, 2015, 10:54:16 am »
Besluttede mig for at forkæle mig selv i går, så endte ud i en boghandel ;D

Slap afsted med følgende af Bernard Cornwell:

Den Danske Rytter
En konges Død
Den Hedenske Herre

Ud over de 3 fik jeg lagt en forudbestilling på opfølgeren til serien Våbenbrødre af John Flanagan. Et smådyrt, men helt klart et godt besøg ;D

Og så min julegave til mig selv, som jeg har glemt alt om.

En Myo gesture control armband  :) Har ikke fået brugt den synderligt meget endnu, men skal snart til at sidde og lege lidt med den :-)
15
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Januar 06, 2015, 09:55:11 am »
Lækker opskrift Canz, jeg laver nogengange en meget lignende :D Stort set samme ingredienser, dog med en kop hvidvin inkluderet, og så gratinerer jeg retten med ost til sidst, i steden for at køre det i sovsen. YUM!

Jeg foretrækker at drikke min hvidvin istedet for at hælde den i maden ;-) Og ligeså snart det kommer ud over almindelig madlavning, så som gratinering er jeg lost. så ender vi ud i, at jeg har sat ild til mit køkken og står med et stykke råt kylling ;D

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 26