Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - mads-wm3

Sider: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9
61
Off Topic / Borderlands 2 release date
« Dato: Februar 22, 2012, 07:07:04 pm »
ved ikke om der er andre end mig der blev fanget af 1eren, men må indrømme det var mange gode timer jeg har brugt på det! elsker den humor der er i spillet.

nu er der så kommet en lille fin trailer med tilhørende release date:

Borderlands 2 Launch Date Trailer


sweet!! ^^

62
Diablo 3: Reaper of Souls / Valentins hilsen
« Dato: Februar 15, 2012, 12:13:02 am »
Diablo 3 teamet ønsker os en glædelig valentinsdag med et fint billedet af Diablo: ;D

63
Feedback / forsvunde indlæg?
« Dato: Januar 09, 2012, 10:45:56 pm »
well wtf, ser ud til at mine sidste 10 styks indlæg eller noget i den stil er forsvundet? havde svaret på adskillige emner, hvor mit svar nu er forsvundet... skrev dem nok for måske 1-2 timer siden...

64
Diablo 3: Reaper of Souls / BlizzCon: Azmodan - The Lord of Sin
« Dato: Oktober 21, 2011, 09:29:03 pm »

Diablo III Black Soulstone Cinematic


Som der har været spekulationer om, oven på to billeder postet af blizzard, blev der offentliggjort en splinter ny uset D3 cinematic. ud fra det ene still vi så, gættede folk på at det kunne være enten Azmodan eller måske Belial, men nu er det altså confirmed at det er Azmodan der er tale om.


Azmodan har ikke været med i nogle af spillene, men vi ved dog at han sammen med Belial (de er begge to lesser evils) smed de tre Prime Evils (Mephisto, Diablo og Baal) ud af helvede og tog magten selv.

i cinematicen bliver en "dark soulstone" nævnt, som Azmodan åbenbart er på jagt efter. I følge ham skulle den kunne gøre ham til en "prime evil". man må formode at det er den Leah sidder med, og den hun kigger på da hun får visionen.

Soulstones kender vi jo fra D2, hvor man endda ødelægger en selv. men den sorte soulstone er indtil videre et mysterie.

så indtil videre ser Azmodan ud til at være "skurken" i Diablo 3, men man kan spekulerer over om vi ikke får et kig på Belial også?

og Diablo bliver vel også næsten nød til at være med? specielt ud fra billeder og andet vi har set.

65
For kort tid siden blev følgende postet på Diablo-siden på Facebook i albummet "Peer not into the shadows of hell..." (kig ikke ind i helvedes skygger..."Det sidste billede med teksten "... for there is always something peering back." ("... for der er altid noget der kigger tilbage")

Umiddelbart kunne det ligne noget fra en eller flere cinematics. Om det så er noget, vi får at se som en trailer snart (måske til BlizzCon?), eller vi må vente, til spillet udkommer, står endnu ukendt.


nu er der også kommet en side på deres blog med det:

http://us.battle.net/d3/en/blog/3706278/Peer_Not_Into_the_Shadows_of_The_Hells-10_17_2011

her er tilføjet "Man's pleasures give way to pain. His truths are buried in the shroud of lies. It is this time when Hell shall reign. While all of man dies." - From the Guhawj Cave Inscriptions in Kehjistan, inked in blood by an unknown author" ("menneskets nydelse giver plads til smerte. Hans sandheder er begravet i ligklædet af løgne. Det er denne tid hvor helvedet skal regere. Mens alle mennesker dør.")i kommentarene til blogen bliver der dog postet et rimeligt interessant link:

http://diablo3dungeon.com/uiimage/Portrait_Fetlock.png

der bliver så postet i et svar "Fetlock is Azmodan's codename"


længere nede bliver der dog også sagt:

Citér
Most likely Belial, the Lord of Lies.
"His truths are buried in the shroud of lies"Azmodan er en Lesser Evil, The Lord of Sin
Belial er som nævn The Lord of Lies, og altså også en Lesser Evil

Mephisto, Baal og Diablo er Prime Evils, mens der af Lesser Evils er:
Duriel, Andariel, Belial og Azmodan
men vi kender kun Duriel og Andariel fra Diablo 2, mens Belial og Azmodan ikke er set før.


spændende er det i hvert fald!

hvad tror i? Belial eller Azmodan? eller selveste Diablo?

66
Diablo 3: Reaper of Souls / Diablo 3 beta før slutningen af september
« Dato: August 09, 2011, 12:09:51 pm »
der blev spurgt om D3 beta kom ud snart, hvortil Bashiok svarer:

Citér
We're still looking good for third quarter, which is before the end of September.

We're preparing ourselves for an extremely limited, and extremely rough beta. The number of people let in will simply be dependent on concurrency of active players (we want to keep it full), and rough because we expect many issues as we're trying out a lot of new hardware and systems all at the same time. We'll get it ironed out before release of course, but while most of our other game tests have been of seemingly releasable products, we're preparing for this one to be a true beta.altså holder de fast i deres tredje kvartals beta. det har vi tidligere fået at vide, men på Activision conference calls. nu hører vi det altså fra bashiok selv, og desuden får vi også at vide at der ikke har været nogle forsinkelser endnu. dette er især positivt i forhold til endeligt release af Diablo 3, i det at der tidligere er blevet sagt at hvis der opstod problemer med public beta, ville det kunne forsinke release, men der har altså ikke været betydningsfulde forsinkelser i den interne beta.

som vi har hørt før, nævner bashiok desuden at betaen vil være ekstremt limited; altså noget i stil med at de har en server kørende og ikke mere, og at de så regulerer antallet af beta invites så det passer med aktiviteten på serveren så den er fuld hele tiden.

desuden skal betaen også forventes at være meget upoleret, hvad der ellers ikke plejer at være tilfældet med blizzards game tests. de har en politik med ikke at release noget før det er helt færdigt, hvilket har betydet game tests der var stort set helt perfekte, men nu hører vi altså at betaen, virkelig kommer til at være en beta. dog ikke i forhold til spilbarheden, men i forhold til fejl med servere og andre systemer.kilde: http://www.blizzblues.com/us/beta-any-time-soon-27822633369.html

67
Off Topic / terrorangreb i Oslo
« Dato: Juli 22, 2011, 09:44:48 pm »
7 dræbte af bombesprængning(er) ved en Norsk regeringsbygning.

også et skuddrama på en lille ø med 10 dræbte, måske med relation til bombningen.

68
Off Topic / Den Kinesiske Mur
« Dato: Maj 19, 2011, 03:50:12 pm »
nogle der tilfældigvis skulle have nogle gode kilder om den kinesiske mur? ;) skal skrive Dansk/Historie Opgave om den, og har ikke fået noget udleveret af min lærer. har self. selv fundet lidt rundt omkring, men synes ikke der står så meget.

kilderne må også gerne være på engelsk ;)

69
Diablo 3: Reaper of Souls / Diablo 3 "Follower System"
« Dato: Maj 12, 2011, 10:04:55 pm »
I en leaked video af noget der ser ud til at være en planlagt trailer, hilser vi for første gang på det der blev kaldt Mercenaries/hirelings i Diablo 2;

denne video er nu blevet fjernet, men tilgengæld er den kommet op fra Blizzard selv;

Diablo III - Followers Preview


Som man kan se vil der være langt større mulighed for selv at bestemme hvordan ens follower skal være end vi så i Diablo 2. I D3 vil vi selv kunne vælge skills og til dels udstyr til followeren, hvor vi i D2 kun kunne vælge noget udstyr. Dog ser det ud til at der er blevet lavet et skift i hvad man kan vælge af udstyr, da det ser ud til at man kun kan vælge våben, amuletter, ringe og evt. skjold, hvor man I D2 kunne vælge våben, armor, hjelm og evt. skjold. I D3 ser det ud til at resten af udstyret afhænger af de skills man går op i.

I videoen ser vi tre slags followers;

The Enchantress, The Scoundrel og The Templar.

The Enchantress:
The Enchantress er en ranged magiker. Den kan bedst sammenlignes med sorceress som vi kender fra Diablo 2. Af Diablo 2 mercenaries vil den kunne sammenlignes med Akt 3's Iron Wolves.

De skills man kan se i skill tree videoen er:

Level 5: Disorient - Forceful Push - Charm
Level 10: Decoy - Reflect Missiles - Powered Armor
Level 15: Focused Mind - Amplify Damage - Lower Resistance
Level 20: Energize - Energy bomb - Guidance

Som altså både har offensive angrebs magier, offensive svækkende magier (lower resistance, amplify damage) og defensive magier.


The Scoundrel


Som er en ranged follower også. Dog ikke direkte magic, da det er en bue/armbrøst-skytte, men de kan tydeligvis gøres "magiske" af egne magier. De kan sammenlignes med Amazon fra D2. Af mercenaries fra D2 kan de bedst sammenlignes med Akt 1's rogues.

De skills vi ser i skill tree er:

Level 5: Rapid Fire - Cripling Shot - Poison Bolts
Level 10: Dirty Fighting - Bandage - Scavenge
Level 15: Power Shot - Multishot - Rain of Gold
Level 20: Vanish - Anatomy - Black Market

Scoundrel ser ud til at være en slags "scavenger", altså en item find follower med Scavenge og rain of gold. Black Market kunne også tænkes som noget der gav bonus ved køb eller salg af ting ved NPCs.

Sidst men ikke mindst har vi
The Templar

Som er en melee-orienteret follower. Den kan sammenlignes med Paladin fra D2. Hvis man vil sammenligne med mercenaries fra D2, kan man kalde det en blanding af Akt 2's Desert Mercenaries og Akt 5's Barbarians.

På skill tree ser vi;

Level 5: Heal - Charge - Protection
Level 10: Loyalty - Intimidate - Guardian
Level 15: Tribute - Inspire - Intervene
Level 20: Onslaught - Knight - Empathy

Altså ser det ud til at være en meget "party" orienteret follower, der giver massere af forskellige boosts til sig selv og spilleren. Grunden til at jeg kalder det en blanding af Desert og Barbarian mercenaries fra D2, er at han ikke virker helt så close-combat som Barbarians, men samtidigt ikke har så lang rækkevide som Desert mercenaries. Altså virker det som en medium-range-melee follower.

Skillsne kan jeg desværre ikke komme nærmere ind på, da der ikke foreligger noget info om dem, udover hvad de hedder.

Dog får vi ved Templar et gensyn med Charge, som vi kender fra Paladin i D2 (se ved 1:14 i videoen) .
Ved Scoundrel ser vi Scavenge som muligvis vil være noget i stil med Find Item som vi kender fra Barbarian i D2. ved Enchantress ser vi Decoy, som muligvis vil være noget i still med det skill vi kender fra Amazon i D2, vi ser også Amplify damage, som vi kender fra Necromancer I D2 og Lower Resistance som vi også kender fra Necromancer.


Blizzard har nu også lavet en Follower side;

http://eu.blizzard.com/diablo3/world/systems/followers.xml

hvor der står meget mere info.

70
på activisions 1. kvartals fremlæggelse, har Blizzard udtalt sig om Diablo 3, følgende er blevet sagt;

- intern test af diablo 3 er gået i gang i dette første kvartal.
- de regner med en "offentlig" (altså ekstern, ikke kun for firmaets ansatte) beta i 3. kvartal af året, altså omkring efteråret.
- de gør alt hvad de kan for at release diablo 3 i år.


desuden er det der er blevet sagt tidligere også blevet bekræftet, nemlig at hvis der ikke bliver released et Blizzard game i år, bliver der released to næste år, men dette udelukker altså IKKE et D3 release i 2011.

her er slide med info vedr. blizzard;


(klik for fuld størrelse)

så der er altså stadigvæk et håb for Diablo 3 i år.


for at opsummere; altså er der ikke nogen banebrydende information vedr. D3, men al info fra blizzard er rar, da de jo er kendt for at holde kortene tæt til kroppen.

MEN vi har fået bekræftet lidt forskellige ting, blandt andet har der været spekulation oven på Activisions udtalelse om ingen planlagt Blizzard release i 2011. Blizzard selv har tidligere sagt at de ikke udelukker det, men nu hører vi det så altså på den officielle konference sammen med Activison. dette styrker vores håb om et muligt D3 release i år.

desuden ved vi altså at de selv internt i firmaet hygger rundt med D3, så mon ikke der måske falder noget mere info, nu hvor de rigtigt får gang i finpudsningen og ideerne.

vi fik også at vide at blizzard har investeret flere penge i udviklingen af D3, så det er altså noget de giver høj prioritet.

71
Diablo 3: Reaper of Souls / Diablo III til konsol en realitet?
« Dato: Marts 08, 2011, 09:57:17 pm »
Som de fleste nok ved, har blizzard, uden at komme med nogle officielle planer om det, udtalt at de gerne vil kigge på muligheden for et release af Diablo III på konsoller.
De har også sagt at de mener Diablo 3 nemt ville kunne portes til konsol med et par tweaks.

Blizzard har så slået et job som producer/project manager op på siden "Gamasutra", som er en hjemmeside med job inden for spilverdenen:

http://jobs.gamasutra.com/jobseekerx/viewjobrss.asp?cjid=25316&accountno=48212

I færdighederne til jobbet står blandt andet:

Citér
• A minimum of 4 years experience in the video game industry
• Must have shipped at least one AAA console title in a sr. producer role


Altså en der har erfaring med udvikling af konsol spil.

Dette er jo klart en indirekte indikation af at de har nogle planer vedrørende Diablo 3 til konsol, og dette blev yderligere bekræftet af følgende udsagn fra Blizzard:

Citér
“We’re exploring a Diablo-related concept for consoles and are currently looking to fill a few senior console-related positions on the Diablo III team,” said a spokesperson.

“As we’ve said in the past, with proper care the gameplay could suit the console platform, and we’re interested in seeing what talent out there might be interested in such a project. If you’re passionate about all things Diablo and have the requisite skill and experience, then head over to our jobs site to check out the positions and apply.


De siger ikke noget om at der vil komme et Diablo 3 til konsol, men altså at de er interesseret i at se om det er en mulighed. Men når man mobiliserer kræfter og medarbejdere til projektet tyder det meget på at det er noget de gerne så.

Men som de også siger:

Citér
Please note that this is not an announcement of a console title. We are first and foremost developing Diablo III for Windows and Mac PCs and don’t intend to allow any possibility of a console interpretation to delay or affect the release of the game.


Hvilket jo ikke kommer som nogen overraskelse, men tilgengæld ikke fjerner muligheden for Diablo 3 til konsol, men derimod kan betyde at konsol udgaven vil være nedprioriteret i forhold til PC og Mac udgaverne.

Opsummering/Facts:
- Blizzard har i lang tid udtalt at de gerne vil se på mulighederne for et Diablo koncept til konsol.
- Blizzard søger en person der kan varetage stillingen som producer/Project Manager på en eventuel produktion af et konsol projekt.
- Blizzard siger dog samtidigt at de klart stadigvæk har alle kræfter i sving for at få et Diablo 3 release til PC, men at dette ikke udelukker et Diablo 3 til konsol.

72
Off Topic / RIFT open beta
« Dato: Februar 17, 2011, 09:04:55 pm »
nogle andre der har benyttet sig af chancen og fået tjekket det ud?  :)

73
Tech. Support / failed Nvidia Gefore 9650m GT driver update
« Dato: Februar 07, 2011, 10:17:48 pm »
skulle installerer den nyeste version grafikkorts driver, så går ind på nvidias hjemmeside og finder frem til den korrekte.

starter installationen, vælger standard installation og den går i gang. den går så i stå ca. 1/10 inde i processen og min computer går helt i stå, kan ikke rykke musen og kan heller ikke få adgang til joblisten via. ctrl+alt+del.

venter så i 20 min., uden der sker noget og tager så den klassiske metode i brug; hold sluk-knappen inde.

får slukket og tænder igen, starter op i normal tilstand da jeg bliver spurgt, den starter, windows siger at der er et problem og om jeg vil søge efter det, jeg siger ja, samtidigt kommer der en pop-up besked nede i proceslinjen der siger at min nvidia driver failede men at den er blevet genoprettet.

1 min senere fryser min computer igen på samme måde som før.

starter op igen og skynder mig ind og finder filen til update af driver og håber jeg kan få den i gang før computeren går i stå, får den i gang, den kommer lidt længere... og så går computeren i stå...

så startede jeg op i fejlsikret tilstand (ingen crash) og installerer så driveren uden problemer. slukker computeren og tænder op i normal tilstand; crash.

så startede op igen i fejsikret tilstand med netværk og er så nu her fuldstændigt clueless :c

har prøvet at google men fandt ikke noget...

74
Off Topic / Nyheds/Politisk disskussions tråd
« Dato: December 07, 2010, 08:12:27 pm »
jep :) I guess man også kunne snakke om det i Løst og fast tråden men synes nu godt det kan have en tråd for sig selv :)

er godt klar over at det måske kan bringe nogle temperamenter i kog, men som opførslen er her på forum tror jeg godt vi kan holde det ordentligt ;)

jeg vil lægge ud;

Julian Assange (wikileaks grundlægger) er blevet anholdt i Storbritannien pga.  den svenske arrestordrer og forventes udleveret.

samtidigt er wikileaks under hacker angreb og mange selskaber der hidtil har været relaterede til Wikileaks har skåret båndene. bla. paypal, amazon og diverse af deres samarbejdspartnere mht. side design.

paypal har lukket Wikileaks accounten

og Amazon (hvor wikileaks websiden havde servere) har også smidt dem væk med den begrundelse at "de bryder Amazon reglerne, og det er ikke pga. pres fra regeringen at vi dropper dem." (dette blev så bifaldt af en amerikansk senator)

dog har adskillige websider og også hackere meldt sig ind i kampen på wikileaks side. Amazon (eller PayPal, kan ikke lige huske det) blev hacket og var nede i 5 timer. og der er "spejlsider" af wikileaks på over 100 sider.


hvad er din holdning? er de lækkede dokumenter "overhyped" og af meget mindre betydning end det bliver gjort til?

det burde være nok til en start ^^

75
[Blizzcon 2010] Diablo 3 Open Q&A (part 2).


se 7:05 ^^

Sider: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9