Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - iCoke

Sider: [1] 2
1
Diablo 3: Reaper of Souls / Blizzcon 2016 leaks!!!
« Dato: Oktober 26, 2016, 12:21:44 pm »
Hey forum, er lige faldet over den her video, som forklarer hvilke leaks denne person har modtaget omkring alle Blizzards franchises. :)

https://www.youtube.com/watch?v=3kN8HL1PtaY&feature=youtu.be

2
Off Topic / Counter-Strike: Global Offensive.
« Dato: Januar 02, 2016, 03:34:14 pm »
Hello people!
Andre herinde der spiller CS:GO? Nok det spil jeg bruger det meste af min gamer tid på pt.
Har spillet en del, har 800 timer på min steam, men har spillet både 1.6 og source lige siden jeg var en lille dreng før steam holdte styr på hvor mange timer man spillede.

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561197963285633/

I kan bare add'e hvis I vil spille, er pt. LE i rank. Har været oppe i supreme 3 gange, men er ikke god nok til at blive deroppe. :)

Har lige forsøgt at lege lidt med Fraps og det kom der idag det her ud af: https://www.youtube.com/watch?v=PKiiJhz06nI

3
Crusader / iCoke's Season 3 Progress - HC Crusader
« Dato: Maj 14, 2015, 11:34:23 am »
Hey all!
Vil lige lave en lille tråd for at danne overblik over mit progress. :)
Mål for mig selv denne season har været at komme på leaderboards, samt at blive minimum paragon 450.
Første mål er nået, nu må vi se om jeg så kan holde det til season slutter. Pt. er jeg paragon 360, så der er lidt vej til det endnu.
Men nu begynder det at gå fremad! Fik klaret en GR41 igår 1½ minut hurtigere end den sidste rekord. Det resulterede i at jeg røg op på en 523 plads EU. :)

Jeg satser på at prøve kræfter med en 42 en af de næste dage.

Er selv helt ny til HC i D3 og faktisk også helt ny til Crusader, så hvis I har nogle gode råd må I meget gerne komme med dem! :)
 
Link til character: http://eu.battle.net/d3/en/profile/iCoke-2903/hero/58862108

4
Barbarian / Spørgsmål til våben.
« Dato: Marts 07, 2015, 08:10:36 pm »
Hej fellow barbs, jeg har et enkelt spørgsmål til jer der er kloge.

Når man spiller Raekor barb så går man kun efter weapon damage, ikke?
Det er fordi jeg har fundet en Butchers Carver, som har ok stats, men tror egentlig ikke jeg vil få bedre charge dmg, fordi den har samme damage som min gamel Sledge, men skal bare lige have dette confirmed før jeg beslutter mig for om jeg skal smide en gift efter den ene eller anden. :)Det kan godt være Butchers har bedre DPS (pga. højere base AS), men det er jo ligegyldigt på dette spec, da det bare handler om damage, ikke? :)

5
Blær og Tud / LOOTSPLOTION! :D
« Dato: Marts 05, 2015, 09:53:06 pm »
Fik en idé forleden dag at jeg ville prøve at åbne en hel tab af caches på én gang og lave en ordentlig lootsplotion. ;D

Før billede:


Resultatet:


Jeg talte ikke hvor mange A1 der var præcist, men kan se at jeg har fået 24 items af dem der kan spawne i en A1 cache, så må jo have haft 24 fra A1. 24 / 6 RORG's = en drop rate på 25% chance. Der er ikke nogen officiel udmelding er der? :)

Andre end mig der har gjort sådan her før? ;D

Edit: Sry for knap så god størrelse på billederne, håber I kan leve med det. :P

6
Witch Doctor / Så skete det endelig!
« Dato: Oktober 24, 2014, 04:30:36 pm »
Hi all, så skete det endeligt at der droppede en SMK for mig, og med et nice roll. Havde ellers frygtet at når den endelig droppede ville det være et crap roll. :)
Riftede sammen med Mnygaard og to andre. Den droppede fra breakable i Sewers rift.

Er oppe på 3.5 mill rolls pt, men har en Boon of the Hoader i rank 25, så vil da fortsætte.
Har tilgengæld ingen Gift pt. så kan ikke bruge den før sådan en dropper. But I guess the hardest part is over now. ;)Opdaterer med nyt billede når jeg får gift eller bedre roll. ;)

7
Tech. Support / Hjælp til Windows 8.
« Dato: August 31, 2014, 03:31:32 pm »
Kloge hoveder søges!  ;D

Jeg står i den situation at jeg har været ved at formatere min stationære computer.
Den har en 500 GB almindelig HDD i, og en 120 gb SSD også.

Mit problem ligger i at jeg ikke kan få lov til at installere Windows 8 på min SSD. Når jeg prøver melder den fejl. Både min normale HDD og SSD'en er formateret og der ligger intet på dem.

Fejlen Windows siger er at jeg ikke kan fuldeføre den handling jeg vil (indstallere Windows på SSD'en) og at jeg skal kontrollere mediedrevet (hvad det så end betyder). Jeg har haft SSD'en taget fra og sat den til igen, intet problem der. Den kan jo også godt se den? :/

Fejl meddelelser er: 0x80070002 og 0x80070057

Nogen herinde der har oplevet noget lignende eller hørt om det? :)

8
Diablo 3: Reaper of Souls / Power Rangers!
« Dato: Juni 26, 2014, 08:51:51 pm »
Faldt lige over denne video, ret sjov. Hvad synes I? ;D

https://www.youtube.com/watch?v=g6kRkbxTkL4

9
Off Topic / League of Legends - One for All: Mirror Mode
« Dato: Maj 29, 2014, 09:42:15 pm »
Hey folkens!
Nogen af jer herinde der har prøvet den nye mode som lige et blevet unlocket? - One for All (dvs. alle på ens hold spiller samme champion): Mirror Mode (Dvs. at det andet hold har samme champion). Det er forresten ARAM/Howling Abyss banen.
Det er ok sjovt, til en lille afveksling. Dog synes jeg ikke det er så sjovt at spille AP casters, for det går meget ud på bare at dodge og være heldig med sine skillshots. Har både spillet Nidalee og Ziggs, begge kampe ikke så sjove som f.eks. Hecarim og Maokai.

Jeg har dog lige haft et spil med Karthus som var meget underholdende, I kan lige få et SS af scoreboard og selv forestille jer hvordan det kunne have været. :P


10
Tech. Support / Tablet hjælp!
« Dato: Oktober 29, 2013, 02:50:44 pm »
Hej gamere! :)
Jeg står i den situation at jeg i næste måned gerne vil anskaffe mig en tablet. Jeg skal primært bruge den til at chille med, dvs. sidde på nettet, spille små spil, apps, se film eller serier i bus/tog/bil og lign. Så altså underholdning.
Jeg er dog lidt i tvivl om jeg skal vælge en iPad Air eller en Windows Surface 2.
Af hvad jeg selv har undersøgt virker det som om iPad'en vinder på underholdningspunktet med en bedre skærm og et større udvalg af apps. Fordelen ved Surfacen er måske at den kan erstatte en bærbar fordi den har office-pakken integreret? :)
Prisforskellen på 300 kr (3400 og 3700) betyder ikke det store for mig. :)

iPad Air - http://www.apple.com/dk/ipad-air/
Surface 2 - http://www.microsoft.com/surface/da-dk/products/surface-2
Windows egen sammenligning ;) - http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/compare#T1=surface-2
Sammenligning fra beep - http://beep.tv2.dk/nyheder/tablet-krig-surface-2-vs-ipad-air

Jeg vil dog gerne lige høre jer ad herinde, om I måske selv har en af disse tablets og kan sige hvad I mener om den? :)

11
Off Topic / Det bliver jo for vanvittigt!
« Dato: Juli 21, 2013, 12:09:31 pm »
Hey D3X'ere!

Ville bare lige fortælle jeg at jeg glæder mig vanvittigt meget til uge 33. Jeg skal sammen med tre andre kammerater til Rock'n'heim festival i Tyskland. Vi har lånt en bil af den enes forældre og kører derned. Billetten koster kun omkring 120 euro, så det er jo en ret billig festival, den er fra fredag til søndag, og teltene kan man slå op inden ofc. :)

Men det mest vanvittige er line-uppet. Oh yeah. ;D

http://www.rock-n-heim.com/

De fede bands, som skal høre:

System of a Down (!!!) - Volbeat - Tenacious D (!!!) - Franz Ferdinand - Deftones (!!!) - Nero (!!!) - Knife Party (!!!) og ikke mindst bandet over alle bands, som er grunden til jeg overhovedet skal til festivallen, Nine Inch Nails. :P

Andre bands, som jeg ikke rigtig kender: Die Ärzte - Seeed - Kraftklub - Casper - Chase & Status - Biffy Clyro - Boys Noize - Lexy & K-Paul - Baauer - Sub Focus - Kvelertak - Enter Shikari - Bonaparte - Oliver Koletzki - Awolnation.

Synes selv det line-up er for vanvittigt, både god rock og elektronisk musik i Nero og Knife Party, bliver for sindsygt. :P Også til næsten den halve pris af Skanderborg, hvis man ser på billet prisen. Nå ja, og i uge 32 er jeg på Santorini med min kæreste, så glæder mig til de to næste arbejdsuger er overstået.. ;)

12
Diablo 3: Reaper of Souls / D3 Weapon crafting.
« Dato: Juli 11, 2013, 02:40:01 pm »
Hey D3X'ere. :)

Har et spørgsmål omkring weapon crafting i D3.
Jeg har efterhånden mats nok til at kunne crafte 120 exalted grand galraki/conquest sword/crag hammer/massacre axe/strike wand/golden talon/piercer (6 props).
Det er virkelig sjældent jeg finder rares som overhovedet kan sælges, og kan se på chars rundt omkring at man har våben som er crafted (lige som min barbs egen mainhand også er).
Vil egentlig bare høre hvad folk herinde har af erfaring mht. crafting af de tre våben typer? Kan det betale sig, eller er det penge ud af vinduet? Hvilken er smartest at crafte, med henblik på salg? :)

13
Diablo 3: Reaper of Souls / HC Hero!
« Dato: Juni 15, 2013, 03:03:30 pm »
Så ramte sgu endelig level 60 på hardcore, i andet forsøg vel at mærke. ;) Døde i level 51 på min forrige barb.
Har lige nakket Azmodan på hell, mp1, så mangler stadig act 4 før det gælder inferno, hvis jeg er god nok til det, til den tid.
Har ikke købt items mens jeg spillede op til level 60, kun gems, men det gælder ikke mere. Har lige købt Vile Wards til 585, bælte til 500 og et en mace til 92.
Andre ting jeg godt kunne tænke mig er en Justice Lantern ring (den har block %), et okay Doombringer sværd (hvis sådan et da findes :P) og en Helm of Command. Som I kan høre vil jeg gerne have et max block setup, bare for at prøve. :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/iCoke-2903/hero/27535312
http://d3up.com/b/760611

Andre derude der har chars i level 60 på hc? :)

14
Tech. Support / Ny gamer PC.
« Dato: Januar 04, 2013, 02:55:46 pm »
Jamen så blev det min tur til at få en ny gamer stationær PC, efter min nu efterhånden 4½ år gamle PC har undtjent sin værnepligt.
Den er begyndt at crashe ret tit. Både i D3, andre spil eller hvis man bare "overbelaster" den for meget ved at skifte vinduer/køre for mange programmer på en gang. Sidst jeg skulle installere Windows 7 (efter en formatering) crashede den også under installationen et par gange, så tror det er tid til en ny.

Da jeg for 4½ år siden købte denne PC var den high-end og gav omkring 12 k for den Specs: Intel Core 2 Quad, 2,66 GHz, Q9450, 8 GB ram, 1 TB 7200 rpm hdd og nVidia GTX260 (var helt nyt dengang).

Denne gang vil jeg måske ikke op og give de 12 k bare for PC'en, håber på at I kan hjælpe mig med en god en på mellem 7,5 til omkring 9 k.

Jeg køber fra Proshop.dk da jeg selv vil afhente den efter de samler den for mig. Jeg har før haft problemer med custom computere (dog ikke fra proshop) derfor jeg vælger dette, så det er nemt at smide den tilbage i hovedet på dem, hvis uheldet skulle være ude og den skal til RMA.

Umiddelbart-hurtigt-smidt-sammen-spec:

http://www.proshop.dk/CustomPCBuilder/ConfigurationManager.aspx?templateName=all

Komponenter:
Processor:
Intel Core i7 3770 3.4 GHz (4 Kerner - 8 Tråde) [Ivy Bridge]

CPU Kølere:
Arctic Cooling Freezer 13

Bundkort:
ASUS P8Z77-M [Ivy Bridge]

Hukommelse:
Kingston DDR3 - 1600 MHz - 8GB (2 x 4 GB) HyperX (grey series)

Grafikkort:
Gigabyte GeForce GTX 660 Ti (2 GB)

Harddisk 1:
Intel 520 Series 120GB SSD

Harddisk 2:
Western Digital Caviar Blue - 500 GB

Optisk drev 1:
Lite-On iHAS124

Kabinet:
Fractal Design Define R4 Black Pearl

Strømforsyning:
Corsair Enthusiast Series TX650 V2

Trådløs netkort:
TL-WDN4800 Wireless

Omkring 9000 kr. Citronen er lidt presset her, hvad kan jeg spare på, eller er det bare et awesome setup?

Nu kommer vi til det jeg skal have hjælp til (endelig ;)):

Et par "musts" btw:
- Jeg VIL have Intel processor og nVidia grafikkort.
- Jeg VIL have Fractal design kabinet pga. god omtale, lav støj og design.
- Dette spec skal kunne køre 2 skærme, 1 x 22" 1680 x 1050 til browsing, skype, whatever samt 1 x 27" 1920 x 1080 til gaming.

- Performance vs penge mæssigt, hvorfor skal jeg så vælge i7 frem for i5 med samme GHz, da der er 500 kr i forskel? Vil det være klogere at spare her iforhold til den performance jeg får?

- Performance vs penge: Intel vs billigste artic cooler freezing 13, 50 kr forskel. :P

- Bundkort. Her er jeg blank. Har valgt det billigste, er det fint eller hvad vil I anbefale?

- Ram: Kan det igen betale sig performance vs penge mæssigt at tage 8 GB 1866 MHz eller er 8 GB 1600 MHz rigeligt? 8, 12 eller 16 GB? HyperX vs Vengeance?

- Gigabyte GTX660 TI 2 GB vs ASUS ENGTX560 TI DC2 TOP/2DI/2GD5. 200 kr i forskel, samme i mine øjne? :)

- Fractal Design kabinet R3 vs R4, 125 kr i forskel, men hvad er forskellen (ud over farve)?

- Strøm: 650W nok, er igen blank her, hvad kan I anbefale? :)

- Trådløst netværkskort skal der i, skal bruge det trådløse net da jeg er træt af at have en ledning trukket igennem lejligheden. Det er min kæreste vidst nok også. Hæhæ.. :P


Håber I vil hjælpe mig lidt, da jeg trænger til ny pc meget snart. :) Laaaang tråd og kom gerne med inputs hvor I har noget, ikke nødvendigvis til alt.

15
Tech. Support / Spørgsmål omkring strømforsyning.
« Dato: November 28, 2012, 12:03:09 am »
Hey D3X'ere!

Er lidt retardo til strøm og hardware i en pc, så har lige et kort spørgsmål. :-)

Tager ens stationære pc skade når man efter brug slukker for strømforsyningen, for derefter at slukke helt for strømmen på kontakten. Det gør jeg nemlig hver gang jeg har brugt min stationære (kun til gaming, derfor ikke tændt hver dag), for at spare strøm og pga. brandsikkerhed.

Tænker mere på om det slider delene i PCen på nogen måde, for det er jo ret mange gange over f.eks. 4 år at man tænder og slukker for strømmen. Min pc er nemlig begyndt at lave en del hardware fejl (fejl som jeg ikke kan rette ved formatering/opdatering af alle drivers). Tænkte det måske kunne bidrage til slitage af ens hardware udover det generelle brug.

Det er bare en skør teori jeg nok selv har opdigtet, men vil lige høre hvad I har at sige. :P Ville være rart at viden inden jeg får ny pc nemlig. :)

Edit: Har selvfølgelig glemt vi har en undergruppe som hedder "Tech. Support". En venlig admin der vil flytte dette topic der til? :)

Sider: [1] 2