Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Xenophon_

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 27
1
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 04/02/2018
« Dato: Februar 08, 2018, 12:46:38 am »
Tror ikke der er en server pt.

2
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 04/02/2018
« Dato: Februar 04, 2018, 09:25:51 pm »
TeamSpeak programmet?

3
Off Topic / Sv: glædelig bagjul og godt nytår
« Dato: Januar 02, 2018, 01:46:00 am »
Tak og i lige måde :)

4
Teams, Clans & Communities / Sv: Urzael på under 20 sekunder!
« Dato: Oktober 19, 2017, 01:06:14 am »
Grats ;)

5
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Oktober 04, 2017, 07:08:05 pm »
Ser godt ud. Her bliver det suppe med masser af krydderier :)

6
Off Topic / Sv: Tillykke Camelo!
« Dato: September 30, 2017, 04:26:03 am »
Tillykke ;)

7
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 28/09/2017
« Dato: September 28, 2017, 05:19:36 pm »
God weekend, her skal nakken bøjes bagover imens hånden hælder lidt koldt og godt ned i halsen :D

8
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: diablo3x i sørgelig forfatning.
« Dato: September 28, 2017, 04:55:10 pm »
Sikke du poster nu Mads


Vi har i lange perioder været meget aktive med at få nye medlemmer. Fx igennem beta-key konkurrencer og andre konkurrencer.

I bund og grund er det her udfordringen er. For at opretholde en aktiv klan "som er det flere af os efterspørger", bliver lederne nød til at se på nye muligheder i stedet for at huske på den gang spillet blev launchet, at i tilbød beta keys. Der skal stadig være aktivitet / indsats her hvis man ønsker en aktiv klan.


Lige først, så har mads-wm3 mere end 8000 posts og du har 38, tmj112 har 26 og DOR der startede tråden har 41, hvilket er en af pointerne.
Det bliver nu engang svært at sørge for en aktiv klan, hvis medlemmerne ikke er aktive socialt. Altså det sociale aspekt der skal fastholde medlemmerne i klanen samt generere nye. Der er ikke længere en hype omkring d3 som et nyt eller delvist nyt spil, så det er altså andre ting der skal fokuseres på og her er det sociale aspekt nu engang nøglen.

Hvis i gerne vil have flere folk og gøre klanen/stedet mere attraktivt, så er en af måderne jo at danne sociale relationer, hvor d3x siden jo er den oplagte mulighed for netop dette aspekt.


Jeg forstår ikke helt det skulle være et problem at folk skal melde sig ind via siden her?
Er det alene fordi d3x ikke kan ses ingame og i mener det vil generere flere medlemmer, hvis d3x kunne ses?


Mads-wm3: Er der en mulighed for at håndtere det via ingame UI? Hvis d3x er søgbar/synlig, men folk bliver henvist til siden her for at blive medlem? kan det lade sig gøre? ellers må i få kontaktet Blizzard og få lavet en sådan funktion ^^ Hvor god er klan UI'en egentlig i D3, synes ikke den virkede fremragende i starten?

Jeg er pleb, so that's why I'm asking :D

Ps. Er der en mulighed for at velkomst "botten" automatisk kan PM det nye medlem, med lidt info om klanen og et ønske om at det nye medlem deltager her på siden, samt foreslår nogle tråde hvor man altid kan komme med et eller andet? fx film tråden, you laugh you lose osv?

9
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: diablo3x i sørgelig forfatning.
« Dato: September 25, 2017, 09:31:28 am »
Tror der er mange ting i det. Nogle herinde har vel været her et årti eller mere. Folk har forskellige cyklusser. Nogle spiller lidt hele tiden, andre rigtig meget i kortere perioder. Det samme gælder deres aktivitet her på forummet. Nogle folk er mere herinde end de spiller. Andre laver noget arbejde for klanen, fx administrativt, hvilket kan berettige dem til at være medlem, selvom de ikke er synligt aktive.

Det er dog kun mit eget bud. Jeg er ikke selv inde over noget af det, men ja, det er da altid et relevant emne at tage op. :)

10
Diablo 2 / LoD Generelt / Sv: Blær og en masse tud
« Dato: September 09, 2017, 05:52:45 pm »
Ja, cow runs giver gerne en del. 6/6 "fails" er heller ikke heldigt.

11
Diablo 2 / LoD Generelt / Sv: Blær og en masse tud
« Dato: September 08, 2017, 08:15:04 pm »
Husk, at jo mindre magic find du har, desto flere white items får du. Så strip din pala for alt overflødigt MF gear, hvis du vil hunte white items for runewords. God jagt ;)

12
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 17/07/2017
« Dato: Juli 17, 2017, 05:36:10 pm »
Nå, det blev desværre et kort visit til D3. DC error code 1016 konstant efter 10-30 min. Simpelthen ikke til at holde ud.

13
Crusader / Sv: Det ene eller det andet
« Dato: Juli 16, 2017, 01:00:09 pm »
Jeg lavede engang et build baseret på 3 sæt. Raekor, Earth og et til. Det var med fokus på "Furious Charge", "Leap", "Rend" og en ting til mener jeg, man rendte rundt totalt manisk og hyper, ret svært for man skulle konstant have en meget høj APM(actions per minute), men nøøøøj hvor var det grineren og faktisk ok effektivt, så længe man kunne have overblikket over sin Fury og alle sine cooldowns imens man spammede de korrekte skills.
Hvilket minder mig om et rent cooldown baseret Crusader build jeg havde en gang, men det var så svært at jeg ikke kunne spille det mere end 15 min ad gangen ^^

14
Crusader / Sv: Det ene eller det andet
« Dato: Juli 15, 2017, 11:23:16 am »
Hehe

15
Crusader / Sv: Det ene eller det andet
« Dato: Juli 14, 2017, 10:08:10 pm »
Det korte svar:

Det sæt du har de bedste items til :pDet lidt mere uddybende svar:

Rolands sæt giver sig selv, da det specifikt er et 'Shield Bash' & 'Sweep attack' sæt, så det er næsten kun de våben og skjold der tilføjer til 'shield bash' der vil være at foretrække.

Hvorimod Akkhan's sæt giver lidt flere muligheder, dog er 'reduce cooldown' på ens gear som regel meget vigtigt. Igen afhænger det hele meget af hvilket våben og hvilket skjold du har, men her kan man bruge det meste man finder til et eller andet, dog helst 1h flail eller 2h flail, samt et Crusader shield, selvfølgelig.

Akkhan sættets fokus er kun på Crusaders' Akarat's Champion skill og Wrath, så bedst for et 'cooldowns og wrath spender' build, men hvilket afhænger som sagt helt og aldeles af våben og skjold, nogle gange ringe som Eternal Union, hvis man vil lave et Phalanx build.

Uden nogen form for cooldown på sit gear eller med f.eks. Zodiac ringen, så går der alt for langt tid før man kan aktivere sin ' Akarat's Champion' skill, hvilket er ret nytteløst.

Side note:

Jeg kan godt li' at lave sjov med Ring of the Zodiac, det kræver dog at du helst ikke har andre cooldown skills valgt end "Akarat's Champion" og "Steed Charge", hvilket begrænser en til nogle meget få muligheder, da Crusader kun har 10 skills der ikke bruger cooldown og 4 af dem er de 4 almindelige/primary skills. Der er dog mulighed for at lave et build omkring en af de 6 andre: Blessed Shield, Blessed Hammer, Phalanx, Fist of Heavens, Shield Bash og Sweep Attack, men igen, du skal helst have det rigtige gear i flail og Crusader skjold, der passer. Zodiac kan som sagt begrænse dine 'skill slots' til: 1 til almindelig/primary attack, 1 til fokus build attack, 1 til Akarat's Champion, 1 til Steed Charge og de 2 sidste kan enten helt fravælges eller der kan vælges fra de 6 jeg har listet.
Det er forholdsvist let at holde Akarat's Champion og Steed Charge "oppe" med Zodiac ringen synes jeg. Dette er ret vigtigt, hvis man vælger Akkhans sæt, og ikke har super gear med høj cooldown på sine items. For Akkhans sæt er ikke meget værd uden 'Akarat's Champion' og muligheden for at flygte med 'Steed Charge', specielt på HC.

Der er enkelte andre muligheder med dette build, f.eks. skills der har en Rune, hvor en skill går fra at have cooldown til at koste wrath, som Heavens Fury med 'Fire's of Heaven' - runen.
Eller et item, som skjoldet Frydehrs Wrath, der fjerner cooldown helt fra Condemn, der så i stedet koster Wrath.

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 27