Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - mads-wm3

Sider: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
76
Off Topic / RIFT open beta
« Dato: Februar 17, 2011, 09:04:55 pm »
nogle andre der har benyttet sig af chancen og fået tjekket det ud?  :)

77
Tech. Support / failed Nvidia Gefore 9650m GT driver update
« Dato: Februar 07, 2011, 10:17:48 pm »
skulle installerer den nyeste version grafikkorts driver, så går ind på nvidias hjemmeside og finder frem til den korrekte.

starter installationen, vælger standard installation og den går i gang. den går så i stå ca. 1/10 inde i processen og min computer går helt i stå, kan ikke rykke musen og kan heller ikke få adgang til joblisten via. ctrl+alt+del.

venter så i 20 min., uden der sker noget og tager så den klassiske metode i brug; hold sluk-knappen inde.

får slukket og tænder igen, starter op i normal tilstand da jeg bliver spurgt, den starter, windows siger at der er et problem og om jeg vil søge efter det, jeg siger ja, samtidigt kommer der en pop-up besked nede i proceslinjen der siger at min nvidia driver failede men at den er blevet genoprettet.

1 min senere fryser min computer igen på samme måde som før.

starter op igen og skynder mig ind og finder filen til update af driver og håber jeg kan få den i gang før computeren går i stå, får den i gang, den kommer lidt længere... og så går computeren i stå...

så startede jeg op i fejlsikret tilstand (ingen crash) og installerer så driveren uden problemer. slukker computeren og tænder op i normal tilstand; crash.

så startede op igen i fejsikret tilstand med netværk og er så nu her fuldstændigt clueless :c

har prøvet at google men fandt ikke noget...

78
Off Topic / Nyheds/Politisk disskussions tråd
« Dato: December 07, 2010, 08:12:27 pm »
jep :) I guess man også kunne snakke om det i Løst og fast tråden men synes nu godt det kan have en tråd for sig selv :)

er godt klar over at det måske kan bringe nogle temperamenter i kog, men som opførslen er her på forum tror jeg godt vi kan holde det ordentligt ;)

jeg vil lægge ud;

Julian Assange (wikileaks grundlægger) er blevet anholdt i Storbritannien pga.  den svenske arrestordrer og forventes udleveret.

samtidigt er wikileaks under hacker angreb og mange selskaber der hidtil har været relaterede til Wikileaks har skåret båndene. bla. paypal, amazon og diverse af deres samarbejdspartnere mht. side design.

paypal har lukket Wikileaks accounten

og Amazon (hvor wikileaks websiden havde servere) har også smidt dem væk med den begrundelse at "de bryder Amazon reglerne, og det er ikke pga. pres fra regeringen at vi dropper dem." (dette blev så bifaldt af en amerikansk senator)

dog har adskillige websider og også hackere meldt sig ind i kampen på wikileaks side. Amazon (eller PayPal, kan ikke lige huske det) blev hacket og var nede i 5 timer. og der er "spejlsider" af wikileaks på over 100 sider.


hvad er din holdning? er de lækkede dokumenter "overhyped" og af meget mindre betydning end det bliver gjort til?

det burde være nok til en start ^^

79
[Blizzcon 2010] Diablo 3 Open Q&A (part 2).


se 7:05 ^^

80
Diablo 3: Reaper of Souls / diablo 3 beta keys
« Dato: Oktober 24, 2010, 06:39:47 pm »
Diablo 3 1000 beta keys


:( jeg vil ha! :S

81
Diablo 3: Reaper of Souls / diablo 3 PvP gameplay vid
« Dato: Oktober 23, 2010, 06:22:50 pm »
Diablo 3 PvP Gameplay

82
Diablo 3: Reaper of Souls / diablo 3 PvP arena video
« Dato: Oktober 22, 2010, 08:59:01 pm »
uploader til yt nu :) poster når den er oppe

83
Diablo 3: Reaper of Souls / Last class
« Dato: Oktober 22, 2010, 08:51:36 pm »
Demon hunter :0

also, PvP arenas

84
Off Topic / Rytteriet
« Dato: Oktober 20, 2010, 11:41:51 am »
nogle ud over mig der skal se rytteriet i aften? ^^

85
Diablo 2 / LoD Generelt / Alt + boss kill = phail?
« Dato: Oktober 18, 2010, 05:48:09 pm »
well, har nu et par gange fået crashet pga. en "internal server error" eller noget i den stil... og sjovt nok altid når jeg nakker bosser som diablo og baal.. well, holdt Alt nede i mens han var ved at dø og da han så døde (den nåede ikke at vise at han var død men hørte han døde) fik jeg den bug... og så tænkte jeg tilbage og tror muligvis jeg har gjort det samme de andre gange hvor jeg er crashet... er der en sammenhæng?

86
Blær og Tud / crash/mules
« Dato: Oktober 12, 2010, 07:36:11 pm »
hmm så logger man på for første gang i et pænt stykke tid (ikke helt sikker på hvor lang tid? nok 3 måneder eller noget i den stil) for at runne lidt dia med sin hammerdin for lige at komme lidt i gang... og så tænker man; hov, hvad har jeg egentlig på de der 14-15 mule chars? well, svaret er; du har kun noget på 4 af dem... ^^ character could not be found over hele linjen...

skal dog lige siges at de fleste af dem nok havde crap stuff ala. occu da jeg aldrig har ryddet op på dem ^^

men ved hvad for nogle af dem jeg havde gode ting på og i det mindste er det kun 2 ud af 4 der er røget :) men det var så også et par Zaka, eni, cta, seraph og andet i den stil...

nå, det er da lidt øv men har da stadigvæk 3 pænt gearede chars og et par løse gode ting på de 2 overlevende mule chars ;)


nå, men nu var planen jo at nakke ham der dia der.. well, får clearet no problemo, spawner ham, smasker et par hammere i synet på ham, og i det sekund jeg laver den sidste hammer for at fjerne den sidste 1/20 del liv, vælger dia2 at hygge sig med den klassiske "unhalted exeption" error...

tror bare jeg tager mig sammen og laver mine lektier i stedet...

87
Off Topic / BØH!
« Dato: Oktober 12, 2010, 04:24:20 pm »
hvad så peeps? ^^

88
Off Topic / fysik rapport om energi
« Dato: November 25, 2009, 05:46:14 pm »
skal afleveres i morgen, vil gerne have lidt feedback på den :)


Citér
Energi

Energi findes i mange forskellige former. I denne rapport vil jeg forsøge at give et indblik i de primære former. Der er energi i stort set alle processer i naturen.
”Den samlede energi i et lukket system er konstant” – første energisætning

Kinetisk energi – Bevægelses energi
Som navnet siger, er denne form for energi noget der kommer af bevægelse. Fx har en kørende bil bevægelses energi. Kort sagt har alt hvad der bevæger sig kinetisk energi.
Kinetisk energi bruges også til at lave elektrisk energi, fx er det kinetisk energi (i form af vind) der driver vindmøller og kinetisk energi (i form af vand) der driver nogle turbiner.

Termisk energi – Varme energi
Varme energi er en ret speciel form for energi. Termisk energi hænger sammen med temperatur på et stof. Jo højere temperatur jo større indhold af Termisk energi er der.
Termisk energi bliver desuden kaldt for energi af lav kvalitet, i det alle de andre energi former kan omdannes fuldstændigt til Termisk energi men ikke omvendt.
Den anden energi sætning heder således:
”Alle energiformer kan omdannes fuldstændigt til varme energi, men varme energi kan ikke omdannes til andre energiformer fuldstændigt”
Varme energi bruges også til at lave elektrisk energi, fx bruges det til at varme vand op, som så bliver til damp som driver en turbine.


Potentiel energi – Beliggenhedsenergi
Potentiel energi er noget der er oplagret i en ting, fx hvis man holder en sten op i luften. Hvis du giver slip på stenen vil den potentielle energi blive lavet om til bevægelses energi og varme energi (det sidste pga. luftmodstanden). Potentiel energi bruges også til at lave elektrisk energi, fx kan man opdæmme en sø og lede vandet ned gennem nogle turbiner, hvor det så driver turbinerne.

Kemisk energi
Kemisk energi findes i blandt andet benzin, olie og den mad vi spiser. Energien i olie frigives når vi brænder den, hvor den bliver omdannet til blandt andet varme energi.
Som sagt indeholder mad også kemisk energi. Når vi spiser mad nedbrydes maden, og den kemiske energi bliver derved frigivet, og bruges til at holde vores kroppe varme og gøre at vi kan bevæge os og tænke.
Kemisk energi bruges til at lave elektrisk energi, i det det bliver omdannet til varme energi (se under termisk energi)

Elektrisk energi - strøm
Det man oftest refererer til når man snakker om energi. Når elektrisk energi passerer igennem noget afsættes noget af den energi den har. Det er hvad der sker med fx en kogeplade og en kaffemaskine. Her bliver den elektriske energi omdannet til varme energi. Elektrisk energi kan også bruges til elektriske motorer, og det er også elektrisk energi du bruger når du har din computer tændt, eller en lampe, højtalere osv.
Elektrisk energi bruges også i telefoner og mp3 afspillere hvor den er oplagret i et batteri.
Strålings energi
Solen udsender energi, der kommer til jorden i form af lys. Denne energi kommer i stråle form, så ”solstråle” er faktisk en meget rammende betegnelse. Lys er med i det vi kalder ”det elektromagnetiske spektrum”, som også blandt andet mikrobølger og radar er en del af.
Forskellig stråling har forskellig bølgelængde, bølgelængden hænger sammen med hvor meget energi strålingen indeholder. Jo kortere bølger, desto mere energi indeholder strålingen.  Vi mennesker kan se nogle bestemte bølgelængder (dem vi kan se opfatter vi som lys), nogle kan vi kun føle, og andre kan vi overhovedet ikke mærke på nogen måde. Ultraviolet lys er et eksempel på en af de strålingsformer vi kun kan føle men ikke se. Solen udsender ultraviolet lys, og det ultraviolette lys indeholder så meget energi (hvilket gør det kortbølget så vi ikke kan se det) at det kan påvirke vores celler og hud ved at sætte kemiske processer i gang. Fx er det det der gør os solbrune (og solbrændte) om sommeren, og det kan også påvirke cellerne så der opstår hudkræft.
Strålings energi bruges også til at lave elektrisk energi, fx opfanges sollys af solceller og omdannes, og det bruges også til opvarmning af fx vand.

Kerne energi
I atomkraftværker og atombomber taler man om kerne energi. Kerne energi kommer af to ting; fusion eller fission. Ved fusion smelter atomkerner sammen, og ved fission spalter man de større atomers kerner. Begge tingene frigiver kolossale energimængder, kerne energi.
Grunden til energi frigivelsen er at ved begge processer vejer stofferne vi starter med mere end dem vi slutter med. Den forsvundne masse er blevet omdannet til energi.
Man kan få et indblik i hvor meget energi der frigives ved at søge på youtube efter atombombe prøve sprængninger eller bare tænke på at en atombombe der blev smidt i slutningen af 2. verdenskrig stort set udraderede en middelstor by, man anslår at over 100000 mennesker som følge af enten eksplosionen eller strålingen, og ca. ¾ af bygningerne i byen blev ødelagt, af en bombe der ikke vejede mere end 4 ton.


(tag jer ikke af opsætningen, ser self. anderledes ud i word ;) )

89
Off Topic / føzdag
« Dato: November 15, 2009, 10:42:59 pm »
woooo lovligt alkoholkøb til mig  ;D

90
Off Topic / sig hjælp
« Dato: November 06, 2009, 04:06:39 pm »
nogle der kan fjerne "the spam master" fra mit sig?den blev lavet til mig på et forum hvor jeg var "the spam master" og jeg kan ikke selv fjerne det (ingen skills what so ever :/ ) så tænkte at det kunne være nogle her kunne? :) giver måske et par fg for det ;)

Sider: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9