Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - mads-wm3

Sider: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
76
Diablo 3: Reaper of Souls / diablo 3 beta keys
« Dato: Oktober 24, 2010, 06:39:47 pm »
Diablo 3 1000 beta keys


:( jeg vil ha! :S

77
Diablo 3: Reaper of Souls / diablo 3 PvP gameplay vid
« Dato: Oktober 23, 2010, 06:22:50 pm »
Diablo 3 PvP Gameplay

78
Diablo 3: Reaper of Souls / diablo 3 PvP arena video
« Dato: Oktober 22, 2010, 08:59:01 pm »
uploader til yt nu :) poster når den er oppe

79
Diablo 3: Reaper of Souls / Last class
« Dato: Oktober 22, 2010, 08:51:36 pm »
Demon hunter :0

also, PvP arenas

80
Off Topic / Rytteriet
« Dato: Oktober 20, 2010, 11:41:51 am »
nogle ud over mig der skal se rytteriet i aften? ^^

81
Diablo 2 / LoD Generelt / Alt + boss kill = phail?
« Dato: Oktober 18, 2010, 05:48:09 pm »
well, har nu et par gange fået crashet pga. en "internal server error" eller noget i den stil... og sjovt nok altid når jeg nakker bosser som diablo og baal.. well, holdt Alt nede i mens han var ved at dø og da han så døde (den nåede ikke at vise at han var død men hørte han døde) fik jeg den bug... og så tænkte jeg tilbage og tror muligvis jeg har gjort det samme de andre gange hvor jeg er crashet... er der en sammenhæng?

82
Blær og Tud / crash/mules
« Dato: Oktober 12, 2010, 07:36:11 pm »
hmm så logger man på for første gang i et pænt stykke tid (ikke helt sikker på hvor lang tid? nok 3 måneder eller noget i den stil) for at runne lidt dia med sin hammerdin for lige at komme lidt i gang... og så tænker man; hov, hvad har jeg egentlig på de der 14-15 mule chars? well, svaret er; du har kun noget på 4 af dem... ^^ character could not be found over hele linjen...

skal dog lige siges at de fleste af dem nok havde crap stuff ala. occu da jeg aldrig har ryddet op på dem ^^

men ved hvad for nogle af dem jeg havde gode ting på og i det mindste er det kun 2 ud af 4 der er røget :) men det var så også et par Zaka, eni, cta, seraph og andet i den stil...

nå, det er da lidt øv men har da stadigvæk 3 pænt gearede chars og et par løse gode ting på de 2 overlevende mule chars ;)


nå, men nu var planen jo at nakke ham der dia der.. well, får clearet no problemo, spawner ham, smasker et par hammere i synet på ham, og i det sekund jeg laver den sidste hammer for at fjerne den sidste 1/20 del liv, vælger dia2 at hygge sig med den klassiske "unhalted exeption" error...

tror bare jeg tager mig sammen og laver mine lektier i stedet...

83
Off Topic / BØH!
« Dato: Oktober 12, 2010, 04:24:20 pm »
hvad så peeps? ^^

84
Off Topic / fysik rapport om energi
« Dato: November 25, 2009, 05:46:14 pm »
skal afleveres i morgen, vil gerne have lidt feedback på den :)


Citér
Energi

Energi findes i mange forskellige former. I denne rapport vil jeg forsøge at give et indblik i de primære former. Der er energi i stort set alle processer i naturen.
”Den samlede energi i et lukket system er konstant” – første energisætning

Kinetisk energi – Bevægelses energi
Som navnet siger, er denne form for energi noget der kommer af bevægelse. Fx har en kørende bil bevægelses energi. Kort sagt har alt hvad der bevæger sig kinetisk energi.
Kinetisk energi bruges også til at lave elektrisk energi, fx er det kinetisk energi (i form af vind) der driver vindmøller og kinetisk energi (i form af vand) der driver nogle turbiner.

Termisk energi – Varme energi
Varme energi er en ret speciel form for energi. Termisk energi hænger sammen med temperatur på et stof. Jo højere temperatur jo større indhold af Termisk energi er der.
Termisk energi bliver desuden kaldt for energi af lav kvalitet, i det alle de andre energi former kan omdannes fuldstændigt til Termisk energi men ikke omvendt.
Den anden energi sætning heder således:
”Alle energiformer kan omdannes fuldstændigt til varme energi, men varme energi kan ikke omdannes til andre energiformer fuldstændigt”
Varme energi bruges også til at lave elektrisk energi, fx bruges det til at varme vand op, som så bliver til damp som driver en turbine.


Potentiel energi – Beliggenhedsenergi
Potentiel energi er noget der er oplagret i en ting, fx hvis man holder en sten op i luften. Hvis du giver slip på stenen vil den potentielle energi blive lavet om til bevægelses energi og varme energi (det sidste pga. luftmodstanden). Potentiel energi bruges også til at lave elektrisk energi, fx kan man opdæmme en sø og lede vandet ned gennem nogle turbiner, hvor det så driver turbinerne.

Kemisk energi
Kemisk energi findes i blandt andet benzin, olie og den mad vi spiser. Energien i olie frigives når vi brænder den, hvor den bliver omdannet til blandt andet varme energi.
Som sagt indeholder mad også kemisk energi. Når vi spiser mad nedbrydes maden, og den kemiske energi bliver derved frigivet, og bruges til at holde vores kroppe varme og gøre at vi kan bevæge os og tænke.
Kemisk energi bruges til at lave elektrisk energi, i det det bliver omdannet til varme energi (se under termisk energi)

Elektrisk energi - strøm
Det man oftest refererer til når man snakker om energi. Når elektrisk energi passerer igennem noget afsættes noget af den energi den har. Det er hvad der sker med fx en kogeplade og en kaffemaskine. Her bliver den elektriske energi omdannet til varme energi. Elektrisk energi kan også bruges til elektriske motorer, og det er også elektrisk energi du bruger når du har din computer tændt, eller en lampe, højtalere osv.
Elektrisk energi bruges også i telefoner og mp3 afspillere hvor den er oplagret i et batteri.
Strålings energi
Solen udsender energi, der kommer til jorden i form af lys. Denne energi kommer i stråle form, så ”solstråle” er faktisk en meget rammende betegnelse. Lys er med i det vi kalder ”det elektromagnetiske spektrum”, som også blandt andet mikrobølger og radar er en del af.
Forskellig stråling har forskellig bølgelængde, bølgelængden hænger sammen med hvor meget energi strålingen indeholder. Jo kortere bølger, desto mere energi indeholder strålingen.  Vi mennesker kan se nogle bestemte bølgelængder (dem vi kan se opfatter vi som lys), nogle kan vi kun føle, og andre kan vi overhovedet ikke mærke på nogen måde. Ultraviolet lys er et eksempel på en af de strålingsformer vi kun kan føle men ikke se. Solen udsender ultraviolet lys, og det ultraviolette lys indeholder så meget energi (hvilket gør det kortbølget så vi ikke kan se det) at det kan påvirke vores celler og hud ved at sætte kemiske processer i gang. Fx er det det der gør os solbrune (og solbrændte) om sommeren, og det kan også påvirke cellerne så der opstår hudkræft.
Strålings energi bruges også til at lave elektrisk energi, fx opfanges sollys af solceller og omdannes, og det bruges også til opvarmning af fx vand.

Kerne energi
I atomkraftværker og atombomber taler man om kerne energi. Kerne energi kommer af to ting; fusion eller fission. Ved fusion smelter atomkerner sammen, og ved fission spalter man de større atomers kerner. Begge tingene frigiver kolossale energimængder, kerne energi.
Grunden til energi frigivelsen er at ved begge processer vejer stofferne vi starter med mere end dem vi slutter med. Den forsvundne masse er blevet omdannet til energi.
Man kan få et indblik i hvor meget energi der frigives ved at søge på youtube efter atombombe prøve sprængninger eller bare tænke på at en atombombe der blev smidt i slutningen af 2. verdenskrig stort set udraderede en middelstor by, man anslår at over 100000 mennesker som følge af enten eksplosionen eller strålingen, og ca. ¾ af bygningerne i byen blev ødelagt, af en bombe der ikke vejede mere end 4 ton.


(tag jer ikke af opsætningen, ser self. anderledes ud i word ;) )

85
Off Topic / føzdag
« Dato: November 15, 2009, 10:42:59 pm »
woooo lovligt alkoholkøb til mig  ;D

86
Off Topic / sig hjælp
« Dato: November 06, 2009, 04:06:39 pm »
nogle der kan fjerne "the spam master" fra mit sig?den blev lavet til mig på et forum hvor jeg var "the spam master" og jeg kan ikke selv fjerne det (ingen skills what so ever :/ ) så tænkte at det kunne være nogle her kunne? :) giver måske et par fg for det ;)

87
Off Topic / skrivebords baggrund
« Dato: November 02, 2009, 04:09:11 pm »
hvad er din skrivebords baggrund?
(mener vi har haft sådan en tråd før men kan ik finde den?)also iso den uden teksten på :/ eller i det mindste uden press to continue

88
Off Topic / hvad hører du lige nu?
« Dato: Oktober 30, 2009, 09:21:59 pm »
topic.

en forum klassiker :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PL6jwxw9T3c[/youtube]

89
Diablo 2 / LoD Generelt / fire sorc.
« Dato: Oktober 25, 2009, 01:50:24 pm »
har remaket min sorc og har lige et spørgsmål mht. skills

det er en fire sorc,

dvs.

max Fire Ball
max Fire Bolt
max Meteor
max Fire mastery
1 Warmth
1 Enchant
prereqs til meteor (3 skills)
1 Telekinesis prereq til tele
1 tele
1 static field
1 frozen armor

@ lvl 90 kommer jeg så til at have 12 skills til overs... og her har jeg så tænkt på at tage 1 op i hydra og så få Thunder storm for resten... så kan jeg putte 7 skills i den, og med + skills bliver den lvl 23... ikke så meget for dmg, men mere stun.

nogle ideer/meninger?

og kan jo også bare putte 1 skill i den, og så bruge resten på fx inferno for meteor fire dmg per second.

90
Trade SCNL / N random arach O fg
« Dato: Oktober 23, 2009, 02:17:32 pm »
topic ;)

Sider: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9