hehe Takker
og ja hjemmelavede nuggets er nu de bedste
jeg laver ikke rigtig med til mig selv, når jeg er alene
men kan da komme med nogle jeg har lavet for nylig
Den sunde;
marineret kartoffelsalat med frikadeller
-små klartofler koges til de er færdige 8P
køles helt af,
-så skræller man en agurk, og fjerner kernene (skralden er bitter, og kernene for våde
skær den i små stykker og op i en skål
- 2 tomater flækkes og kernehusetfjernes, skæres i stykke og ned til agurken.
- 1 rød piment skæres i stykker og ned til det andet
- 3 springløg skyldes og skæres og ned til det andet, helst uden det grønne på løget
- 1 rødløg hakkes fint og tilsættes
- mixsalat skyldes og blandes med det grønne
- bladene fra 1/2 bndt basilikum blandes med.
så en vinigrette dressing, 1 del olie, og 1/3 del hvidvinseddike blandes sammen med salt og peber, skal piskes grundigt så det har en tyk konsistens.
kartoflerne halveres og tilsættes det andet grønt, og olien vendes i til sidst
frikadellerne laver man efter egen smag
det er en super lækker og sund kartoffelsalat..
den "Usunde" / alt for nemme / tømmermænds kost
Tostbrød
hk. oksefars
speglæg eller bearnaise sauce
form en bøf lign den på brød og krydder med salt og peber ind i ovenen på 200 grader i 12-14 min afhængig af størelse self
og med beanaise eller æg til..
super lækker tømmermands mad^^
Og så den jeg scorede min dame på forrige lørdag
og ja fik os lidt på den frække^^
Coc au Vang.
mariner kylling bryst i urter hvidløg og rødvin 1 dag i forvejen.
- dagen efter, brunes patterne, på en varm pande (no coulor no flavour
)
der må ikke være løg eller andet på patterne under bruning da det smager bitter hvis det får farve.)
så kommes rødvin og okse fond på patterne som stadig er i panden, og dette skal koge i 3+ timer helst 4-5 timer man skal huske at spæde til med mere væske
- så kog man nogle små kartofler, køler dem ned og flækker dem og steger gyldne i smør, jeg lavede pomme parisienne (små udstikkede runde kartofler fra en bage kartoffel)
- man skære gulerod og selleri i pæne 4 kanter og kommer ned til kyllingerne men kun til de er møre, så skal de op igen.
når væsken er kogt langt ned bliver den lidt tyk, så tages patterne op, og man pisker koldt smør i,
laver man denne sauce rigtigt så bliver pigerne våde i trussen, det har jeg bevist flere gange
- nå men når sausen er færdig kommes gulerod og selleri tilbage i, og det er klar til at spises
kan serveres med hakket persille
det var vidst det..