Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: iCoke's træningsblog m.m.  (Læst 36965 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline iCoke

 • Indlæg: 6397
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #15 Dato: November 19, 2011, 05:12:41 pm »
0
Idag blev det ikke til styrketræning, men en løbetur da jeg synes vejret var godt. Lidt overskyet, men tilgengæld stort set ingen blæst! :)

Jeg synes det gik godt, jeg gav mig 100% og var ret presset den sidste kilometer, men ville ikke give op. Men iPod shuffle var løbet tør for strøm, men jeg kom da i gennem alligevel. :)
Ruten har jeg lige målt til 5.19 km, og jeg løb den på 27.15 minutter. Jeg målte tiden med min mobil som jeg lagde lige inden for hoveddør.
Løberute, tid, kalorier osv kan ses på nedenstående billed. :)

Alt i alt en god omgang træning, det var også ved at være 1 - 2 uger siden jeg sidst har løbet en tur.Så er det også blevet tid til en update på min vægt.

Lørdag d. 5/11-11 = 84.5 kg.
Lørdag d. 12/11-11 = 82.9 kg.
Lørdag d. 19/11-11 = 81.1 kg.

Det går stille og roligt fremad, og jeg er tilfreds so far! :)
« Senest Redigeret: November 19, 2011, 05:49:57 pm af iCoke »

Offline iCoke

 • Indlæg: 6397
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #16 Dato: November 21, 2011, 10:10:41 pm »
0
Igår holdte jeg hvile dag, igen  ;D Men det gik ikke i dag.

Mandag d. 21/11-11.
Cyklede 10 km i alt (til og fra Johnson).
Træningsrutine #3: Biceps og ryg.

50 minutters træning.
Opvarmning = 5 minutters sjipning.
Lige efter træning drikker jeg en protein shake med 40 g protein pulver (30 g protein) + 20 g dextrose (druesukker). Igen i dag spiste jeg en protein bar til kaffepausen på arbejde (kl.15.00), ca. 2½ time inden træning (Lidt for lang tid før træning, men ikke til at vide hvornår jeg får fri fra arbejde).

Se træningsprogram på side 1.

Alt i alt en god omgang træning, var ikke så træt da det jo er mandag, så kørte max igennem. Fik hønsekødssuppe m. kød- og melboller til aftensmad, samt 2 x tarteletter, ikke det bedste mad, men det smagte MEGA godt! :D

Imorgen står den på enten træningsprogram #1 (Bryst og mave) eller #4 (Cardio/høj intensivitets kredsløbstræning), det finder jeg ud af i morgen.

Offline iCoke

 • Indlæg: 6397
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #17 Dato: November 22, 2011, 10:42:28 pm »
0
I dag blev det til træningsrutine #4, cardio/høj intensivitet kredsløbstræning , og tager derfor #1, bryst og mave imorgen. :)

Tirsdag d. 22/11-11.
Cyklede 10 km i alt (Til og fra Johnson baby).
Træningsrutine #4: cardio/høj intensivitet kredsløbstræning.

45 minutters træning.
Ingen opvarmning eller udtrækning.
Spiste en protein bar 1 time inden træning, drak ikke protein shake efter træning.

Se træningsprogram på side 1.

Alt i alt en rigtig god træning, rigtig meget sved og pulsen i max stort set hele tiden, i sær når man sjipper, det er sgu hårdt! :D Fik gule ærter og medister pølse til aftensmad, smagte mega godt, også ok mad. Dog ingen grønsager :-/

Offline iCoke

 • Indlæg: 6397
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #18 Dato: November 23, 2011, 10:27:45 pm »
0
I dag blev det til træningsrutine #1: Bryst og mave. I morgen er det #2 der står for tur, hvis jeg har det okay i kroppen i morgen tidlig.

Onsdag d. 23/11-11.
Cyklede 10 km (Til og fra Johnson baby).
Træningsrutine #1: Bryst og mave.

50 minutters træning.
Opvarmning = 5 minutters sjippning
Udstrækning = 2 minutters udstrækning af bryst.
Lige efter træning drikker jeg en protein shake med 40 g protein pulver (30 g protein) + 20 g dextrose (druesukker), og ca. 1 time før træning spiste jeg en protein bar.

Se træningprogrammets øvelser på side 1.

Alt i alt en god træning, som sædvanligt. Min yndlingstræning er bryst og mave, fordi man i alle øvelser virkelig kan mærke det hvis man giver den gas og musklerne syrer meget til. Spiste benløse fugle, brun sovs, kartofler og masser af broccoli og gulerødder til aftensmad, ca. 1 time efter afsluttet træning. :)

Offline iCoke

 • Indlæg: 6397
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #19 Dato: November 26, 2011, 07:02:17 pm »
0
Torsdag var en hvile dag ligesom i dag. :) Imorgen løber jeg enten en tur eller tager ud og træne.

Fredag d. 15/11-11.
Cyklede 10 km (Til og fra Johnson).
Træningsrutine #2: Triceps, skulder og nakke.

50 minutters træning.
Opvarmning = 5 minutters sjipning.
Udtrækning = 2 minutters udtrækning af triceps og nakke.
Lige efter træning drikker jeg en protein shake med 40 g protein pulver (30 g protein) + 20 g dextrose (druesukker). Protein bar ca. 1 time inden træning.

Se træningsprogram på side 1.

Alt i alt en god træning. Lavede en ekstra øvelse med 4 sæt for nakke da jeg havde god tid og energi til det. Var øm i nakke og skulder i dag (lørdag), selvom jeg også strakte ud, så det tyder på en god træning. :) Fik Tortillas til aftensmad med broccoli og gulerødder, ok mad. :)

Offline iCoke

 • Indlæg: 6397
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #20 Dato: November 27, 2011, 04:54:04 pm »
0
Så er det også blevet tid til en update på min vægt.

Lørdag d. 5/11-11 = 84.5 kg.
Lørdag d. 12/11-11 = 82.9 kg.
Lørdag d. 19/11-11 = 81.1 kg.
Lørdag d. 26/11-11 = 79.5 kg.

Så kom jeg under 80 kg igen. :) Det ser jo ud til at jeg bare skal fortsætte hvad jeg gør nu, dejligt. :) Synes også godt jeg så småt kan se det på min krop, at jeg har smidt et par kilo.

Offline Aura

 • Indlæg: 2111
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
 • Battletag:
  Aura#2258
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #21 Dato: November 28, 2011, 12:15:03 pm »
0
Jamen 5 kg er sgu da også en hel del.
Ikke underligt hvis det kan ses.
Det er da egentlig også ret meget på så kort tid.

Jeg brude egentlig også træne. Bare lidt.
Har bare ikke rigtig tid eller lyst  :P
I'd rather go synchronize swimming with Angela Lansbury

Offline iCoke

 • Indlæg: 6397
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #22 Dato: November 28, 2011, 05:51:54 pm »
0
Ja, 5 kg er en del. Regner med at komme ned på en 76 kg. ca, måske mindre. :) Jeg er "kun" 176 cm høj så min ideal vægt burde ligge på en 69 - 70 kg i forhold til en "rigtigt" bmi, men jeg synes nu ikke selv jeg er så skinny, så en 76 kg burde være ok. Regner med at der kommer billeder i næste weekend, nu må vi se :)

Tid kan man altid finde, det er sgu sværere hvis lysten ikke er der. Men jeg vil sige, at hvis man kan tvinge sig selv i gang og blive ved i en 2 uger, og derefter kan se resultater i spejlet og på vægten, så giver det MEGET ekstra motivation til at blive ved. Gjorde det ved mig. :)

Da jeg startede i 1.g vejede jeg ca. 88 kg, og var ikke særlig muskuløs, det var altså fedt det hele, men jeg besluttede at jeg ville skære ned på det usunde og begynde at løbe. Det blev hurtigt til en vane og 5 måneder efter havde jeg tabt 18 kg og vejede 70 kg. Det holdte dog ikke ved i alle tre år i gym, så min vægt svingede en del. Men det kan lade sig gøre. :) Jeg drak stadig lige så meget som jeg plejede, jeg spiste bare ikke så meget junkfood, chips og cola og løb regelmæssigt (ca. en 3 - 5 gange om ugen).

Igår, søndag d. 27/11-11 holdte jeg sgu også lige hvile dag, men var nede og træne i dag. Regner også med at træne i morgen, medmindre de ringer fra SFO'en.

Mandag d. 28/11-11.
Cyklede 10 km (Til og fra Johnson).
Træningsrutine #3: Biceps og ryg.

50 minutters træning.
Opvarmning = 5 minutters sjipning.
Ingen udstrækning efter træning.
Lige efter træning drikker jeg en protein shake med 40 g protein pulver (30 g protein) + 20 g dextrose (druesukker). Spiste en protein bar 40 minutter før træning.

Se træningsprogram på side 1.

Alt i alt en god træning. Kl. 9.50 - 10.40, så var helt alene i træningslokalet = awesome! Spiste madpakke da jeg kom hjem fra træning (to rugbrøder m. rullepølse og italiensk salat), ca. 25 minutter efter afsluttet træning.

Hvis jeg skal træne i morgen bliver det træningsrutine #4, cardio.

Offline iCoke

 • Indlæg: 6397
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #23 Dato: December 05, 2011, 10:55:45 pm »
0
Puuuha, har haft noget af en pause fra mit motion... Arbejde mandag - fredag i SFO, derfor blev det kun til træning mandag. Weekenden stod på julefrokost og afslapning, så skal igang igen nu. :) Springer denne vejning over, og satser på ikke at være over 79.5 i næste weekend.

Mandag d. 5/12-11.
Cykelde 10 km (Til og fra Johnson som sædvanligt).
Træningsrutine #4: Cardio biiiitch!

45 minutters træning.
Ingen opvarmning eller udtrækning.
Ingen protein bar eller shake før eller efter træning.

Se træningsprogram på side 1.

Alt i alt en god træning, fik svedt en del som jeg plejer og var godt brugt bagefter. Det føltes godt at komme igang igen. Aftensmad stod på køleskabslasagne og broccoli. Spiste også lige en dåse tun med lidt salt, peber og en dåse majs i da jeg kom hjem. Ok kost. :) Imorgen står den på træningsrutine #1:  Bryst og Mave.

Offline MonsterPool

 • Administrator
 • Indlæg: 6172
 • Køn: Mand
 • Respect: +11
  • Vis profil
 • Battletag:
  MonsterPool#2684
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #24 Dato: December 06, 2011, 10:58:09 am »
0
Rigtig gode træninger du har gang i. :) Husk at træne ben også. :P

Var også nede at træne i går, så er i fuld gang med genoptræning. Hvor træner du henne?

Til styrketræning drikker jeg bare vand. Når jeg cykler længere ture er det High5 EnergySource 4:1:
http://www.highfive.co.uk/energy_endurance_drinks/energy_source4_1.htm

Det er simpelthen suverænt. Kan mærke god forskel i forhold til andre energidrikke, da denne har protein også. Nice. Men ja, det er til endurance (gerne 2 timer eller længere træning). Brugte det også til cykelløbet i Norge på 430 km. Nice.
« Senest Redigeret: December 06, 2011, 10:58:51 am af MonsterPool »

Offline iCoke

 • Indlæg: 6397
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #25 Dato: December 06, 2011, 07:58:22 pm »
0
Rigtig gode træninger du har gang i. :) Husk at træne ben også. :P

Var også nede at træne i går, så er i fuld gang med genoptræning. Hvor træner du henne?

Til styrketræning drikker jeg bare vand. Når jeg cykler længere ture er det High5 EnergySource 4:1:
http://www.highfive.co.uk/energy_endurance_drinks/energy_source4_1.htm

Det er simpelthen suverænt. Kan mærke god forskel i forhold til andre energidrikke, da denne har protein også. Nice. Men ja, det er til endurance (gerne 2 timer eller længere træning). Brugte det også til cykelløbet i Norge på 430 km. Nice.


Ja, det er sgu dejligt at være igang. Kan også mærke at jeg har tabt 5 kg efterhånden, mest på min bukser (min talje), men kan også se det i spejlet. Måske kommer der nogle før/efter billeder senere. :)
Mjaaehh, er ikke så meget for at træne ben egentlig. Løber en gang i mellem og cykler hver dag, så synes egentlig det er okay. Dog må jeg indrømme at jeg også trænede lidt ben i går under min cardio træning, men er ikke sikker på det skal være fast rutine. Måske :) Det var også kun 3 øvelser, 2 lår og 1 læg, men det er også fint.

Jeg træner ude på mit ene arbejde, Johnson Controls i Holme. Vi har lige fået nyt træningslokale og betaler kun 100 kr. om måneden, så det er bare super. Lige efter arbejde er det jo bare over og træne, klæde om og cykle hjem, alt klaret på ca. 1 time og 20 min (50 min træning, klæde om og 15 - 20 min hjem på cykel). Optimalt :D
Shit, der er noget gods i det der du drikker, god blanding af carbs/protein iforhold til udholdenhed ja. Egentlig ville carbs vel være fint, men det er da nice nok der også lige er lidt protein i. Men okay, 430 km, så skal der sgu også noget brændstof til! :D
Jeg drikker bare vand mens jeg træner og blander derefter min shake med ca. 300 ml vand.

Cool nok at få noget feedback også! ;)

Tirsdag d. 6/12-12.
Cyklede 10 km (Til og fra Johnson).
Træningsrutine #1: Bryst og mave.

50 minutters træning.
Opvarmning = 5 minutters sjippning
Udstrækning = 2 minutters udstrækning af bryst.
Lige efter træning drikker jeg en protein shake med 40 g protein pulver (30 g protein) + 20 g dextrose (druesukker), og ca. 1 time før træning spiste jeg en protein bar.

Se træningprogrammets øvelser på side 1.

Alt i alt en god træning. Kunne godt mærke det var en uge siden jeg sidst har trænet, og det føltes sgu godt når man er helt brugt efter træning. Fik guleærter m. kartofler og medisterpølser ca. 1t20min efter træning, ok kost. I morgen står den på triceps, skulder og nakke hvis jeg har fint, ellers bliver det torsdag.
« Senest Redigeret: December 06, 2011, 08:00:24 pm af iCoke »

Offline MonsterPool

 • Administrator
 • Indlæg: 6172
 • Køn: Mand
 • Respect: +11
  • Vis profil
 • Battletag:
  MonsterPool#2684
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #26 Dato: December 06, 2011, 08:35:37 pm »
0
Det er den bedste energidrik pt. på markedet, men det har du selvfølgelig ikke brug for når du træner under to timer. Skal have købt noget mere her til foråret, når jeg rigtig kan komme ud at cykle igen. :)

Selvfølgelig skal du også træne ben hver uge. Jeg vil skyde på at 90% af alle mænd i træningscentre slet ikke træner ben. De pumper bare overkroppen max, hvilket for mig ikke giver mening. Meget besynderligt. Har aldrig forstået hvorfor. Svage tynde ben og kæmpe overkrop, det hænger slet ikke sammen. Hehe.

Du får dog en del til benene med cykling osv. så det er ganske godt - det er jo ikke fordi du pumper dig stor eller noget - men generel styrke og form. Nice, men husk lige benene også. :P

Offline iCoke

 • Indlæg: 6397
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #27 Dato: December 06, 2011, 08:55:23 pm »
0
Kunne godt forestille mig at det var rigtig nice til når man cykler lange ture! :)

Mjaeh, jeg er dog det omvendte af de mænd du beskriver. Jeg har meget store ben, både lår og læg muskler iforhold til resten af min krop, derfor jeg ikke styrketræner med dem særligt meget. Jeg kunne ikke være mere enig med dig om hvor dumt det ser ud, men sådan er tilfældet ved mig altså ikke :D Jeg kan godt lide og løbe og det giver også mere kondition end det giver styrke, hvilket jeg godt kan lide. Jeg kan i benpræs tage maks 260 kg, og når jeg træner læg er det 100 kg med 1 ben af gangen og 200 kg med begge ben. Når jeg træner læg er det også i benpræs maskinen.

Men ja du har ret, jeg træner ikke for at blive kæmpe, men mere for at komme i form og være fitt. Et slut resultat skulle kunne ligne Brad Pitt (I f.eks. Fight Club eller Snatch) eller Ryan Reynolds (I f.eks. Blade 3), hvor de begge er fitt, ved godt det nok ikke blive muligt (tror ikke jeg kan få min fedt % helt derned) men det er dog det mit mål er. :)

Offline MonsterPool

 • Administrator
 • Indlæg: 6172
 • Køn: Mand
 • Respect: +11
  • Vis profil
 • Battletag:
  MonsterPool#2684
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #28 Dato: December 07, 2011, 12:05:26 am »
0
Good.

Det kan lade sig gøre. :) Selvfølgelig. Der skal bare den rette træning og diæt til. Kræver selvfølgelig en hel del.

Nice ben. :) Tog kun 160 kg i benpres i går (tager det lige roligt her med genoptræning). Plejer dog også at tage de 200-280 alt efter hvor mange gentagelser. Jep, læggen tager man samtidigt. Is nice.

Offline iCoke

 • Indlæg: 6397
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: iCoke's træningsblog m.m.
« Svar #29 Dato: December 07, 2011, 09:24:30 pm »
0
Det er sgu nok diæten jeg har sværest ved, jeg spiser jo hvad der bliver serveret herhjemme ved mutter.. :D

Også klogt ikke at klø på med max weight lige fra starten af, det ender næsten altid med skader.

Onsdag d. 7/12-11.
Cyklede 10 km (Til og fra Johnson).
Træningsrutine #2: Triceps, skulder og nakke.

50 minutters træning.
Opvarmning = 5 minutters sjipning.
Udtrækning = 2 minutters udtrækning af triceps og nakke.
Lige efter træning drikker jeg en protein shake med 40 g protein pulver (30 g protein) + 20 g dextrose (druesukker). Protein bar ca. 1 time inden træning.

Se træningsprogram på side 1.

Alt i alt en god omgang træning. Kunne mærkes i både tricep, skulder og nakke bagefter. Vigtigt at strække ud bagefter, ellers er jeg sgu lam i morgen tror jeg.. :D Fik et kæmpe hjemmelavet stjerneskud da jeg kom hjem, sgu ok kost og mega lækkert! :D Imorgen er det pause, er ret brugt efterhånden kan jeg mærke. :)

 


* Medlemmer Online

 • Dot Gæster: 89
 • Dot Skjult: 0
 • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: Dårlig karma af mads-wm3
[December 22, 2020, 07:45:23 pm]


Sv: Dårlig karma af frisser
[December 22, 2020, 07:18:06 am]


Sv: Dårlig karma af mads-wm3
[December 22, 2020, 01:00:38 am]


Dårlig karma af frisser
[December 21, 2020, 07:01:51 pm]


Sv: Skørt spil af mads-wm3
[November 30, 2020, 06:44:36 pm]

Refresh History  full_page
 • mads-wm3: Glædelig jul folkens :P
  December 23, 2020, 03:37:32 pm
 • mads-wm3: Ja da - men her sker ikke så meget :P
  November 24, 2020, 06:14:18 pm
 • Nilsson.: I findes endnu!
  November 23, 2020, 07:52:32 pm
 • Camelo: Det er vist snarere, at deres server godt og grundigt fucked, frisser. Eller, at det er for mange bots i gang :) Jeg frygter lidt, at næste ladder reset, som nok finder sted i starten af december, bliver ødelagt, hvis ikke Blizzard gør noget drastisk.
  November 20, 2020, 03:38:29 pm
 • frisser: Så mange på D2 ladder, at man skal sidde i kø.
  November 04, 2020, 12:53:28 pm
 • mads-wm3: ahh ja det er da godt nok træls
  August 18, 2020, 05:43:42 pm
 • nevorak: Fik først taget challenge rift igår, fordi det ik har virket. samt min 127 blev igen ikke registreret :(
  August 17, 2020, 12:26:12 pm