Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.
Beskeder - Shorty
Sider: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 296
61
« Dato: Maj 18, 2013, 12:45:10 am »
Har du smagt meget lam? Der er synderlig stor forskel er det den uldne smag du ikke bryder dig om?
uldne smag...
Ja det var da en god beskrivelse af det vel, men ja Har fået lammekølle og bestilt det ude, og så har jeg smagt rå lam også.. Samme smag som går igen som bare ikke siger mig noget, mens andre er himmelrykte.
Prøv en mindre kraftog og marmoreret afskæring næste gang al den smag du ikke er til, sidder primært i fedtet. Totalt afpudset carét / "lammekrone" eksepelvis, og så køb frisk dansk lam!
62
« Dato: Maj 16, 2013, 02:21:53 pm »
Har du smagt meget lam? Der er synderlig stor forskel er det den uldne smag du ikke bryder dig om?
63
« Dato: Maj 16, 2013, 10:09:06 am »
"Hele pakken" på substans. Snacks, Champagne og 6 retter med tilhørende vinmenu, efterfulgt af kaffe, avec og petit fours Stenbiderrogn -
peberrodsfløde og glaskål – agurk og kørvel Ristet kammusling
- grillet porre og æggecreme – dildolie og rugbrød Skagenskinke
- grillede gulerødder og havesyre – hasselnød og urter Frikassé af lam
- saltbagte rødder og nye løg – abrikos og fedtegrever Stegt okse
- broccoli og røget smør – tyttebær og ærteskud Skummende karamel
- havtorn og vaniljecreme – malt og sorbet
64
« Dato: Maj 06, 2013, 12:12:42 pm »
Kiggede på uret og så klokken var 13.37
Jeg tror at du skal have indstillet dit ur
65
« Dato: April 22, 2013, 04:39:42 pm »
Ahh du er også med på læsningen Tommy? I approve!
66
« Dato: Februar 24, 2013, 01:29:18 am »
67
« Dato: Februar 07, 2013, 06:48:47 pm »
Bare rolig, jeg skal nok kigge forbi af og til og deltager selvfølgelig også til jule og sådan, jeg skal jo holde streaken! Jeg er godt nok faldet lidt fra på det sidste, desværre, men det er også mest et farvel til moderatorpladsen, da jeg på ingen måde bidragede på den front længere
68
« Dato: Februar 07, 2013, 06:46:10 pm »
Brainstormede til en international konkurrence i spansk gastronomi
69
« Dato: December 16, 2012, 01:09:54 pm »
Okay, det kunne jeg til gengæld også yum!
70
« Dato: December 16, 2012, 12:57:49 pm »
Amuse: Diverse snacks, østers & Champagne Forret: Skaldyrs boullion med krabberavioli, ristede hummerhaler, agurk og rejer Mellemret: Stegt fois gras med kirsebærsauce, nougatine og rødbede Hovedret: Grillet rådyr filet med glacerede skorzonerødder, ærtepuré, ristede kantareller, trøffel pommes Anna og cognac glace Dessert: Chokolade crème brûlée, lime mousse, pistacie is, chokolade marengs, toffee, friske bær og ristede nødder
Selvfølgelig med matchende vine til alle retter, what up!
Bare lige sådan en lørdag? Synes det lyder som årets menu, altså noget der er værdig til en nytårsaftensmiddag?
Julefrokost med kollegerne
71
« Dato: December 16, 2012, 02:19:33 am »
Amuse: Diverse snacks, østers & Champagne Forret: Skaldyrs boullion med krabberavioli, ristede hummerhaler, agurk og rejer Mellemret: Stegt fois gras med kirsebærsauce, nougatine og rødbede Hovedret: Grillet rådyr filet med glacerede skorzonerødder, ærtepuré, ristede kantareller, trøffel pommes Anna og cognac glace Dessert: Chokolade crème brûlée, lime mousse, pistacie is, chokolade marengs, toffee, friske bær og ristede nødder Selvfølgelig med matchende vine til alle retter, what up!
72
« Dato: December 10, 2012, 02:33:37 pm »
73
« Dato: December 09, 2012, 10:15:34 pm »
74
« Dato: December 09, 2012, 04:46:32 pm »
Hold kæft det var konge Tommy og jeg kommer selvfølgelig også næste år
75
« Dato: December 09, 2012, 03:34:52 pm »
Sider: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 296
|