Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Xenophon_

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 27
1
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: R.I.P :'(
« Dato: Marts 05, 2019, 06:05:47 pm »
D2 remastered Ville være en indrømmelse fra Blizzard og det får vi ikke. D3 var i mange henseender en hån mod genren, produktet og historien. Der er åbenlyst også nogle gengangere i SC:Lotv fra det team, hvorend de kom fra før(hvilket vi jo ved er wow, baseret på Cartoon Network/Nickelodeon karakterne der er blevet trukket ind i de 2 andre spil.)

Path Of Exile har trukket mange diablo spillere over, da det er mere i stil med d2. Jeg er selv skiftet til PoE, et glimragende spil i øvrigt, hvis nogle Diablo 1-2 fans læser med(det er gratis, men man kan vælge og støtte dem ved at købe extra ingame stash Space fx.).
Tror Blizzard får det meget svært med at konkurrere med PoE, selv om de lavede D2:R, som alle har ventet på og ønsket længe. De har simpelthen pisset for meget på fanbasen med deres tegnefilms D3 og generelt deres manglende situations fornemmelse.

Mit største ønske er som så mange andre at der kom et d2:Remake og at de simpelthen enten udgav et nyt D3 eller slettede det nuværende helt fra historien og gav næste diablo spil en titel, som "Lord of Destruction" og intet tal. Hvis de ellers udgiver mere diablo, hvilket er stærkt tvivlsomt. Især med tanke på deres bundlinie og hvor elendigt deres aktier gør sig på markedet.

2
Diablo 2 / LoD Generelt / Sv: Blær og en masse tud
« Dato: August 07, 2018, 02:20:24 pm »
Ah, ok, fik rodet det sammen :)

Men, ja, lyder hårdt med 10 forsøg.

gz med Hoto

3
Diablo 2 / LoD Generelt / Sv: Blær og en masse tud
« Dato: August 06, 2018, 07:39:33 pm »
Hehe, ja, det er en evig jagt.

Bare lige for en sikkerheds skyld, så er det Monarch du prøver at lave 4 huller i, ik?

Liste over skjold


Men god jagt! :)

4
Diablo 2 / LoD Generelt / Sv: max block eller ej
« Dato: Juni 14, 2018, 01:56:05 pm »
Shield Block, der for det meste kun virker mod physical attacks, kan være fint, men det kræver som regel en masse dex. Et succesfuldt block, har også en animation, der afbryder dit attack. Jeg mener der kan opstå situationer med "stun lock", altså hvor der er 10 monstre der hamre løs, så man står fast i animationen, indtil de får en ned med nakken. Max block cap er jo 75%, så de vil jo komme forbi skjoldet fra tid til anden. PS. husk at din block chance falder i takt med at din lvl stiger, så hvis du er lvl 40 og din block chance virker høj, så kommer du altså til at pumpe en del dex ind i det fremadrettet for at holde din %block chance oppe....

"Armor block" (phys) er når din defense er så høj, at monsteret misser. Der er ingen animation på din char, da monstret simpelhent ramte forbi. Super effektiv og ingen trælse ting.

Høj block chance kombineret med høj armor/defense, er den bedste kombo, da monstrene misser dig en del og når de ikke misser, først der bliver block fra skjold "tjekket/beregnet" og så måske effektueret. Så risikoen for at blive "stun locked" er meget lav, samtidig med at du undgår en masse skade.


Ele dudu er int baseret, hvis jeg ikke husker helt forkert. Så minimum dex og strength, til at kunne bære ens end gear, og resten i int og vit. Medmindre du kører et ret specielt build, men husker dog ingen af den slags for ele dudu. De fleste, hvis ikke alle, Ele dudu builds handler om at holde afstand og bevæge sig, i forhold til monstrene.

Jeg har meget svært ved at se fokus på block er godt for ele dudu, da du vil bruge en masse af dine attribute points på det og så mangle dem til int og vit...Der er ingen tvivl om at block er nyttigt, hvis man kan kombinere tingene uden at ødelægge buildet. Paladins med faster block rate, max block via skill tree og ekstrem høj defense, er jo et godt eksempel på en god kombination mellem de ønskede attributes og skills i buildet og de attributes block og armor/defense skal bruge. Så her vil det ofte ikke give mening at vælge det fra, da det jo er "gratis", fordi buildets attributes alligevel skal fordeles på den måde(stort set). Her er der tale om melee builds selvfølgelig, da dex også giver Attack Accuracy, hvilket melee chars ret ofte skal bruge. Andre paladin builds smider ofte 1 point i holy shield(mener jeg det hedder), da det næsten altid er det værd.


5
Teams, Clans & Communities / Sv: Hjælp en noob
« Dato: Marts 17, 2018, 03:27:08 pm »
Der er også guides her på siden som, ved siden af, gennemgår mekanikken i spillet, selvom nogle af dem er lidt ældre, så er det meste stadig gældende.

6
Off Topic / Sv: diablo 1
« Dato: Marts 17, 2018, 03:21:03 pm »
Jeg ved jeg har fundet det i butikker som køber, bytter og sælger film, spil og ("magic")kort. En form for antikvariat :)
f.eks. tænker jeg et sted som Læsehesten i Grenå og en anden Læsehesten i Ålborg.

Læsehesten

Online steder kender jeg ikke.

7
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 04/02/2018
« Dato: Februar 08, 2018, 12:46:38 am »
Tror ikke der er en server pt.

8
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 04/02/2018
« Dato: Februar 04, 2018, 09:25:51 pm »
TeamSpeak programmet?

9
Off Topic / Sv: glædelig bagjul og godt nytår
« Dato: Januar 02, 2018, 01:46:00 am »
Tak og i lige måde :)

10
Teams, Clans & Communities / Sv: Urzael på under 20 sekunder!
« Dato: Oktober 19, 2017, 01:06:14 am »
Grats ;)

11
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Oktober 04, 2017, 07:08:05 pm »
Ser godt ud. Her bliver det suppe med masser af krydderier :)

12
Off Topic / Sv: Tillykke Camelo!
« Dato: September 30, 2017, 04:26:03 am »
Tillykke ;)

13
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 28/09/2017
« Dato: September 28, 2017, 05:19:36 pm »
God weekend, her skal nakken bøjes bagover imens hånden hælder lidt koldt og godt ned i halsen :D

14
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: diablo3x i sørgelig forfatning.
« Dato: September 28, 2017, 04:55:10 pm »
Sikke du poster nu Mads


Vi har i lange perioder været meget aktive med at få nye medlemmer. Fx igennem beta-key konkurrencer og andre konkurrencer.

I bund og grund er det her udfordringen er. For at opretholde en aktiv klan "som er det flere af os efterspørger", bliver lederne nød til at se på nye muligheder i stedet for at huske på den gang spillet blev launchet, at i tilbød beta keys. Der skal stadig være aktivitet / indsats her hvis man ønsker en aktiv klan.


Lige først, så har mads-wm3 mere end 8000 posts og du har 38, tmj112 har 26 og DOR der startede tråden har 41, hvilket er en af pointerne.
Det bliver nu engang svært at sørge for en aktiv klan, hvis medlemmerne ikke er aktive socialt. Altså det sociale aspekt der skal fastholde medlemmerne i klanen samt generere nye. Der er ikke længere en hype omkring d3 som et nyt eller delvist nyt spil, så det er altså andre ting der skal fokuseres på og her er det sociale aspekt nu engang nøglen.

Hvis i gerne vil have flere folk og gøre klanen/stedet mere attraktivt, så er en af måderne jo at danne sociale relationer, hvor d3x siden jo er den oplagte mulighed for netop dette aspekt.


Jeg forstår ikke helt det skulle være et problem at folk skal melde sig ind via siden her?
Er det alene fordi d3x ikke kan ses ingame og i mener det vil generere flere medlemmer, hvis d3x kunne ses?


Mads-wm3: Er der en mulighed for at håndtere det via ingame UI? Hvis d3x er søgbar/synlig, men folk bliver henvist til siden her for at blive medlem? kan det lade sig gøre? ellers må i få kontaktet Blizzard og få lavet en sådan funktion ^^ Hvor god er klan UI'en egentlig i D3, synes ikke den virkede fremragende i starten?

Jeg er pleb, so that's why I'm asking :D

Ps. Er der en mulighed for at velkomst "botten" automatisk kan PM det nye medlem, med lidt info om klanen og et ønske om at det nye medlem deltager her på siden, samt foreslår nogle tråde hvor man altid kan komme med et eller andet? fx film tråden, you laugh you lose osv?

15
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: diablo3x i sørgelig forfatning.
« Dato: September 25, 2017, 09:31:28 am »
Tror der er mange ting i det. Nogle herinde har vel været her et årti eller mere. Folk har forskellige cyklusser. Nogle spiller lidt hele tiden, andre rigtig meget i kortere perioder. Det samme gælder deres aktivitet her på forummet. Nogle folk er mere herinde end de spiller. Andre laver noget arbejde for klanen, fx administrativt, hvilket kan berettige dem til at være medlem, selvom de ikke er synligt aktive.

Det er dog kun mit eget bud. Jeg er ikke selv inde over noget af det, men ja, det er da altid et relevant emne at tage op. :)

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 27