Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - McOwen

Sider: [1]
2
Diablo 3: Reaper of Souls / Hvilken class skal du spille i Season 2?
« Dato: Februar 04, 2015, 10:02:52 am »
Hej allesammen,

det er ved at være tid til Season 2, hvilket betyder at jeg for en stund igen vil spille lidt D3. Men jeg ved ikke helt endnu hvilken class jeg vil give mig i kast med. Har før spillet barbarian og wizard, så tror ikke det bliver til en gentagelse af det. Føler mig lidt tiltalt af at spinge på OP-vognen og bare tage den class som er stærkest pt., men måske det er en forsimplet måde at angribe problemstillingen på? Måske jeg kunne hente inspiration fra jer? Hvad har i gjort af tanker om hvad i vil spille?

3
Tech. Support / Ny computerskærm
« Dato: November 20, 2013, 02:43:45 pm »
Hej allesammen,

jeg er på udkig efter en ny skærm, da den gamle stod af i går (19" mener jeg). Jeg er dog kommet i tvivl om formatet af skærme nu om dage og kan se at de fleste har "wide-screen" 16-9 format. Er dette standard, og kan dette anbefales når jeg primært bruger den stationære pc til spil som D3 og LoL?

Jeg er pt. bosat i Belgien og går derfor efter at finde noget fra denne udbyder som jeg er blevet anbefalet af en kollega: http://www.mpl.be/products.aspx?id=15&sid=0

Mit budget er maks. 200 euro, så det er lidt spinkelt måske, men trods alt skulle det være muligt at finde en skærm til basisbehov for den pris?

Jeg takker på forhånd, hvis nogle venlige sjæle skulle få tid til at kigge.

4
Off Topic / Forespørgsel - gode og nemme cocktails?
« Dato: December 30, 2010, 11:38:18 pm »
Hejsa :)

Jeg skal til nytårsfest i morgen og vi er hver i sær blevet bedt om at tage ingredienser til en cocktail med, men på dette område er jeg helt blank. Jeg drikker sjældent andet end øl eller vin når jeg er til fester eller i byen, og har derfor ingen anelse om hvad jeg skal bikse samme. Tænkte at der eventuelt ville være et par stykker af jer derude som kan give lidt input her?

Godt Nytår alle sammen, og på forhånd tak. :)

5
Teams, Clans & Communities / Mule SCL
« Dato: Oktober 17, 2010, 11:45:01 pm »
Hejsa, står lige og mangler lidt hjælp til at smide en masse skidt over. Nogle som kan hjælpe i 5 minutter? :)

6
Tech. Support / Bærbar til studierne
« Dato: Februar 12, 2010, 12:36:23 pm »
Hey allesammen,

Min gamle HP, som jeg har været ekstremt glad for, valgte at stille træskoene igår (efter 6 år), hvilket er ret upraktisk eftersom jeg står og skal skrive bachelor om en lille måneds tid. Derudover bruges den til mit arbejde, som også er studierelateret. Situationen er ret kritisk, som i nok kan regne ud, og regner med at bestille en ny i løbet af et par dage. Problemet er pengene, så budgettet er ret lavt - omkring 4.000,-. Kriterier:
 - Skærmen skal ikke være alt for lille, og ikke wide-screen. En 14" eller 15" passer mig nok bedst, da jeg ofte bruger den til at læse på.'
 - Batteritiden må gerne prioriteres højt, men over 4 timer er ingen nødvendighed.
 - Hukommelse er vel en god ting, da jeg ofte har adskillige ting oppe på en gang.
 - En harddisk på min. 100 gb.
 - Skal gerne være meget skrivevenlig, dvs. tastaturet skal ikke være stort og bøvlet.
 - Skal helst ikke være en Acer - kan ikke lide modellerne. Tastaturet er ofte hårdt/glat = ikke skrivevenligt.
 - Da jeg ikke gamer på den bærbare, er grafikkort, CPU osv. nedprioriteret. Ovenstående kriterier kommer derfor klart i første række.

Jeg browser pt. selv edb-priser på højtryk, men lidt råd fra eksperter tages jo gerne ind :) På forhånd tak.

McOwen

Edit: mit Acer-kriterie kan måske ekskluderes, hvis acer er bedste mulighed. Har bare ikke været glad for deres design. Men efter at have set hvilke håbløse designs der er til rådighed kan det være en nødvendighed. Helt sort design er foretrukket.

Edit2: http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=531137 er lidt varm på dette produkt. Kan i se forskel på laptopen i det link og http://www.laptopsdirect.co.uk/HP_ProBook_4515s_Laptop_VC410EA/version.asp ?

Edit3: Og evt. også lige http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=693194&q=HP+ProBook+4515s&sp=all

Edit4: Har set at der er vista til de fleste billigere løsninger. Det tror jeg ikke jeg kan holde ud. Derfor kigger jeg lidt på en http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=468481 som XP-løsning eller windows 7 løsninger, men disse er halv dyre. Desuden er der sølvdesign over dem, hvilket kradser af i længden og bliver grimt.

7
Diablo 2 / LoD Generelt / Solo character? Hvilken, hvis midlerne er få?
« Dato: August 28, 2009, 10:31:40 pm »
Halløj allesammen,

Som så mange gange før vil jeg snart til at spille lidt diablo 2 på lavt blus og har tænkt at det skulle foregå så simpelt som muligt. Derfor tænkte jeg hvilken character der ville passe mig bedst, hvis jeg kommer til at spille meget alene. Regner med at spille med det gear jeg finder på vejen, hvilket jo nok ikke er så meget, så dette har vel også inflydelse på hvilken class jeg bør vælge? Hell er jo efterhånden ret så svært, og ikke særligt solo-venligt post 1.09 ikke?

Alle gode råd og tips modtages gladeligt :)

8
Tech. Support / Starcraft på battle.net - LAG issues
« Dato: Marts 10, 2009, 02:07:28 pm »
Hey! Faldt for nyligt over en gammel blizzard klassiker, da man kunne downloade det for noget der minder om 12-13 dollars fra blizzard store. Problemet er at jeg lagger sygt meget, og jeg bliver disconnected hele tiden. Mener ikke battle.net er problemet, da diablo aldrig har været et problem. Jeg kunne nemt spille starcraft på battle.net for ca. 6-7 år siden på mine forældres modem-forbindelse. Har søgt lidt selv og har hørt at starcraft ikke fungerer så godt med nutidens routere, og slet ikke min ZyXEL router fra cybercity. Nogle har foreslået at man kunne lave noget "forward porting", andre noget med "NAT", men fatter hat af hvad det er i fagsprog. Forward porting er så vidt jeg kan se det ikke løsningen på mit problem.

Håber nogle kan hjælpe :) Og evt. der sidder andre gamle starcraft-spillere blandt jer?

McOwen

Sider: [1]