Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - iCoke

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 390
1
Selvfølgelig er der en grænse for højt man kan nå solo grift. Måske har jeg nået mit max, og vil ikke indse det? ;D Jeg synes bare det kører godt lige indtil jeg løber ind i en blå pack med jailer. Så ramler det hele fra hinanden. Så giver det sig selv at jeg bliver frustreret. :)
Tror heller ikke jeg er den eneste der har det sådan. Jeg hører tit nogen sige "Nevermind defensive stats, since you will get one shottet at higher level grifts, you might aswell go full glass cannon". Det giver ikke mening for mig, og min WD er ikke bygget op sådan, så det støtter jeg ikke.

Jeg synes heller ikke det er fedt med nerfs og buffs hele tiden, det eneste punkt jeg vil lave noget om er det f***ing jailer. Det er min nemesis, da det kan fjerne så meget spille glæde/lyst. Det skal ikke fjernes fra spillet, det er som sagt en fed ability at være imod, men den damage det dealer på high level grifts, er helt uden for propotitioner ifht. de andre abilities elite packs caster. :)

Har ikke prøvet med andet en templar på min WD må jeg indrømme. Men hans healing og "charge" skill som knocker enemies væk fra mig har tit reddet mig på de højere GR. Han siger noget, eller min WD siger noget" (I need healing el. lign), også ved jeg at der plejer at komme healing fra templar, også kan jeg vente med at poppe en potion/spirit walk, så jeg finder ham yderst brugbar.
Det eneste tidspunkt man har brug for follower er vel i solo high level grifts? :)

3
Shoutbox / Shoutbox: 23/11/2014
« Dato: I går ved 11:03:40 am »
Jep, så kval. for CPH Wolves igår, fandme tæt på de fik tæsk af 3DMAX, 3 fede kampe. :) Nu har vi 2 danske hold med. Men tvivler på CPH Wolves når langt. Dignitas derimod har en bedre chance. Bliver spændende at se! :)

4
@ Xenophon:

Min frustration ligger i at mit build på ingen måde er et cookie-cutter build. Jeg har ikke kun fokuseret på den offensive del.
Min WD har 1374 arcane res som giver en dmg reduction fra arcane på 79.90%, hvilket jeg vil sige er ganske meget.
Udover det har jeg -15% dmg fra elites fra Aughilds sæt, men vigtigst af alt har jeg 79% dmg reduced pga. unity + "immortal"-relic på min templar, samt Uhkapian Serpent som reflecter 29% af den skader jeg tager hen på mine zombie dogs.

Kombiner det med 530K liv synes jeg selv i hvert fald, at det er ganske godt defensiv, når det kommer til jailer. Jeg vælger så ikke at bruge countess da jeg har valgt Unity + min mojo alene ud fra deres defensive passiver. Valgte jeg andre items i de to slots ville jeg godt kunne få mere dps.

Løber jeg ind i en pack med jailer på Grift 36+ kan jeg stadig blive oneshottet, og det kan være ret så frustrerende. Frozen, Thunderstorm, Mortar og alle de andre abilities monstrene har, som er ranged, kan virkelig gøre nas og gøre det svært, men det er jo ingenting ifht. at blive oneshottet af jailer. Der er ingen balance i den damage de gør. Jeg siger ikke at de skal fjerne jailer, det er da en fed ability at skulle være imod, men den er jo helt overdrevet damage wise ifht. de andre abilities elite packs kan caste. Du har jo også selv kun problemer med Jailer, du bruger jo countess, og ikke nogen af de andre amuletter som gør en immun overfor en type elemental damage? :)

I hvert fald IMO. Kan godt se vi ikke er enige, og det skal der jo også være plads til.
Men da jeg forleden dag brugte omkring 30 minutter i et GR, hvor 15 minutter blev brugt på at repspawne og løbe blev jeg bare så frustreret. Lige så snart jeg kom ned til den pack jeg døde til blev jeg bare one shottet. Timede jeg min spirit walk godt havde jeg omkring 3 - 5 sekunder hvor jeg kunne lave skade. Det var en blå pack med 4 mobs, så de kastede alle jailer. Efter det rift havde jeg virkelig ondt i anus, og var nødt til at skrive et rage indlæg herinde. :P

5
Om jeg kan finde ud af at Dodge??/side step?? stun effects fra en gruppe punishers? (tak pece)
Eftersom man jo er stunned, så nej?, og det kan jo resultere i noget der ligner perma stun, så må svaret her også være nej?

"Eftersom man jo er stunned, så nej?" - Det er her jeg mener at man dodger/side stepper, så du ikke står i den radius hvor f.eks. en Punisher lander og derved undgår at blive stunned. Man bliver jo ikke bare auto-stunned fordi du møder dem, du kan jo sagtens undgå det.


Kan man altid undgå stun, nej.
Kan man modtage skade imens man er stunned? Jeps...
Stun er CC, lige præcis og hvad er meningen med CC? At CC et target og SÅ gøre skade...

Jeg er helt enig med dig her, alt hvad jeg siger, er dog bare at man ikke kan undgå jailer, ligesom man kan undgå f.eks. stun. Jailer er ikke bare CC som stun er, jailer er som tidligere nævnt, også damage og meget af det endda.

Jeg klager dog ikke over det, synes det er fint at mobs'ne(fra helvede) slår igen og når det resulterer i en lang stun periode så kan det da gøre nas, så meget at man kratter af  ^^

Du kan kan ikke finde ud af at undgå jailer? javel ja.. der er jo så 3 ret nemme muligheder for det.... men okay, livet er jo sværere for nogen af os ^^

Jeg har heller ikke noget imod at mobsne slår igen, som jeg også tidligere har nævnt. Jeg synes bare at jailer er OP når det oneshotter en, og nogen gange også uden du overhovedet når at se mere end 1 pixel af en pack. Synes også det er BS at man skal have Countess på for at kunne klare det. Det udelukker mange forskellige slags builds, og gør det endnu vanskeligere når man ikke kan skifte items i GRs. 

PS. Og jo indlægget var "ironisk"(=sarkastisk), da jeg netop ikke tuder over at spillet øver lidt modstand.. a la "men jeg kan jo ikke ramme max dps uden at jeg så dør oftere fordi jeg vælger defensiven fra buuuhuuu". Næh dog, det var da spøjst. Tough luck little cookie ;)


Hvornår har jeg sagt "men jeg kan jo ikke ramme max dps uden at jeg så dør oftere fordi jeg vælger defensiven fra buuuhuuu"?
I hvilket afspekt har jeg valgt defensiven fra på min character, store seje Xenophon? :)

6
Tror han var rimeligt ironisk :-)

Not sure if he is, efter hans forrige indlæg. :P

7
Så synes jeg også de skal fjerne stun fra de der træls stun bæster, så dør man heller ikke fordi man intet kan gøre der. Fjern teleport fra mobs også, så man kan løbe væk fra dem og lade pets blokere dem, måske fjerne fire og poison dmg, vel egentlig resten også for det er så træls at skulle bruge sin potions, så kan de også fjerne potions helt fra spillet, de er så træls at samle op.. måske de bare skulle lade mobs spawn inde i midten af et map og stå helt stille, så dør man ikke, med mindre selvfølgelig de har vortex. ja ok, fjern vortex også...

Forstår slet ikke hvad du siger her. Kan du ikke finde ud af at dodge/side step det attack der stunner dig? For det kan jeg godt. Du dør ikke at at blive stunnet, det er CC, Jailer er derimod er både CC, max. dmg OG kan ikke dodges. Du kan slet ikke sammenligne disse to ting.
Jeg kan derimod ikke finde ud af at dodge/side step Jailer af den grund, at det kan man ikke, derfor kan jeg ikke se denne sammenligning/overdrivelse af et arguments mening. :)

8
Off Topic / Sv: You laugh you lose!
« Dato: November 22, 2014, 02:40:40 pm »
Synes heller ikke det er sjovt Congen, men den der Ferret tilgengæld. HAHAAH! Jeg er flad af grin. :P

9
Jailer er f***ing broken i GR 35+. Basta!

Hvis man løber ind i en blå pack med de der 3 - 4 eller 5 elite så kan de skyde jailer af næsten konstant. Nogen gange burster de bare jailer 5 gange i træk = instant death (noget lette hvis det er en gul pack, hvor kun "den gule" kan kaste jailer). Virkelig OP når man ingen chance har for at dodge det. Jeg har godt nok Spirit Walk som WD, men det virker jo kun første gang, hvis jeg er hurtig nok til at nå at kaste det. Næste gang de kaster det er den højest sandsynligt på cooldown.
Har pakken så også lige mortar og/eller thunderstorm = GG/waste of time/nu-dør-jeg-20-gange-før-jeg-kan-dræbe-denne-pack. ;D

Haha, lige et lille surt opstød fra mig af. Ad hvor kan det bare ødelægge min spille lyst at bruge måske 10 - 15 minutter på et grift 35+ fordi man dør 100 gange og skal løbe så meget, fordi man selvfølge dør langt inde i et rift (bliver lækkert at kunne resurrect ved corpse i næste patch). Nej, selvfølgelig skal det heller ikke være piece of cake at klare høje rifts, men det er vel kun fair at man har en chance? :)

10
Shoutbox / Shoutbox: 21/11/2014
« Dato: November 21, 2014, 02:05:28 pm »
Hvis man ikke vil se det hele, er der jo finale om søndagen, som vel er de to bedste hold mod hinanden. Kan kun blive spændende. ;D

11
Shoutbox / Shoutbox: 21/11/2014
« Dato: November 21, 2014, 02:04:45 pm »
27 - 29 november. http://www.gosugamers.net/counterstrike/events/260-dreamhack-winter-2014 Sidst der var ESL Cologne var vi nogle drenge der tørnede sammen, lavede noget lækkert mad og så det. Det var ganske hyggeligt og vi gentager succen denne gang også. :)

12
Shoutbox / Shoutbox: 19/11/2014
« Dato: November 20, 2014, 09:01:29 pm »
HYPE! ;D https://www.youtube.com/watch?v=Ws-T-POsETg&feature=youtu.be GO DIGNITAS! Andre end mig der skal se det?

13
Shoutbox / Shoutbox: 19/11/2014
« Dato: November 19, 2014, 01:11:42 pm »
Det lyder ret high tech det emner der. :P

14
Off Topic / Sv: D3X's Officielle Løst og fast tråd!
« Dato: November 19, 2014, 01:09:33 pm »
Også klart det jeg savner mest ved de gamle telefoner. Jeg er så ringe til at skrive på smart phone, har for tykke fingre.

15
Velkommen til D3X / Sv: Velkommen til Parnov!
« Dato: November 18, 2014, 10:10:59 am »
Velkommen til du! :)

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 390