Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.
Beskeder - hattemager
Sider: 1 ... 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 ... 60
451
« Dato: April 23, 2012, 07:58:36 pm »
Laver bolognese i aften. Efter ønske kommer fremgangsmåde og billede(r.) Det hele er på gefúhl, så er ikke specielt præcis eller noget.
Mirepoix: 1 blad selleri, i fine tern (ca 2 mm) 1 stor gulerod, i fine tern (ca 2 mm) 1 medium løg, i fine tern (ca 2 mm) Kød: 500 g indmad af kylling, finthakket (lever, hjerte) 500 g ko, finthakket 200 g gris, finthakket (bruger noget der ligner parmaskinke, men som er tysk og røget) Væske: 1 glas hvidvin, koldt 1/2 liter sødmælk, varmt 1/2 liter hønsefond, kogende Andet: En bakke tomater, gerne san mazarno, flåede og grofthakkede Krydderurter (Rosmarin, timian, laurbær, hvad man lige synes/har) Salt, peber, evt. eddike eller andet, til at smage til med. Revet ost (Jeg bruger en blanding af gruyére og parmesan.)
Jeg bruner ingredientserne stille og roligt, og på en stor pande. Det er vigtigt at man ikke bare kommer et halvt kilo kød på af gangen, og forventer at det hele karameliserer ordenligt. Kom en håndfuld på af gangen, og skub det ud i siden af panden, efterhånden som det er karameliseret. Så holdes det varmt uden at brænde på. Skulle noget af kødet brænde på, så fortvivl ej - det gør bare saucen bedre. Det hele deglaceres med hvidvin - hvor du selvfølgelig tager et glas selv, også - som jeg så koger ned til ca. 1/3, mens jeg skraber bunden. Retten hældes i en gryde, og så tilsætter jeg tomater og mælk. Retten koges op og der tilsættes fond. Krydderuterne lægges ved, og retten simrer under låg 3-4 timer. Derefter uden låg, til konsistensen er nice. Smages til og serveres til båndpasta, som gerne må være hjemmelavet. Revet ost over, selvfølgelig. Eventuelt også et par blade frisk basilikum, hvis man alligevel har det liggende.
Ser således ud efter 1 time under låg:
Bruger selv rødvin istedet for hvidvin. Giver en kraftigere smag og en flot farve. 1/2 liter sødmælk, varmt, 1/2 liter hønsefond, kogende <-- Bliver det ikke en slags suppe med alt det væde? Du har glemt bacon! ----------------------- Ah nvm så ikke parmaen
452
« Dato: April 23, 2012, 07:54:30 pm »
Hvis jeg nogensinde kommer til at spille andet end barbarian i D3 bliver det helt sikkert WD.
453
« Dato: April 21, 2012, 10:50:36 am »
Fuck ham der interviewer er en kegle at høre på. Virker super falsk. Can't wait 23 more days
454
« Dato: April 20, 2012, 08:58:20 pm »
200g havregryn med 500g æggehvider blandet op i. Mums!
Kan næsten gætte mig til du er igang med at cutte til sommeren?
455
« Dato: April 20, 2012, 01:41:29 pm »
PT bor jeg i Neukölln Berlin, aka tyrkiet, og de laver altså nogle mean döner kebabs her. Så det er min favorit for tiden.
Hehe yes sir! Sidst jeg var i Berlin på en forlænget weekend fik jeg ikke andet end alkohol og doner kylling. Fååååck det var godt.
456
« Dato: April 20, 2012, 10:49:48 am »
BK burgers er en klar vinder, men KFC og taco bell er simpelthen det værste føde jeg i mit liv har prøvet!
Kun crispy chicken på BK der holder af alle de fastfood kæder, men det er nok fordi jeg elsker, at lave hjemmelavet burgere.
457
« Dato: April 20, 2012, 10:40:15 am »
458
« Dato: April 20, 2012, 10:38:01 am »
Fik 3 rares for ca 2 uger siden, så tror ikke det er så unormalt med 2-3 drops per kill. Ser dog mest kun 1 rare per kill.
459
« Dato: April 19, 2012, 09:45:52 pm »
Sidder her med lidt fråderen på inden jeg skal i seng og tænkte det kunne være sjovt, at se hvad folk her på forum vil have af junkfood når de har tømmermænd eller bare skal svines til. Personligt spiser jeg en crispy chicken fra Burger King, shawarma eller en pepperoni pizza. Hvad med jer?
460
« Dato: April 19, 2012, 04:52:38 pm »
Vaskede tøj
461
« Dato: April 19, 2012, 03:24:31 pm »
462
« Dato: April 19, 2012, 02:51:38 pm »
463
« Dato: April 19, 2012, 02:49:00 pm »
Ser sgu godt ud.
464
« Dato: April 19, 2012, 01:50:34 pm »
465
« Dato: April 19, 2012, 01:24:48 pm »
Cool nok du har lavet det til en nyhed på forsiden. Vidste ikke om ladder reset længere var forside stof når D3 er lige om hjørnet. Kan også lige linke til http://diablo3x.dk/index.php?topic=6476.0 Kunne være sjovt om der var flere end 1 der skal game lidt ladder inden D3.
Sider: 1 ... 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 ... 60
|